Съпруги, чиито мъже пътуват по море-27

• 49 386
  • 704
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте морячки!  Hug Отдавна не съм се включвала и може да не ме помните  Embarassed ,но аз не съм ви забравила и много ми липсвахте .Просто у наще село нямахме нет и едва от няколко дни можем да се похвалим с такъв УРА  Grinning Доста сте изписали и ще има много да наваксвам  Wink ДЕЗДИ ,СТИСКАМ ПАЛЦИ И ТИ ИЗПРАЩАМ ЦЯЛАТА СИ ЛЮБОВ  Hug Веси успех и на твоето момче ,сигурна съм ,че ще се справи  Peace Сега ви оставям и се връщам да ви изчета . ХУБАВ СЛЪНЧЕВ И УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ  Hug Hug Hug

# 556
Хелинчии  Hug добре ли си мацко  Heart Eyes Така се радвам, че се обозначи  bouquet  Hug Помним те разбира се, как може да си помислиш обратното Hug Във Варна ли, си вече?

Весииии Hug стискаме палци за твоето момче, ама аз съм сигурна, че ще се представи блестящо Heart Eyes Peace

# 557
Хели  Hug , радвам се че си отново сред нас и се надявам че си добре  Peace
Момичета, благодаря за стиснатите палчета   bouquet  , резултатите ще са утре и тогава ще разберем дали ще се яви и на устен.....днес детенце беше притеснено и аз покрай него, но вече съм по-спокойна ....остава ми   Praynig
Тук вече вали  Sad  ...... отиде на кино слънчевия слетобед  Mr. Green
Маме, като дойде тоя момент ще се обявя за " неспящата красавица"   Joy   Joy   Joy  като се знам каква съм... А що се отнася до битовия проблем....ще почакам доста, щото у наше село има само двама майстори  ooooh! .....няма думи, това е предимството да живееш спокойно  Wink
Преди малко попаднох на един поет Омар Хайам.....хареса ми нещо написано от него и немога да не го споделя с вас  Hug
От водна капка на земята родих се мълчалив и плах.
На огъня страстта ми даде живот, изпълнен с плач и смях.
А утре вятърът внезапен ще ме развее из всемира.
Затуй пий вино и се радвай, преди и ти да станеш прах.

# 558
  • Varna
Опааа, Хелинчиии Wink wavey
Никой не те е забравил  bouquet

Веселче,
всичкУ шЪЙ наред....ама така е. ....изпит, притеснения. Я и мене да ме изджасат на някой изпит как ще има да ми се потят ръцете. .....Да минават по бързо и вашите притеснения и тези на детенце на Мим,че да седнем спокойно на следващото събиране Hug
И виж ще ти дам още някои автори освен Омар Хаям. Аз от години така обичам да си го препрочитам. Незнаех, че обичаш такъв вид литература, та да ти пусна по ранУ мухата....Та виж хвърли Ино оЧо на  - Рудаки, Фирдоуси, Руми, Низами...тези се сещам на първо сещане, че бързам да изляза отново.

РУМИ

Притесняват те и те оскърбяват?
Не превивай пред тях рамене.
Само плодни дървета се брулят.
Безплодните – не.

# 559
Веси, стискам палци на младежа!!!  Praynig

момичета, кажете нещо против болки в гърба!!!  Sad започва да става нетърпимо.... от смяната на центъра на тежестта, просто не мога да си намеря място. не мога на масаж да отида - имало било някакви точки, които предизвиквали контракции и не се позволява масаж.

# 560
Агирче, в твоето положение не търси бабешки лекове.....само компететнтно мнение, иди на лекар ....На времето аз напълнях доста 40 кг къчих.....голам проблем беше, търкалях се като топка  Laughing , ама бях арестувана по болниците почти 9м и затова ....освен да лежа нищо не ми остана, но и доста лекарства ми даваха, включая и болкоуспокуяващи.....Затова моя съвет е утра на доктор, не стой с тая болка.
Още веднъж благодаря на всички за стиснатите палчета, имаме резултат писмената част е издържана, слд броени дни е устният изпит  smile3501

Лека нощ, принцеси! Дано тази нощ спим спокойно и непробудно!  Hug

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 23:09 от vesselaa

# 561
  • Varna
ДобрЮтрУУУ!!! newsm68

Не мога да си отворя очите ощИ Embarassed Laughing

# 562
Добро и слънчево утроооооо!! Hug Hug Hug
Хели,добре дошла отново сред нас!Много се радвам,че се сещаш и ти за нас!!  love001
Веси,вярваме в способностите на младия морски капитан.Ще успее!! newsm10
Агирче,аз мисля,че най добре ще ти помогнат със съвет на йогата за бременни,ако са компетентни!!!
Спорен ден,пълен с мнооооого усмивки ви пожелавам момичета! newsm47  love001

# 563
Здравейте момичета! Hug
Хели,къде се загуби?Помним те ,разбира се и много се радвам,че ни писа!Хубаво,че вече имаш нет и ще можеш да пишеш.
Веси,браво на Мони!!!
 newsm10
Агирче,много неприятно,с тези болки по гърба.Консултирай се с лекар на всяка цена.Гледай и да почиваш повечко и търси подходяща и удобна  поза за почивка с по-малко натоварване на гърба. Аз като бях бременна  за втори път нямах такива болки,но пък си имах други болежки-ужасно много ме болеше корема,имах постоянно контракции и 4 месеца си лежах в леглото и си пиех обезболяващите.Но всичко отминава и се забравя и остават само приятните спомени.
Лек,спокоен и слънчев ден на всички! Hug

# 564
 wavey
Добър ден,морячки! Simple Smile
Хели, Hugтолкова се радвам,че се обади.Как  ще забравим такава силна и борбена Принцеса .
Веси,поздрави на момчето и и така да продължава до края на изпитите.
Агирче,май и аз ще повторя останалите,но най-добре е да се посъветваш с лекар.А нали си имаш и акушерка под ръка Wink
Делти,от твоето тематично кафе ще си пийна след обед с удоволствие.
Наде,Веливанче,Мари и другите Принцеси Hug
 newsm10

# 565
Здравейте момичета!  Hug Благодаря за милото посрещане ,много сте мили и много ви обичам .Всички имате специално място в сърцето ми и означавате толкова много за мен   bouquet   love001 Делти ,страхотно кафенце ,а как ми липсва морето ...Веси,браво на момчето все така и занапред .Агирче ,момичетата са прави доктор мила и бързо да минава . Дезди ,аз съм се преселила на село и не смятам да се връщам в градската лудница по-добре е за здравето ми  Wink ,а на теб успех този път с теб съм миличка   Hug На всичи много усмихнат и спорен ден  Hug Hug Hug

# 566
.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 19:52 от Markrit

# 567
Здравей Markrit,не зная какво точно имаш предвид за ситуацията в БМФ,но моето мнение като общо състояние не е никак розово.Есента съпруга ми беше един от поредните съкратени,след близо две години ходене по мъките с безкрайно некоректно отношение от страна на БМФ.Много се радвам,че най-после съкратиха целия екипаж като продадоха поредния кораб и морския си  намери друга фирма.Имам познати ,които още са в БМФ,но не чувам от тях никакви добри отзиви.А каква е переспективата newsm78 newsm78 newsm78-от слуховете,които се носят- Weary newsm12 Weary!!

# 568
Е какви слухове се носят ? Rolling Eyes newsm78

# 569

Общи условия

Активация на акаунт