Съпруги, чиито мъже пътуват по море-27

• 49 388
  • 704
  •   1
Отговори
# 525
Добър вечер!
Гери, малкия Еди е голям слядур, вижда се че щастливо и усмихнато дете, пожелавам ви винаги да е така и да е вашето слънце! На Еди, пожелавам безгрижно детство, мого лудории и игри  newsm59   ..... не се и съмнявам, че купона е бил на 6
Дезди, топло до обяд....ама слетобяд та чак досега дъжд  ooooh!  проливен....удави ми цветятя   ooooh!   Дано се оправи вече това веменце ....че прогизнахме .....аман вече....
 Сладки сънища  Hug

# 526
Добър вечер момичета! wavey
При мен тези два дни са малко на педали,ама след утре трябва да разпусна. newsm68
Веси,много съжелявам , Praynig ,бях в Шумен вчера и......не можах да ти се обадя и.... ме опра един хубав дъжд надвечер.Отново минавах през фурната на македония и....отново не им простих на ония вкусотии там!!Надявам се следващия път да дойда по-рано и да успеем да пием по едно студено шуменско питиенце!! newsm53
Гери,голям чаровник е малкия мъж.Да ти е жив,здрав и много да ви радва. nbirthdayНе се кахъри за професията му.След 20 години,кой знае какви професии ще има дето сега даже и не предполагаме!! Rolling Eyes
Дезди   Hands Thumbsup  Hands Thumbsup fingerscrossed fingerscrossed,Господ да е с теб!!
Мари,много хубаво не на хубаво,затова нека с малкото водичка да ви върви по вода!! newsm10
Делти,новата ти снимка е още по принцеска! 4470Харесва ми!! Heart Eyes
Лека нощ и вълшебни сънища!! babydust7 babydust7 babydust7 smile3524

# 527
  • Varna
ДобрЮтрУУУ Hug

На патеричка  на малкия голям Герко  ura newsm59  ura че снощи не влизах...щоТ сЪ прибраФ къснУ Embarassed
Взеха да се прибират разни колеги на Морският, та вечерта бяхме с Ино таквоЗ сИмействУ

Наде,
Благодаряяяя Wink Снимката е от таз годишният Рожден ден.

# 528
Добро утро  Hug
Благодаря ви за подкрепата  bouquet Hug и стиснатите палчета, продължавайте да ги стискате и дано дадат желания резултат Praynig
Делти благодарско за кафенцето веднага си вземам и сръбвам, че ми едно сънено днеска   bouquet Hug
Хубав ден ви желая и много положителни емоции Hug Hug

# 529
Добро утро!
Делти, като гледам навън май няма да е синьо лятото  Sad  , все едно зима идва  ooooh!   Sad , мрачно, срудено и мокро...........
Наде, ами то може и след ангажимента ти да се видим, да не бързаш толкова много за прибиране  Wink
Дезди, надявам се денят да е хубав на пук на лошото време  Wink

# 530
Здравейте,морски Принцеси!   bouquet
Тези дни съм буквално затрупана от работа и от многото ходене и катерене по корабите,направо съм скапана.Но не се оплаквам,важното е да има работа.Принцеса го раздавам само вкъщи.
Гери,малкия Еди е толкова сладък,да ти е жив и здрав,много да ви радва с тати. Tada
Дезди,аз палчетата за теб не съм ги пускала.Знам,че ти трябва подкрепа.Имаш я от мен чак до желания финал. Praynig Hug
Приятен ден на всички и много Simple Smile,въпреки мрачното небе.

# 531
Много благодаря за милите думи за моя синковец!  Heart Eyes

Дездиии, силно те прегръщам и ти пожелавам това щастие, което аз имам, винаги когато прегърна моя сладък Едик. Дано Бог е с тебе!!! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig Praynig Praynig

Това време наистина е много лошо... то бива дъжд (имаше нужда), ама стига толкова, време е да се оправи.

# 532
Дезди, горещо ти пожелавам желаният от теб финал!  Praynig

# 533
Дай боже, мили мои, чул ви БОГ Praynig Много ви благодаря за положителната енергия насочена към мен   bouquet Hug Hug

# 534

хайде, мацки... понеже ме е срам да пия сама!  Embarassed

# 535
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ!!! wavey

ХаДи по Ино балЬконскУ кААве преди да съм забила за БургаШ, че имам да праЯ там Ина прУверка по УбядЪ

ХаДи бай, бай сЯ newsm47 newsm49

# 536
Ау Агирчеее  Hug   bouquet късно виждам тез коктейли ама нищо ще си взема един и ще го отразя подобаващо след кафето на Делтито   bouquet Мерси ви много. Много мрачно днеска бе, снощи валя, трещя, святка егатиии времето за това време на месеца #Crazy newsm78 Ама дано са прави по БТВ че др седмица пак да видим слънцето и да избухнем откъм температури обещаха към 30 градуса да е, хайде да видим  Heart Eyes
Хубав ден от мен Hug въпреки намусеното временце, хайде и аз по едно ще ви поднеса кафенце да има

# 537
  • Варна
Здравейте,прибрахме се.Сега ще релаксирам,че крака не ми останаха от ходене.Това време още ме държи на лондонска вълна.Хубав  и усмихнат ден на всички.

# 538
Здравейте,прибрахме се.Сега ще релаксирам,че крака не ми останаха от ходене.Това време още ме държи на лондонска вълна.Хубав  и усмихнат ден на всички.
Добре дошла Мари   bouquet Hug Ама защо домъкна тука и Лондонското намусено време  Mr. Green Егатиии гърмежите навън, яката ще вали пак  #Crazy Sick

# 539
Добро утро принцеските!! Hug Hug Hug
Днес с това лошо време ми иде напрво да обявя съботна стачка и да не изляза от пижамите!Докато се мотам и нагласям за работа вижте какво намерих в нета.Пожелавам ви го,ако искате да релаксирате някога в самолета докато отивате на разходка дооооо..... например най-близката планета!!

Добре дошла,Мари!!! HugЩе разсказваш на следващата сбирка до морето!
Приемете дъждовните дни за плодородие и берекет и ......ви пожелавам голяяяяяма вътрешна усмивка!!    love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт