Монодиета - част 7

• 93 885
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Браво за резултатите, за колко време ги свали? Сега ми се налага да съм по цял ден у нас и постоянно се сещам за ядене, нищо не помага - вода, дъвки, нищо...  Ей така като изпадна в "криза на диетата" и много трудно се измъквам....

# 76
За 10 дни ги свалих. Но ефекта ще се види хубаво като падна под 65, надявам се до края на седмицата да се случи.

# 77
Поздравления, ако можех и аз да съм така успешна...

# 78
Поздравления, ако можех и аз да съм така успешна...
А, това не е никакъв успех. Виж преди 2 год. от 67 кг. за 7 дни на плодове и после 10 дни житен режим станах 59 ,което беше супер.При мен проблема е после. Стигнах до извода ,че от нерви ям , годинките си оказват влияние , и трябва да спра любимия хляб,което  на този етап не знам как ще стане.

# 79
С тези бързодействащи диети до никъде няма да стигнем, много е трудно задържането на килограмите след това. За 2 дни бях свалила повече от 2 кг, след което ги качих от 1 ядене и вече 4ти ден нямам воля да започна отново....

# 80
тя и аз като теб имам големи планове, но ще видим до къде ще я докарам..... все планувам,планувам и нищо накрая Cry

и килограмите ми и целта ми са като твоите горе-долу  Simple Smile дано да успеем, както и всички останали Hug
а тази житна диета какво точно представлява ще разясниш ли  Rolling Eyes
момичета наистина ли когато се хапва повече от 1 храна килограмите се качват #Crazy

нека да кажат тези които са минали през диетата и дали са качили Confused

Тя ти защо не продължиш до постигане на заветната цел с монодиета Rolling Eyes

# 81
тя и аз като теб имам големи планове, но ще видим до къде ще я докарам..... все планувам,планувам и нищо накрая Cry

и килограмите ми и целта ми са като твоите горе-долу  Simple Smile дано да успеем, както и всички останали Hug
а тази житна диета какво точно представлява ще разясниш ли  Rolling Eyes
момичета наистина ли когато се хапва повече от 1 храна килограмите се качват #Crazy

нека да кажат тези които са минали през диетата и дали са качили Confused

Тя ти защо не продължиш до постигане на заветната цел с монодиета Rolling Eyes

житен режим

Аз мисля като сваля до 60 да мина на разделно за две седмици или на тараторената диета.
Просто на толкова глад няма да издържа.

annieto най- важното след една диета е захранването. И ако след достигане на желаните кг. пак започнам да се храним както преди диетата, килограмите се връщат.
Днес  "-  "няма. Tired Вчера пих малко вода, днес ще се опитам да наваксам.
Днес съм на картофки.

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 14:35 от Тя

# 82
Здравейте
Тази седмица пак я праявя монодиетата, но третия ден го направих на кашкавал.
Чудя се дали мога утре да съм само на сурови ядки примерно  Rolling Eyes
До колкото знам те са полезни и диетични, въпреки че са хранителни

# 83
Споко, при мен даже има "+", утре ще има двоен "-". Аз съм цял ден на плодове и зеленчуци Simple Smile

# 84
Здравейте
Тази седмица пак я праявя монодиетата, но третия ден го направих на кашкавал.
Чудя се дали мога утре да съм само на сурови ядки примерно  Rolling Eyes
До колкото знам те са полезни и диетични, въпреки че са хранителни
Верче, ядките са много калорични. По късно ще се разровя в нета за повече инфо. Сега излизам с децата.
 Това намерих като инфо., но не пише ядките дали са печени или сурови.
Бадеми- 578 
Кашу -553
Лешници- 646 
Орехи -654
Фъстъци-  567
Шам-фъстък 557

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 20:04 от Тя

# 85
вяра с този кашкавал, ядки и както беше писала нещо за хляб и кюфтета незнам до къде ще я докараш. колкото моно диети съм изчела, никъде не е имало да се ядат ядки.. но ти си решаваш. Simple Smile
ако сваляш от кашкавал и ядки продължавай и успех

# 86
ами то тук в различните видове монодиети са дадени различни неща - в някои има кашкавал, в други има дори спагети та затова питам  Rolling Eyes

# 87
Според мен е по-добре да включваме в диетите си и растителни мазнини - един ден на ядки или кашкавал или по 1-2л. зехтин на ден няма да ни навредят, а дори ще помогнат. Организмът не бива да свиква само на нискокалорични и нискомазнинни храни, защото след диетата мазнините ще се лепят по лесно. Лично мнение  Peace

# 88
Според мен е по-добре да включваме в диетите си и растителни мазнини - един ден на ядки или кашкавал или по 1-2л. зехтин на ден няма да ни навредят, а дори ще помогнат. Организмът не бива да свиква само на нискокалорични и нискомазнинни храни, защото след диетата мазнините ще се лепят по лесно. Лично мнение  Peace
Така де, но според мен трябва след един такъв ден  / кашкавал, ядки или спагети/ да има разтоварващ, на плодове или зелнчуци.
Аз вчера си сложих зехтин на картофа , а предния ден на салатата. Още не съм се мерила днес.

# 89
Да и според мен е така  Peace
Аз вчера бях на кашкавал и днес ще съм на плодове

Общи условия

Активация на акаунт