Монодиета - част 7

• 93 945
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
flower, която и да избереш ако си стриктна и имаш воля, ще има и резултат. С малко килограми наистина е по- бавно и по-трудно
На момичето ккоето ми писа на лични искам да се извиня, не съм забравила, обаче съм с нов компютър и всичко се затри. В общи линии тридневките ми бяха такива- белтъчини, въглехидрати,плодове...или обратното. Или 1 ден на салати, втория на мляко, третия на ориз
Сега съм 46 килограма и няма какво повече да искам от живота в това отношение  Grinning Но се контролирам ежедневно и при нужда пак си правя няколко дена
Успех на всички   bouquet

# 616
kalojana, поздравления за свалените килограми ! Аз реших да съм на следната (измислена от мен Mr. Green ) диета:
1 ден: плодове
2 ден: кисело мляко
3 ден: царевица (от консерва)
4 ден: зеленчуци
5 ден: кисело мляко
6 ден: варени картофи
7 ден: течности (чай, вода, фрешове)
8 ден: месо
9 ден: зеленчуци
10 ден: яйца
Мисля да я спазвам месец, ако има резултати още един месец. След всяка серия от 10 дни ще се отчитам колкосъм свалила. Ако някой има забележки към диетата да казва  Mr. Green Успех на всички  Peace

# 617
Здравейте,

искам само да споделя, че винаги, когато съм прилагала монодиета, съм сваляла килограми. Смятам, че е лесна, защото цял ден ям един и същ хранителен продукт и не се затруднявам да измислям диетични и здравословни ястия и салати.
Като казвам "винаги" имам предвид - след празници или след зимния сезон, когато неизменно качвам килца Simple Smile
Не спазвам стриктно диетата - сутрин закусвам мюсли с мляко, за деня пия 2-3 кафета с мляко и винаги комбинирам съответния хранителен продукт от диетата с някакъв зеленчук/ салата.
Първата седмица на монодиета, обикновено, свалям 3,5 - 4 кг. Втората седмица около 3 кг. След това, ако успея да продължа е доста по-бавно свалянето.

# 618
Утре ще започна моя измислена моно диета според това, което ми се яде (в рамките на полезното естествено) и мисля утре да карам на кисело мляко. Едни 10 килограма ако успея да сваля ще се радвам много

# 619
И аз се завръщам, виждам някои познати лица от миналата година!
Имам качени килограми около 8 (за жалост), но при начина по-които ги свалих се радвам, че не са повече.Обичайно е след почти никакво ядене при преминаване към номрален режим да стане точно това!Сега започвам, не знам с какво ще започна.Някои беше писал за картофите дали може с плодове.Пирнципно картофите се слаггат в началото на диетата, защото са хранителни, а от началото стават  издънки.Картофите могат да бъдат заменени с ориз!Шоколад може, даже 2, ядки също може , общо взето с всичко може, даже една мацка беше правила с царевини пръчки :Д
успех на всички

# 620
Здравейте моми4ета  Grinning искам и аз да се присъединя към вас висока съм 183см. 92кг.
дали 6те мога да сваля поне 15 20 кг   Embarassed незнам коя диета да запо4на  Mr. Green

# 621
psycho92, ще ги свалиш, но след това трябва много сериозно захранване, иначе ще си ги върнеш, успех! Simple Smile

# 622
psycho92, ще ги свалиш, но след това трябва много сериозно захранване, иначе ще си ги върнеш, успех! Simple Smile

оххх незнам о6те на 20 г. съм много зле се 4увствам  Mr. Green от утре запо4вам, дано да сваля поне 10 кг. за 3 седмици  Cry Cry

# 623
  • София
Здравейте моми4ета  Grinning искам и аз да се присъединя към вас висока съм 183см. 92кг.
дали 6те мога да сваля поне 15 20 кг   Embarassed незнам коя диета да запо4на  Mr. Green

И аз съм 183 см. / 92 кг. Сваля се лесно, но задържането после е трудно.

# 624
  • София

Сигурно ключът е в захранването. Може ли да споделиш пример за захранване?

# 625

Сигурно ключът е в захранването. Може ли да споделиш пример за захранване?
Не само в захранването, а и в начина на живот/ хранене след това.Ако пак се върнеш към старите хранителни навици, просто няма смисъл да се тормозиш с диети, всичко се връща.А след като се мине една определена възраст, става още по-трудно. Tired

Успех  с диетата! Hug

# 626
 Simple Smile искам да ги сваля бързо пък после, мисля да се откажа изцяло от хляба и тестените работи  Confused Confusedзнам, 4е при всеки е разли4но, но горе долу за 4 седмици колко мога да сваля без по4ивка, а само в неделя да си ям нормално не6то тестено и слади4ко  Mr. Green

# 627
  • София
Simple Smile искам да ги сваля бързо пък после, мисля да се откажа изцяло от хляба и тестените работи  Confused Confusedзнам, 4е при всеки е разли4но, но горе долу за 4 седмици колко мога да сваля без по4ивка, а само в неделя да си ям нормално не6то тестено и слади4ко  Mr. Green

пробвай и ще разбереш, никой не може да ти каже, всеки организъм е различен - някой може да свали 20 кг, а друг само 2. Така че ако си решила започвай диетата, все ще има резултат.

# 628
 Simple Smile да, права си  от в4ера съм на ябълки да видим към края на седмицата, дали 6те има резултат  Mr. Green

# 629
Добро утро и от мен! (за не знам кой път вече....то бива бива несериозна работа ама чак пък толкова Embarassed Embarassed Embarassed)

Започвам от днес че положението е трагично при мен, а се затопля, идва времето за по къси и по тънки дрешки, празници работи, искам да се чувствам добре!

Днес ще правя млечен ден - нагласила съм 2 кисели млека.
Започвам от 71 кг. Целта ми до края на месеца е -10кг...не знам до колко е постижимо ама ако успея до 63-62 да стигна пак ще е супер! Висока съм 170см и се чувствам добре и 62-63 кг, но крайната цел би била 60-58.

Освен това веднъж седмично ходя на йога и Зумба и вървя по минимум час на ден, така че стискайте палци да успея. Кои са другите диетуващи? Вие на кой моно режим сте? Как се чувствате? Колко сваляте на ден? Hug

Общи условия

Активация на акаунт