Съпруги, чиито мъже пътуват по море-27

• 49 380
  • 704
  •   1
Отговори
# 615
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ Wink

# 616
Добро утро! Пожелавам на всички  денят да е изпълнен с много слънчево настроение и радост!  Hug
Някъде бях мялнала, че най-добрият начин да започнеш деня си е, събуждайки се сутрин, да си помислиш колко е хубаво да донесеш радост поне на един човек днес! Делти, благодаря за кафенцето поднесено с настроение  Hug , е неможеш като го погледнеш усмивката да не грейне на лицето ти  Heart Eyes

# 617
  • Варна
Здравейте,как вали на вън,ама аз съм на сухо в къщи ,с чаша кафе и в любима компания-вашата,да не си помислите нещо друго.В събота сме на вечерна сватба,та днес малко шопинг,важно е да има повод за нови дрешки. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 618
  • Varna
При нас трещи-гърми, та чак притъмня....обаче дъжд...йок.

Мари,
Честити нови дрешунки Wink thumbsup  И аз връщайки се днеска от фризьор /боядисване и бая ми смъкнаха от пИрушината / си пернаФ Ина дрешунчица....щот сякаш ходя гола ooooh! и не си купих и миналата седмица...Трябва сЪ наказвам у ъгълО, щото май шЪ ставам гУляма разсипия smile3538

Ей, сЯ и аз ще си напраЯ Ино кафенце, че от тая тъмнотия навънка ми сЪ приспа ooooh!

# 619
  • Варна
Делти,честито и на теб-дрешка и нова глава,аз тази работа смятам в събота сутринта да я свърша,преди сватбата. Май сме само двете от нашата дружинка,ще си правим компания.

# 620
 wavey
Аз само си вземам кафенце,нямам време да ви правя компания.
Мари,Делти,честито ви дрешки.
  love001

# 621
Ехххооооооооооооо и аз при вас  Hug
Тука още слънце, ама да видим, дано не завали, че довечера голяма збирка се заформя у нас  Laughing ще пируваме с приятели, все пак има повод  Wink  Аз сега из кухнята, днес имам муза  Laughing , ама като съм почнала едни сладкиши ще има за целия квартал  Laughing , кво съм гледала объркала съм дозата и вместо кафена чяшка съм слагала чаена  ooooh!  ....... Ама как няма да сложа чаена като там си пия кафето  Laughing и сега да видите какво става....в тавата за пеща пека сладкиж  Joy  оплаках ви се  Wink
Мари, Делти, със здраве да си носите новите дрешки! Сядам да пийна и аз едно кафе, че да се поуспокоя  Wink

# 622
  • Varna
Мацурани,
Благодарско....ама сЪ чувствУвЪм малкУ ФиноФна, че аз не Ина дрешка пернаФ smile3538....то само Ина днеска бешИ Embarassed ooooh!  Вече сЪ запирГам....не е било такова нЯщУ, не е било ooooh!

Веселче,
какво стана със миялната? Уплаши ли я мастУра? Проработи ли? Че днеска кВат сИдянка имате у вас, бая шЪ имаш нужда от слугинчИтУ.  Кой знае какъв ще е вкусен сладкиша от външният оджак eat Няма по вкусна манджа, сготвена в пеща.

# 623
# 624
Добро утро!
Мари,благодаря за кафето  bouquetЧе и в златна чашка,свети като Слънчо навън.Чудесно начало на деня.
Веси,метни малко сладкиш и насам,щом трябва,ще помогнем в унищожаването.
Делти,аз рядко пазарувам,че нямам достатъчно време.Но в замяна на това,винаги излизам с няколко неща.Вчера ,напук на дъжда,си купих нова пола и герданчета,обички и гривни за лятото.
Даже се накиприх с едно от тях снощи,бяхме на театър.Гледахме "Омагьосани" от Яна Добрева,добро попадение на  Габровския театър, а и от български автор.
Приятен слънчев ден ви желая! Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 май 2012, 09:06 от mamaR

# 625
Добро утро!  Hug
Сега се излюпвам  Laughing , така ми се спи ама от сутринта са зазвъняли телефони, че и майстора за покрива кацна рано  Close ама поне  работа ще свърши, надявам се  Praynig
Делти, майстора я уплаши и работи  Laughing  , голяма помошница ми е. Да ви кажа всичо се омете снощи  Laughing  , за вас специално ще приготвя като дойдете   Hug  , май трябва скоро да повторим занятието  Wink
Взимам от кафето на Мари, че и ще повторя за да се разсъня.
Маме, браво и на теб, със здраве  да си носиш новите гиздила. Аз скоро не съм си купувала нищо  Wink  ама трябва да наваксам, няма изоставам я  Wink
На всички приятен и спорен ден  Hug

# 626
Здравейте морски принцеси!!! Hug
Мари,благодаря ти за кафенцето-аз едва сега си го пия.Станала съм много рано сутринта,водих малката на градина,пазарувах,наготвих и едва сега сядам да почина.Времето е разкошно,дано така да е през целия ден.Вчера толкова пъти ме валя  дъжда,че не искам да си спомням.Водих малката на зъболекър и навръщане не ни се размина.
Мари,Делти,Руме,честото ви дрешки.Съз здраве да си ги носите!
Весе,дано по-бързо майстора да приключи с покрива.
Това е за сега от мен.
Лек,спокоен и слънчев ден на всички! Hug

# 627
  • Varna
Мари,
Благодарско за златното кААве  bouquet Wink

Мамич,
Ми рядко пазарувам и аз, само като имам нужда....ама  тука от два месеца, все се нахендрям съвсем случайно на места където харесам нещо и взема та си го перна Embarassed Ей, за тВа казвам, че съм сЪ самонаказала в ъгъла и никакво пазарене повече. fight
И честито нови красоти за лятото! Да си ги носиш със здраве newsm10 Човек има нужда да си зарадва душата.

Веселче,
Отървала си се значи от проблеми с чакането на машинката newsm10 Дълго време да ти служи вярно, и да няма нужда от мастУр newsm10

ХаДи бЕгам в куФнята да видя какво става с рибката cook cook

# 628
Привет на морските принцеси.
При нас днес е слънчево и топличко време.
Ние вече изпратихме абитуриентката и сега релаксираме след празненствата.Имахме късмет на изпращането да не вали дъжд.
Момичета да ви попитам да знаете автобус на който да се качиш от турската граница или Лозенград до Варна и коя фирма е.
Лекн ден на Вси4ки

# 629
Гали, автобусите на Нишикли пътуват всеки ден, провери им разписанията  Peace

Общи условия

Активация на акаунт