Мързеливи красавици - 5

• 58 905
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Ми излезте об пубертета бе девойки! ... Wink

Оф, майтапа на страна, но преди години си мислех, че като мина 30, може бръчки да започнат да излиат, но поне пъпките ще спрат! Е да , ама не! И бръчки и пъпки...

А на биофреш кремовете всичките универсални ли са? За всякакъв тип кожа? Тогава каква е разликата между йогурта и розата примерно? Само аромата?
Някой по-запознат, ако може да сподели, понеже продавачката в магазина се извини, че е новичка и в момента се учи, а колежката и я няма, та и от нея не можах да разбера точно.

# 166
  • Пловдив
Ами аз нямам проблем с пъпки, може би затова съм доволна. Имам наблюдения само върху черните точки - на две-три седмици ги почиствам със златен пръстен и седефени тоалетни трици, а сапунчето задържа резултата. Не съм сигурна точно от кое е, но наистина забелязвам огромна разлика от преди  Peace Там, където са почистени, не са се появили досега.

А това с пръстена как ставаше newsm78 Чела съм го някъде...

# 167
Уиш, ето в тази тема иланг-иланг може да ти даде компетентен отговор Wink

# 168
  • Пловдив
Здравейте,днес се ориентирах към японската диета и стриктно ще я спазвам.
Следобед отивам да си купя бялата дъвка.Да попитам може ли да го слагам под  ББ  крема на Гарние? newsm78

Сега се чудя с кой лак да се лакирам.
Ще се правя хубава,че имам среща с класната на щерката.Оф как ли пак ще ме подхване!

# 169
Здравейте девойки, някой питаше за шампоан "Здраве", много добър е, освен него ползвам и на Клоран шампоаните и един с катран, косата ми почна да става пак хубава, но е къса за съжаление, ще порастне надявам се, поне до раменете лятото.
Ходих при моята фризьорка и си поръчах една професионална боя за коса на Баслер с която ме боядиса, цвета ми стана пепелно-кестеняво-шоколадово, много стилен цвят.
Вчера си взех и аз измиващия гел на Гарние с четката, доволна съм за двата пъти измиване.
Сега съм се изпъплила, че съм цикълна.. Sick
За диети си говорите,  взех отскоро да правя един режим от сурови ядки, овесени ядки с мляко, елда със сирене, зеленчуци и ръжен хляб. Да видим дали ще ги съборя тези 2 кила от задника си, че вчера направих малко шопинг от HM на едни къси дънкови панталонки и понеже си купувам от тийн колекцията за 12-13 годишни, хубаво е да постегна още дупарата..Simple Smile
Илиянка, права си душата, и аз чакам някоя пачка да ме удари по кратунката, но уви, не хвърчат към мен, тая криза ме съсипа бре, няма движение на никакви финанси, само обичайните, колкото да покрия консумативи и некой друг дрешляк за мен и детето. Twisted Evil
Айде със здраве:)))

# 170
Здравейте,днес се ориентирах към японската диета и стриктно ще я спазвам.
Следобед отивам да си купя бялата дъвка.Да попитам може ли да го слагам под  ББ  крема на Гарние? newsm78

Сега се чудя с кой лак да се лакирам.
Ще се правя хубава,че имам среща с класната на щерката.Оф как ли пак ще ме подхване!

Ако това е т. нар. японско чудо, забрави  Naughty
Моя приятелка я прилагаше, уж свали 2-3 кг за 4-5 дни и на 5тия й прилоша от глад. Спря диетата и си върна и кг-те. В чудо да се видиш  ooooh!

Джейн, 'драсти  Hug

# 171
  • Пловдив
Ееееееееее,недей така де!Дано да е ефективна,че много съм напълняла тази зима-направо ме е яд на себе си.Ако не изтрая ще почна 90 дневната.
Излизам-после ще пиша какво съм си купила/ако учителката ме ядоса ще са повече неща/

# 172
  • София
Здравейтеее  Hug
За маската с аспирина питаше някой. Аспирина не се счуква, а просто се капват върху него няколко капки вода и той сам се разтваря за секунди (не ефервесцентен, а нормален аспирин). Една таблетка стига, може и две. Мед аз слагам на око - около една лъжица. Разтрива се в кожата и се оставя 10-ина минутки. После се плакне.

# 173
Аз в една супена лъжица смачквам две таклетки с кафена лъжичка и после ги обърквам с малко мед- стои ми на малки бучици  Thinking Следващия път ще ги разтворя с няколко капки вода, да видим дали ще има по-добър ефект  Rolling Eyes

# 174
  • Варна

А това с пръстена как ставаше newsm78 Чела съм го някъде...
С пръстена и аз го правя понякога, но не съм редовна.
След като вземеш душ, веднага още докато си в банята и порите са хубаво отворени вземаш си халката и си изтъркваш хубаво с ръба ѝ челото, носа и брадичката.

# 175
  • Пловдив
Мерсиииии на всички за отговорите!  bouquet

# 176
Привет и от мен  Hug

dudhen, японското чудо и според мен не струва. Аз съм я издържала докрай, с всичките му паданици на кръвно и т.н. и резултатът беше, че от 55 кг. свалих до 51, а после качих до 57  #Crazy Плюс бонус - от тогава не ям яйца, вече 6-7 години са ми противни. Ако държиш на супер бързи резултати по-добре подкарай някоя монодиета. И имай предвид, че колкото по-бърз е резултата (напр. 5 кг. за 5 дни) толкова по-изразен йо-йо ефект има после.

Това с пръстена едно време майката на една съученичка го правеше на почти всички момичета от класа. Събирахме се пубери на килограм у тях, като на салон, имаше и ваничка за парна баня  hahaha Като се замисля имаше ефект.

Ние с мъжо почти не спахме тази нощ, защото, както споменах, котаракът се е разгонил и буквално реве.

Ох, пиша си поста от 30 минути и не мога да го публикувам, все влизат клиенти  ooooh!

# 177
Уиш, ето в тази тема иланг-иланг може да ти даде компетентен отговор Wink
  bouquet

# 178
здрастииии

Джейн, много позитивно звучиш! и мен ме усмихна. Grinning

Утре ще ми идва и сега ми е тъжно. Като се прибавят и другите ядове и направо ми се реве. Яде ми се шоколад ама няма.  Tired Тоя път не се опъпчих, чак ми е странно.

От шампоана на Здраве само хубави неща писахте. Ще си го взема когато мога.

И аз ходя с голи нокти че много се нацепиха.  Tired

Колко приблизително струва ампула витамин А? Четох в една тема че се маже върху ноктите и ги заздравява. Ще пробвам и това.

# 179
Привет красавици   bouquet
Джейн ,  bouquet,
 Момичета , разкрасителните процедури си вървят , както си му е редът  Peace, но нещо време за писане все не намирам току я забъркала козунак, я нещо друго  Laughing.
 Но съм замислила едно генерално разкрасяване този уикенд, че в неделя имам повод- Дребен има рожден ден  Crazy
Та си викам на този ден/ нощ  Mr. Green/ съм се пънала и раждала така че сега ни е ред да празнуваме  Wink
 Дудхен, опитай известно време да си на ВМ- НВД, дава добри резултати ако си стриктна , пък и изглажда кожата  Peace
Мравче , ти докъде я докара твойта ВМ-НВД?
 Момичета , това с пръстена е добре, но понякога кожата си има нужда от едно добро почистване, дезенфекция и затваряне на порите  Peace.
 Аз лично съм го правила преди абитурентската , ми резултата не беше кой знае какъв.Друго си е хубаво почистено лице и вече като поддържане от време на време едно такова почистване  Peace

Общи условия

Активация на акаунт