Съпруги, чиито мъже пътуват по море-27

• 49 383
  • 704
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,момичета!! wavey
Аз да ви се похваля,днес свърших мноооого важна работа.С мъжо дето се пада кандидат свекър най-после намерихме време за магазининг и му купихме костюм за сватбата.Докато търсеше официален си намери и един много хубав ленен по всекидневен и аз съм извънредно доволна,че с един куршум -два костюма и да не го мисля като трябва да не е с тениска и дънки!!После отразихме една абитуриентска и сега релаксирам на компа и.......естествено първо в темата Hug  love001
Мари,не се кахъри за ремонта,от утре ще е по-хубаво времето.И нашия майстор днес дойде,пихме по едно кафе и си замина-таман малко почивка.
Дезди   thumbsup
Делти,като ви гледам с Делтуф,направо ми ида да се хоризонтирам веднагически!!
Весииии,докъде стигнахте???Да не сте образували вие нов купонотръс!!!????? Joy Drunk
Аз се тръсвам на дивана и се отдавам на релакс!!!Хубава вечер  Hug Hug Hug

# 586
  • Varna
ДобрЮгтрУУУ Hug

ХаДи сутришнУтУ кААве пред ХампютърчИтУ ви го поднасям и си го пийвам, че така да го споделя миЙ по сладкУ Hug.....И край на мързела за днеска, ейййййй Laughing

# 587
  • Варна
Добро утро,Делти мерси за кафето,аз май всяка сутрин така го пия -пред компа.Лек ден на всички.

# 588
объркала съм мястото , извинявам се.

Последна редакция: сб, 26 май 2012, 10:14 от Markrit

# 589
Делти,благодаря ти за кафенцето!

# 590
Markrit  Hugц  bouquet ами първо, добре дошла в клуба на съпругите моряшки, и ти ли си такава newsm78 т.к не се представи неразбрах Rolling Eyes
За семейството над теб не мога да изразя мнение, т.к неразбрах кое и какво е странното, т.к и ние сме си затворили по същият начин наличните балкони, но не допусках ни най-малко, че това ни прави странни по някакъв начин за околните #Crazy Thinking
Не можеш доколкото знам да подадедш сигнал особено за насилие, каквото подозираш и да останеш анонимен, ама мисля, че въпроса ти, изобщо не  е за нашата тема ...

Делти ама много си готина сутринта и мерсаж за кафенцето   bouquet Веси, сега прочетох браво на момчето ти, ама аз какво ти казах  bouquet Hug Мари, Веси, Делти, Хели, Наде, маме, Агирче, Гери, Веливана и на всички останали Hug   bouquet пожелавам ви слънчев ден и много положителни емоции Hug

# 591
Здравейте,морски Принцеси! Hug
Тези дни не ми остана време да скучая,че и при вас не успях да вляза.но то гости,разни домашни задължения с роднини и т.н.
А днес - на битов магазининг - купихме си скара и нова батерия за банята,че старите са вече за боклука.Сега ще садя едни цветя,които ми подари комшийката.
Наде,браво - вече сватбата може да идва,готови сте с Надев. married
Дезди,знаеш,палците ги стискам и ще ги пусна чак когато ти кажеш. fingerscrossed
Мари,вижда ли се края на ремонта? pironi
Делти,как си с мързела? Joy
Веливанче,днес времето се оправи,ставаше за разходка май. 1swing
Агирче,как си,слушка ли бебока? preggo
Поздрави и за Принцесите,които в момента се губят.Надявам се са заети с приятни неща. newsm68
Приятна вечер и наздраве!  love001 beer

# 592
Здравейте момичета,не знам дали тук е мястото да пиша ,но не намерих друга тема близка до моето положение.Мъжът ми работи в Италия и си идва само два пъти в годината.Моля ,пишете,ако има тема за съпруги на мъже които работят извън границата.
  bouquet

# 593
Здравей, Божи. Аз не знам, нека по-старите форумки да кажат. Simple Smile

Маме, добре съм!   bouquet Фуча по лекции, по йога, гостита, разходки, испански и т.н... гледам да си оползотворя последните мигове свобода пълноценно!  Mr. Green Мъжо каза, че към 20-ти юни се очертава да го прибират, така че ми се слага вече окончателния deadline!  ooooh!  Whistling Ще повилнея още малко по мойте си пътеки и после ще се почне по магазини за теракоти, санитарен фаянс, дограми, мебели и прочие ...  ooooh! Бебока е добре, т.е. не ми създава проблеми, което би следвало да значи, че е добре, нали? Simple Smile На 01.06. съм на преглед пак и все се надявам, че ще се види пол, ма вече почти съм се примирила, че като си дойде таткото и отидем на 4D, тогава ще е сигурно. Иначе аз вече определено си изглеждам кръгла  Joy и няма никакво съмнение какво се случва с мен - все пак вече съм в 7ми месец. Simple Smile Щеше да е забавно ако все още изглеждах просто дебеличка.

# 594
Аз тази вечер да закрия съботните дискусии с едно голяяяяяямо  Hug Hug Hug
Агирче, newsm10 потъркаляй се още два месеца на воля,сега ти е времето preggo,докато бебо не тръгнал с навън с претенциите си!!!Чудесно е,че тати наближава да си идва,та да сподели и той излизането на бебо на белия свят!!
Божи,аз срещнах само това-http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=651548.15
Не е точно това,което търсиш,но питай и тези момичета.Може да знаят за точната тема!!
Мамеееее,с новата скара ви пожелавам да си правите най-вкусните кифтета,пържолки,кибапчета и .....т.н eat beer
Вълшебни сънища от мен  love001

# 595
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ Hug

Мамич,
Ми кО да кажа душо за тоА мързел newsm78 Тамаааан сЪ засилих дЪн мЪ мързиии ...и глей кВо времИ е насталУ ooooh! ВремИ за мързел, не за гладене на ШарШафи и дреФи.
Честита нова скара thumbsup и с пожелание на нея да си печетИ най-вкусните кИфтета-мИфтета, кИбапчИта-мИбапчита Joy....цитирам ИдИн образ нИземан от Търново Wink

АгирчИва,
Гледам и при тебе скорУ слънцИтУ шЪЙ изгреЙ thumbsup

ХаДи, наближава caffee time-а Wink  май тоя мързел деТ мЪ беше обзел е Фанал и вас newsm78 ...викам си сутринтЪ, да сЪ пУмУтая и друга да пляска каЙветУ, ама нямаааааааа Laughing Решили сте и виЙ да мЪрзИлуватИ Hug

# 596
Здравейте уважаеми Дами! Моля гласувайте за сина ми, той е направил този дизайн за предстоящ концерт в Лондон. За сега е в челната 10-ка. Да го подкрепим! Единствен Българин е. Гласуването става от Фейсбук профила ви! Благодаря ви!
http://www.talenthouse.com/creativeinvites/preview/ad6ea5e794424 … d7d44edb09a6a/616

# 597
  • Варна
Здравейте,морския гледа формулата и аз реших да ви навестя. Ние напредваме с ремонта,накрая ще се похваля с ново входно антре,бавно става защото е на нива и има стълби,по които майсторите са си оставили ръцете. Лек ден на всички.

# 598
Здравейте уважаеми Дами! Моля гласувайте за сина ми, той е направил този дизайн за предстоящ концерт в Лондон. За сега е в челната 10-ка. Да го подкрепим! Единствен Българин е. Гласуването става от Фейсбук профила ви! Благодаря ви!
http://www.talenthouse.com/creativeinvites/preview/ad6ea5e794424 … d7d44edb09a6a/616
Shocked

Мари, ама пък ще стане антре за чудо и приказ  Heart Eyes
Къде сте принцеси newsm78  Hug

# 599
Тук сме Дезди, поне аз Simple Smile Пращам ти положителна енергия всичко при теб да върви идеално и да има хубав край!
Почивахме си 4 дни, бяхме на абитуриентска вчера , добре че не валя да са спокойни децата.
Какъв е този студ, на ръба са да включа  климатика Sad Или пък да си сипя нещо вътрешно за загрявка Wink

Общи условия

Активация на акаунт