Монодиета - част 7

• 93 880
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Утре съм на кисело мляко, ще го направя на айран и пак започвам сериозно. Благодаря и на вас успех! Simple Smile

# 61
днес и аз бях на кисело мляко .. хапнах 3 кофички Simple Smile

ама вие обаче никакви не пишете бе...споделяйте резултати,наблюдения някакви от какво качвате, сваляте
може да си направим  нещо като табличка и да си записваме резултатите за да се стимулираме допълнително   bouquet  bouquet

# 62
emi_5rova , и на мен ми харесва идеята за табличката, само кажете как и къде   Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 63
Привет  Hug
Аз вчера и днес съм на  картофи със салатка-картофите ги правя надупени  Joy и стават много вкусни.Утре и вдругиден съм на плодове-най-трудните дни за мен са плодовите  и незнам как ще изкарам.
Хубав ден от мен...и отслабващ разбира се  Hug

# 64
Как се правят надупени картофи  Laughing

# 65
Здравейте,
днес ми е втори ден ,на зеленчуци съм.
Резултати от вчера - 1 кг. ,което е страхотно.
Да видим докога ще имам такава воля, да спазав всичко. Embarassed

Как се правят надупени картофи  Laughing
И аз да попитам.

# 66
Режат се картофките на две по дължината,както са с кората посоляват се леко и се омазват със зехтин/аз ги мажа с ръка лекичко/.Слагам ги на хартия за печене с кората нагоре и пека около40 мин,зависи от големината на картофите времето .Стават много вкусни.

# 67
Къде сте????
Нещо не ми се появява темата и ви изгубих!

# 68
Откакто кантара показа 2кг повече от едно по-различно ядене, се демотивирах и вече нямам никаква воля  Close

# 69
Откакто кантара показа 2кг повече от едно по-различно ядене, се демотивирах и вече нямам никаква воля  Close
Да, и аз така Sad за съжаление...много разчитах на моно-диетата, но явно ми е трудна...сега разглеждам безвъглехидратни и броене и изгаряне на калории...и все пак още не съм решила, може и да се върна при вас Simple Smile
Пожелавам успех на всички  bouquet

# 70
На мен не ми е трудна, стига да съм нахъсана, ама не съм... ooooh!

# 71

вчера - 2 кисели млека
днес - яйца
утре - риба някаква

спи ми се и не ми е диетично, но пролетта много бързо идва
и всички дрешки са ми тесни

# 72

вчера - 2 кисели млека
днес - яйца
утре - риба някаква

спи ми се и не ми е диетично, но пролетта много бързо идва
и всички дрешки са ми тесни
Точно и на мен всичко ми е тясно.Така ,че избор нямаме. На обяд хапнах една голяма салат от : рукула,зелена салата, домт, краставица, репичка , настърган мороков и цвекло. за сега не съм гладна.Ама довечера. Tired

# 73
Момичета, как се справяте с емоционалния глад? На мен това ми е много трудно, без храна мога да издържа и с дни, но явно нямам силна воля.... Confused

# 74
Момичета, как се справяте с емоционалния глад? На мен това ми е много трудно, без храна мога да издържа и с дни, но явно нямам силна воля.... Confused
Аз зимата бях стигнала до 71 кг. ,появиха се здравословни проблеми и това беше капката която преля чашата.
Десет дни бях на житен режим, сега до средата на април мисля да съм на монодиета.Днес бях 66,6
После ще го мисля,целта ми е поне 55 кг. ,въпреки че на 50 се чувствам най -добре.
За лятото предвиждам едни плодови седмици с череши, после ягоди.
Абе с две думи големи планове имам, ама ще видим.

Правя и петимата тибетци, те като че ли ми намаляват апетита.Сега чета за дишането, което също е много важно.Лятото ще карам колело по 7 км.

Общи условия

Активация на акаунт