AVON обсъждане на продукти за клиенти- 7

• 51 108
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Е,аз направих същото,прибавих розови към кафяви в една стара празна пудриера и така ползвам,но имам и поотделно от двата вида.

# 91
ХИ,ХИ, аз си правя "манджи" от червилата и сенките, значи и от перлите можело. Не съм се пробвала, но ще опитам. Обаче аз съм много светла и тъмните перли от арабския ще трябва да ги ползвам само като сенки!

# 92
Какво мислите за таз списала http://avonbg.com/blog/2011/9/7/%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D … B8-supershock-max ?
 и за Аvon Care подхранващ лосион за тяло с бадем и масло от какао?
Също мога ли да видя някъде снимки на цветовете на червилата Colour style ?

Последна редакция: чт, 12 апр 2012, 16:34 от elssssss

# 93
Лосионът с какао и бадем има приятен лек аромат,попива бързо. Заслужава си офертата от лосион 400 мл и инт.гел от 300мл!Аз си купих същите.

# 94
Някой има ли мнение за тази спирала Super Extend Extreme (новата ,с жълтата опаковка) ?

# 95
  • Кюстендил
Да си задам въпросчето и тук.
 Simple Smile
Имам питанка за мъжки порфейл Akiko на стр.82, все си мисля, че някъде бях чела отзиви, но не ги открих. Може ли, ако има някой наблюдения да сподели? Важно ми е! Благодаря!

# 96
  • Пловдив
Какво мислите за таз списала http://avonbg.com/blog/2011/9/7/%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D … B8-supershock-max ?
 и за Аvon Care подхранващ лосион за тяло с бадем и масло от какао?
Също мога ли да видя някъде снимки на цветовете на червилата Colour style ?

Не е лоша,но като всички спирали на Ейвън беше добре около месец-после изсъхна и стана като на парцали.

# 97
А за този тоник http://avonkatalogus.shopmarket.hu/pictures/datasheetpics/clears … 1096195-39157.jpg някакво мнение, също и за този, който е за премахване на черни точни?

# 98
За този имаше доста позитивни отзиви, че свивал порите и намалявал омазняването.. Поръчах си го тази седмица, надявам се скоро да е тук и ще пиша пак Peace

# 99
Ами другите продукти от серията?

# 100
Кой гел за очи бихте ми препоръчали- този с нар или от новата серия СПА /нещо гръцко беше/ newsm78  Нямам особени проблеми, нито сенки

# 101
Здравейте! Тоника за премахване на черни точки го ползвам от месец насам и определено са ми намалели. Също така ми намалява омазняването в Т зоната. Една приятелка използва гела за намавяване на черни точки и маската и тя е с добри отзиви за тази серия.

# 102
Кой гел за очи бихте ми препоръчали- този с нар или от новата серия СПА /нещо гръцко беше/ newsm78  Нямам особени проблеми, нито сенки
И двата са хубави, но Спа серията като цяло е по-добра. При мен околоочният с нар много се купува.

# 103
Някой има ли мнение за тази спирала Super Extend Extreme (новата ,с жълтата опаковка) ?

При мен прави обем, разделя, подрежда, но не издължава /а уж това и е целта/.

# 104
  • София
И аз си взех тази новата. Да видим дали ще е по - добра от Супер Шок-а.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт