Съпруги, чиито мъже пътуват по море-27

• 49 381
  • 704
  •   1
Отговори
# 600
mim_d   bouquet  Hug на мен пък ми писна вече тоя дъжд, ама като погледнах прогнозите и за др седмица се  #Cussing out #2gunfire ми те пак дъжд го дават егати направо е размихме от тоз дъжд Sick
Повечето ги хвана липсата newsm78 ама нищо, аз ще пиша  Heart Eyes и за другите  Joy Весито да не замина към топлите страни newsm78 Хайде стига съм дрънкала  Joy Лека вечер на всички  Hug  bouquet

# 601
  • Varna
Давай Дездииии,
пиши и зара ди другите Joy хареса ми това newsm10 Гледам на кеф си и аз ти сЪ кефя заради това thumbsup
шЪ взема нЯщу вътрИшнУ както е казала Мим-ката Д ама нЯщУ по ПринцескУ Wink донесоха ми еднЪ страОтна ВишноФкЪ smile3508

Веселчето,
още не е забила по топлИтИ зИмИ....нали писа, чИ шИ ходят по абитуриентски...след тВа топлитИ страни...
Ега ти, сЯ показваха и смерч в София Shocked и потвърдиха за още дъжд....шЪ жабясамИ  ooooh!
ТъкмУ шЪ спре да вали тука, аз тогава шЪ ходя по топлите страни....да сме знаели, че ще е такова времИто, по раншното записване трябваше да хванем rotfImao  ама карай да върви.

Мари,
шЪ имаш кАЛИнДорчИ кЪт Ина ПринСеСа thumbsup

ХаДи, отивам да си сипна Ина

# 602
Добър вечер!
Прибрах се най-после, голямо скиторене беше  Wink ,чак у македонско забихме  Laughing , ама навсякъде дъжд  ooooh! ....помогна ни да не станем от масите  Joy   Joy   Joy  три дена яли, пили и се веселили....уморихме  се, и това не е работа....На топло още е рано..ама и нови планове изникнаха  ..ще трябва да нагаждаме нещата  Wink  Днес и пътя беше малко натоварен, ама нормално е след толкова почивни дни да е така....Сега ще ви изчета щателно....че там където бях нямаше нет, то и мрежа на телефоните нямаше....просто откъснати от света  Laughing но понякога е приятно да си на такова място и имаш нужда от спокойствие  Wink
Дезди, радвам се че при теб нещата са добре  Hug
Наде, браво и на вас, вече сте готови за важния ден.
Мимче, ама то само вътрешно май няма да помогне, направо си е за клима  Wink
Маме, ако родължи тая влага, цветята ни ще изгният...
Делти, кой та зарази с тоя мързел  Wink , прати ми малко че имам нущда ....почти не съм спала  Heart Eyes
Мари, като знам че и мен ме чака също един уж мини ремонт...се правя на глуха ....ама давидим докога  Wink
Веливанче, ще трябва да си направим една среща преди да драсна към топлите страни  Wink
Дами, желая хубава и спокойна вечер  Hug

# 603
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ Wink

# 604
Добро утро морячки  Hug дано успея да ви поздравя ,че с нета си играем на тука има тука няма  Mr. Green То не бе дъжд не бе студ брее. ДЕЛТИ благодаря за кафенце от твоя пират щом е ще е убиец  newsm10 smile3503 ДЕЗДИ стискам палци мила  Hug УСМИХНАТ И ПОЛЗОТВОРЕН ДЕН НА ВСИЧКИ  Hug Hug Hug А дано и успея да ви изчета та и да се включа  Wink

# 605
Добро утро!
Вземам си от пиратското кафе на Делти и продължавам да се трудя. WinkМакар че  това мрачно и дъждовно време си е направо за мързелуване.Нали Б.Райнов е казал :"Няма нищо по-хубаво от лошото време".
А слънчевите дни и плажа  предстоят

# 606
Пфу... гадна работа!  ooooh! С тия кихащи и кашлещи хора навсякъде, не смея никъде на закрито да отида. А вали ли, вали ...  Ще се качвам на степера да хабя калории, че ми се стегна душата!

# 607

Добро утро!
Днес е има слънце  newsm44  пожелавам хубав и спокоен ден на всички  Hug  Вчера цял ден в леглото, починах, ама днес паля перката   Wink

# 608
Добро да е Весе ! С това слънчице и тая закуска дето си ни поднесла няма как да не е добро  smile3521 Усмихнат ден на всички  Hug Hug Hug Хайде и аз да бегам по задачки  Wink

# 609
  • Варна
Здравейте, и аз отметнах някои задачи из къщи,морския е три дена на семинар,ремонта е пак в застой.Слънчев ден на всички.Веси,благодарско за чудното кафенце.

# 610
Добър ден!
Веси,слагам си букетчето на бюрото да ми създава слънчево настроение,а кафето ще го запазя за следобед.Че днес при сутрешната ми обиколка по корабите даже и с кафе ме почерпиха.Нищо,че според една непозната нам моряшка съпруга ,май сме дъртофелници Joy
Хели,много се радвам,че се обаждаш редовно и не ни забравяш.
Мари,ще свършите ремонта,има време.Морският трябва да поддържа квалификацията си.
Принцески,желая на всички хубав слънчев и успешен ден! Simple Smile

# 611
  • Varna
Веселче,
И аз като Мамича, ще си запазя кафенцето за следобяда, преди тренировките. Ще си го изпия с кеф от този толкова стилен сИрвиз....И кЪт гУ гледаааам толкУз УбаФФФ.....май ми бутна фитилЯ за такъФФФФ newsm78 Laughing

Мамич,
нЪл знаЙш оная непознатата нам моряшка съпруга...кО можИ да нЪпраЙ Wink... Баба и е дърта Wink И как ми е весело  като ги чувам като дават такива определения, ама как ми е веселооо.  Само злобно женско същество може да захапе по този начин друга жена....И щооооо, ...ми щото явно оная "дъртофелницата " превъзхожда тая така наречената млада. Wink
Аз пък се възхищавам на стари, поддържани жени, и си мечтая когато остарявам да остарявам така красиво като катедрала, а не като цървул!!! Никой не остава млад, само някои хора го забравят ! Пък уж са млади бе Wink

# 612
Делти, скуката и посредствеността в някои видове общуване си проличават най-добре при подбора на думите  Wink .Оскар Уайлд има една много хубава приказка за инфантата и джуджето. За тези, които случайно не си я спомнят, ще кажа, че това е историята на едно отвратително и смешно джудже, на което всички се присмиват, а то мисли, че му се радват... и чак когато се вижда в огледалото и осъзнава, че това чудовище е то самото, му се пуква сърцето...Възрастта не е толкава важна,  важно е отражението в огледалото  Wink
Всички сме като звездите, старите си светят милиарди години, новите избухват, привличат цялото внимание, някои след определено време изгарят, други остават в небесклона, кротко заемайки своето място, а Вселената е безкрайна и многообразна............

# 613
Добър вечер и от мен  Hug
Големи сентенции пак има тука Mr. Green Аз днескабях като отвързана цяяял ден миткосвах навън Mr. Green ма как да се прибера  Mr. Green като днес не  е спряло да грее това слънце, дето толкова го чакахме Joy Нямаше начин просто! Е стъмни се, слънчо се скри  Mr. Green и аз се прибрах и влизам да ви поздравя Simple Smile))
Хайде, хубава вечер на всички и само положителни емоции Hug

# 614
Ми тъй де любимците на господ остаряват красиво  Wink а другите ...Абе ,сладки сънища с морски привкус на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт