МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 46 ТЕМА

• 79 281
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Здравейте мили дами!Редовно ви чета и ви се възхищавам на нещата,които правите!Искам да ви попитам от 2 дена имам хлебопекарна MyDomo и се чудя мога ли да използвам вашите рецепти след акто повечето имате Moulinex

# 137
  • София
Здравейте мили дами!Редовно ви чета и ви се възхищавам на нещата,които правите!Искам да ви попитам от 2 дена имам хлебопекарна MyDomo и се чудя мога ли да използвам вашите рецепти след акто повечето имате Moulinex
Здравей, не са само Мулинекс, всякакви има.Можеш да ползваш всяка рецепта,като си наблюдаваш тестото, трябва да се оформи хубава топка. В първия пост на темата има линк към блог, прочети го и после ще ти е лесно.Честито и Успех!

# 138
няма рецепта за хляб предназначена само за даден модел хлебопекарна.
както и няма рецепта за манджа предназначена само за дадена готварска печка.   bouquet
като за начало избери си по-лека рецепта. следи си тестото - то да те ръководи.

# 139
както и няма рецепта за манджа предназначена само за дадена готварска печка.   bouquet

Има имааааааааа, моята печка и специално едната ми тенджера са със специални рецепти Party

# 140

Има имааааааааа, моята печка и специално едната ми тенджера са със специални рецепти Party
[/quote]
дай рецептите и аз ще ги направя и в моята печка или фурна - гарантирам   chef

# 141
Добро утро на всички! Имам нужда от малко консултация. Тази сутрин отворих опаковка прясно мляко и притоплих в микровълновата уви обаче то се пресече, въпреки че има 4-5 дни до срока на годност. Мога ли да използвам мтова мляко за козунак ?

# 142
  • София

Бонго, радвам се,че си заменил пистолетите с букетче! Peace

# 143
  • София
Добро утро на всички! Имам нужда от малко консултация. Тази сутрин отворих опаковка прясно мляко и притоплих в микровълновата уви обаче то се пресече, въпреки че има 4-5 дни до срока на годност. Мога ли да използвам мтова мляко за козунак ?
Става разкошен хляб с изварата,мек, бял и пухкав, не съм ползвала за козунак, но предполагам,че ще стане пак хубав.

# 144

newsm10

# 145
  • София
Става разкошен хляб с изварата,мек, бял и пухкав, не съм ползвала за козунак, но предполагам,че ще стане пак хубав.

Разбийте хубаво изварата с предвидените по рецептата яйца и захар и тогава я използвайте.

# 146
 newsm78
Здравейте,
казвам се Георги Папазов и работя в Техномикс.
Искам да оправим едно недоразумение относно машина за хляб GORENJE BM 1200BK.
Цитат
Gali D
Здравейте отново,надявам се да не съм досадила на някого с моите въпроси и разисквания относно хлебопекарните и по конкретно тези на Gorenje,но мисля,че за някой може да е интересна или полезна тази информация.Вчера вечерта писах на представителите на Gorenje за България,относно този модел http://www.gorenje.bg/small-household-appliances/bread-maker?c=347045 и ето и отговора който получих

Здравейте,
Моделът е оборудван с една бъркалка и има функцията Отложен Старт. Благодаря за забележката, информацията на нашата страница ще бъде актуализирана.

Хубав ден!
Best Regards,
Georgi Stoynov
Assistant Marketing Manager

Gorenje Bulgaria EOOD
6 Bel Kamak Str, 1346 Sofia, Bulgaria
Tel.: +359 2 892 41 51
georgi.stoynov@gorenje.com
http://www.gorenje.bg

Този модел отпада,защото не е с две бъркалки,подразни ме факта,че от магазин Техномикс ми дадоха невярна информация,че модела е с две бъркалки,така,че търсенето продължава!
Благодаря на всички които се включват по темата отговорите ви са ми много полезни!
Хубав ден на всички!
И така информацията, която сме дали е 100% вярна. Ние сме професионалисти. Нека от склада на Gorenje си вземат бележка.
Заснехме клипче за да се убедите, че машината за хляб има 2 бъркалки!!!!

http://techno-mix.com/product/6177/gorenje-bm-1200-bk

Ако имате технически въпроси ние от Техномикс сме винаги насреща.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 23:44 от Дивиана

# 147
                                          СПЕШНО

възможно ли е някой от пазаруващите от амазон да ми поръча контейнер за хлебопекарната. на лични ще обсъдим подробностите.
помогнете на бат`Бонго   bouquet

# 148
Здравейте и от мен.
Страхотни рецепти и съвети давате тук. Взех хлебопекарната на майка ми (Елит) и направих един хляб и козунак , който обаче изпекох във фурната, по ваши рецепти - станаха и двата.
Днес решихме да си купим, но с две бъркалки. Отидохме в един магазин и видях Елит с 2 бъркалки за 100 лв. Зарадвахме се много и я взехме. Реших да пробвам да замеся козунак.
Застанахме над машината 4 глави (3 от които са месили козунак по класическия начин) и загледахме 2-те бъркалки как ще месят. Обаче... 20 мин. - това тесто не се оформи на тесто, едвам взимаше от брашното. Помогнахме малко с една шпатула и взе да заприличва.
Питам: За колко време би трябвало да се оформи тесто за среден хляб. Сложихме около 250 мл мляко и около 700 гр брашно. Започна да бърка но му трябваха 20 мин и помощ за да смеси продуктите. Аз лично се озадачих, защото в малката машина за средна доза всичко беше ок с тестото за 10 мин.

# 149
Здравейте и от мен.
Страхотни рецепти и съвети давате тук. Взех хлебопекарната на майка ми (Елит) и направих един хляб и козунак , който обаче изпекох във фурната, по ваши рецепти - станаха и двата.
Днес решихме да си купим, но с две бъркалки. Отидохме в един магазин и видях Елит с 2 бъркалки за 100 лв. Зарадвахме се много и я взехме. Реших да пробвам да замеся козунак.
Застанахме над машината 4 глави (3 от които са месили козунак по класическия начин) и загледахме 2-те бъркалки как ще месят. Обаче... 20 мин. - това тесто не се оформи на тесто, едвам взимаше от брашното. Помогнахме малко с една шпатула и взе да заприличва.
Питам: За колко време би трябвало да се оформи тесто за среден хляб. Сложихме около 250 мл мляко и около 700 гр брашно. Започна да бърка но му трябваха 20 мин и помощ за да смеси продуктите. Аз лично се озадачих, защото в малката машина за средна доза всичко беше ок с тестото за 10 мин.

Нека кажат по-опитните,но според мен течността(в случая мляко)е била малко.Защото аз правя хляб с 700гр.брашно и слагам 420гр.вода и е ОК.Но това е козунак.Може и да греша.Не споря Hug

Общи условия

Активация на акаунт