Съпруги, чиито мъже пътуват по море-27

• 49 384
  • 704
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Здравейте,от два дена не ми остава време да се разпиша.Започнахме уж един малък ремонт,а то се отвори такава работа,че сега съжаляваме,че почнахме. Весели почивни дни ви пожелавам.

# 571
Мари,чудехме се защо сутринта нямахме твоето позитивно кафе,а то какво било.Ще се оправите с ремонта,сигурна съм.Вие половин Европа обиколихте,че един ремонт ли ще ви се опре.
Markrit ,какво ни питаш с тази точка newsm78
Лека нощ,момичета! Hug

# 572
Привет от мен момичета, Хели, страхотно е че отнови си сред нас! Не само не сме те забравили, ами на срещите сме те и споменавали Simple Smile
Днес беше и втория изпит на малката щерка, според нея се е справила добре, но ще чакаме резултатите до 4  юни, за да сме сигурни. Дано е успяла, защото има само едно желание за след 7 клас - математическа с информатика.
Хубава вечер ви желая!

# 573
Добро утро и честит празник!
24 май – празник на славянската писменост и на българската просвета и култура    smile3529 bg

mim_d,вярвам,че момичето ти ще успее да се класира на желаното място.
Весел празник и приятни почивни дни! cheers

# 574
  • Varna
                                   Честит Празник  Русалки!!!

Върви, народе възродени!!!....и дай Боже да е така!

Мим-че,
Габи е твърда кЪт Ина скала......успяла е, значи  newsm10

И дано виЙ сладкУ Wink  нищУ, чиЙ самУ морскУ тИматичнУ newsm47

# 575
  • Варна
Добро утро и честит празник на всички .Този ден винаги ме връща в моето детство и спомените от парадите на училищата от целия град.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 576
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!
За мен този празник е най-българския и най-чистия духовно!
Поздравявам ви с една хубава българска песен за празника!!
http://vbox7.com/play:e46073b3

# 577
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОРЯЧКИ !!!  МИМ  Hug ще успее малката русалка ,нашите са си най  newsm10 . Делти мерсаж за тематичното кафенце , златна си  Wink Наде и на теб благодарско за хубавата песен усмихна ми деня .Слънчев ден на всички и само приятни емоций  Hug Hug Hug

# 578
Честит Празник Русалки!
малко със закъснение  Wink 
Мимче, браво на детето! Както е казала Хели, нашите са най-умни и най-убави  Peace
Тук времето е перфектно  Laughing  идеално за пиене  Wink и ядене....утре отново на път  ooooh! ....че не и мако разтоянието, а да прекосиш Бг си е приключение и накъзание с тия пътища. Стискайте палчета, че отивам  покрай епицентъра на земетресението   Praynig , ще ноблягаме на чашките да не усещаме нищо  Laughing
Пожелавам весели почивни дни на всички  Hug  до скоро!

# 579
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ПРИНЦЕСИ МОРСКИ  Hug  bouquet Пиша ви от тетевен, новините при мен са на шест Hug стискайте палците че са вълшебни Praynig Hug Peace
Мим Hug браво на детенце Hug  bouquet Хели радвам се чес и добре и с нас, на всички ви пожелавам хубави и лсънчеви почивни дни като се върна ще пиша пак надявам се с още по-хубави новини Hug

# 580
Десди, стис, стис, стис!!!!  Hug Praynig Peace

# 581
  • Varna
Ей, така мЪ мързи днеска, та две нИ виждам ooooh! Embarassed и за тВа не съм писала Embarassed

За срамУтИИтИ и ДелтУФ взел лош примИр от кака ви...и негУ гУ мързи....та и той не види ooooh!  обачИ сЪ чудя как гледа волИЙбол сИга newsm78

Отивам на балконЯ, да погледам малко кораПи, яхти и мУре, та да ми светнИ малко,....... че то толкУз мързел не е на УбУ ooooh!

# 582
  • Варна
Здравейте,в това лошо време настроението ми е на нула,ремонта зацикли,а у дома е сякаш бомба паднала.Лека вечер на всички.

# 583
Агирче  Hug Hug  bouquet  и тука вали от снощи а и по това време бая захладнява, чак радиатора пуснахме през май Joy ама настроението е на шест, и няма  как да е ианче, природата е страхотна, зеленина, фризирани градинки и китни дворчета  Heart Eyes искам тука да живея Mr. Green Хубава вечер на всички  Hug скоро ще пекне слънцето няма все да вали я Joy

# 584
Здравейте момичета! Hug
Делти и ние днес цял ден мързелуваме у дома.Искахме да излезем наобяд-обаче времето не позволи-то не спря да вали. Mr. Green
Веси,да си изкарате много добре!
Дезди,знаеш,че стискаме палци и чакаме хубави новини! Hug
Мари,дано по-бързо да потръгнат нещата и да приключвате с ремонта.
Агирче,какво стана с болките в гърба?Надявам се да имаш някакво облекчение,че много неприятно!
Лека и спокойна вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт