МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 46 ТЕМА

• 79 205
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, някоя от вас да има машина Silver Crest 850???? Моля за мнения Praynig Била немска, нищо друго не знам Embarassed
Аз имам машина такава марка не знам дали е 850 и съм много доволна.Какво точно те интересува?

# 106
  • София
 Simple Smile  и аз тук за да ви следя.
Козунака със сместа на Техра ми изглежда много добър. Ще трябва да си купя да пробвам.  Peace

# 107
Козунака със сместа на Техра ми изглежда много добър. Ще трябва да си купя да пробвам.  Peace

И мен ме заинтригува, ще я потърся непременно. Peace

# 108
  • Варна
ние взехме смес за козунак на София мел-още не сме пробвали но вече ни е време

# 109
  • София
На мен пък днес ми изгърмя хлебопекарната (вероятно се скъса някакъв ремък или нещо подобно щото издаде някакъв подобен такъв звук).

Така, че от сега нататък ще ви чета като странично лице, защото на този етап съм по склонен да си купя един хубав и мощен миксер, отколкото нова хлебопекарна (освен ако не занеса тая на ремонт, че сервиза ни е тука в Люлин).

# 110

В тази връзка да попитам, може ли да снимате тази смес на Техра и да ни я покажете? Ами аз днес се разходих до Била /във Варна/гледах, гледах брашната и смеси, ама на никое от тях не видях  #Crazy нито да пише, че е Техра, нито че те са производители #Crazy newsm78

# 111
Simple Smile  и аз тук за да ви следя.
Козунака със сместа на Техра ми изглежда много добър. Ще трябва да си купя да пробвам.  Peace

В тази връзка да попитам, може ли да снимате тази смес на Техра и да ни я покажете? Ами аз днес се разходих до Била /във Варна/гледах, гледах брашната и смеси, ама на никое от тях не видях  #Crazy нито да пише, че е Техра, нито че те са производители #Crazy newsm78

Виж тук http://www.tehra.com/?pid=116

П.П. Някъде прочетох набързо за непозволени реклами... дано не съм в нарушение.

Дядо Хаджия, ако носиш на ремонт, кажи за колко лева може да оправят машината. Струва ми се, че и моята, и твоята са за един и същи вид ремонт (не, че ми се занимава, но информативно).

Последна редакция: ср, 04 апр 2012, 18:13 от Анонимен

# 112
Simple Smile  и аз тук за да ви следя.
Козунака със сместа на Техра ми изглежда много добър. Ще трябва да си купя да пробвам.  Peace

В тази връзка да попитам, може ли да снимате тази смес на Техра и да ни я покажете? Ами аз днес се разходих до Била /във Варна/гледах, гледах брашната и смеси, ама на никое от тях не видях  #Crazy нито да пише, че е Техра, нито че те са производители #Crazy newsm78

Виж тук http://www.tehra.com/?pid=116

П.П. Някъде прочетох набързо за непозволени реклами... дано не съм в нарушение.

Дядо Хаджия, ако носиш на ремонт, кажи за колко лева може да оправят машината. Струва ми се, че и моята, и твоята са за един и същи вид ремонт (не, че ми се занимава, но информативно).

Много благодаря   bouquet
Ако ви е все още в гаранция машинката, можете да се възползвате, моята като чистак нова ходи цееели 3 пъти на ремонт Shocked

# 113
 Shocked Вижте какво ми изпрати една приятелка за маята, от което ми се изпави косата от ужас. Стана ми ясно защо руснаците във форумите си говорят за хляб и хлебни изделия със  закваски, а не с мая  #2gunfire   -spam132- - статията "Внимание – потулените истини за хлебната мая!" -съжелявам, но не мога да кача самия сайт понеже изписва"рекламен спам"  #2gunfire, затова подайте името на статияга на търсачката и сайта ще  ви излезе.

# 114
  • София
  За вредата от маята ли пише? Има много статии и на български.Аз вече не знам, остана ли нещо безвредно?

# 115
Момичета, аз четох, четох и за сега съм се спряла на марката SEVERIN.
Малко се чудя между 2 модела (малко повече клоня към втория):
SEVERIN BM 3990 http://www.dekom.bg/index.php?page=product_details&instanceI … cdc21581fddefb57b
SEVERIN BM 3992 http://www.dekom.bg/index.php?page=product_details&instanceI … cdc21581fddefb57b

На пръв поглед основните разлики са мощността: 600 на 860 W и големината до 1 KG и 1,6 KG, но като гледам други марки има доста машини с мощност 450-500-600W  newsm78
Нека тези, които имат 1 от двата модела (или които са запознати) да кажат кои са им "+" и "-"
Мерси   bouquet

Моя съвет е - вземи втората с двете бъркалки! Peace

# 116
Сега се прибирам от Билла и купих от тази смес за козунаци на Техра.Ще приготвя вечерята и ще пусна машината да я пробвам.Ще пиша в темата по-късно Hug

# 117
Днес да покажа хлебчето от сместта на Техра за многозърнест хляб.

# 118
mery_poppins1 - брашната наистина са много добри. Да кажа само за тези, които още не са ги ползвали, да не се доверят точно на рецептата т.е да наблюдават машината докато замеси тестото Naughty Козунака децата го инспектираха , няколко пъти и казаха, че ще им трябва още няколко пъти да го направя, за да си дадат мнението Joy

# 119
  • София
mery_poppins1 - брашната наистина са много добри. Да кажа само за тези, които още не са ги ползвали, да не се доверят точно на рецептата т.е да наблюдават машината докато замеси тестото Naughty Козунака децата го инспектираха , няколко пъти и казаха, че ще им трябва още няколко пъти да го направя, за да си дадат мнението Joy
Всичко ли си има в тези козуначени брашна или си е чисто брашно?

Общи условия

Активация на акаунт