AVON обсъждане на продукти за клиенти- 7

• 51 124
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
На мен Супершока започна да ми дразни на лещите и не знам какво да правя,а толкова го хвалих.

# 106
Някой има ли мнение за тази спирала Super Extend Extreme (новата ,с жълтата опаковка) ?

При мен прави обем, разделя, подрежда, но не издължава /а уж това и е целта/.
Ааааа, щом преви обем без да издължава, значи ще си я набележа за бъдещи покупки!!!

# 107
  • Русе
искам мнения, коя спирала е най-добра за обем? А коя от от двета Супершок е най-сполучлива? Имам спомени, че имаше недоволни от Супершок Макс, но пак ще чакам отговори

# 108
Получих си гланца GLAZEWEAR SPARKLE. Цвят Коралов риф. Цветът е почти същия като Динята на COLOR TREND. И е по-слабо наситен. Определено не си струва, ако го купиш на редовна цена от 12 лв.  Peace

# 109
искам мнения, коя спирала е най-добра за обем? А коя от от двета Супершок е най-сполучлива? Имам спомени, че имаше недоволни от Супершок Макс, но пак ще чакам отговори

Аз съм ЗА Супершока и твърдо ПРОТИВ Супершок Макс- голям боклук е втората, безмислено къдрава четка, гъста лепкава консистенция....боклук за мен  #2gunfire

# 110
Значи само Супершок е добра-може пък тя да не ми дразни.Ще я пробвам newsm78

# 111
  • Русе
Така - отказах момичето от Supershock MAX!
Дайте предложения за спирала, която прави обем и е хубава  Wink 
Superextend  - някой пробва ли я, прочетох само едно мнение  newsm78

# 112
*Elina* На мен много ми я поръчваха тая спирала Екстенд.. но май повече ми поръчват Супершок.

# 113
Старата удължаващата Екстенд на мен не ми допадна ,защото ползвайки я,се чудя въобще имам ли спирала или не! Моите мигли са естествено черни и от спиралата очаквам повдигане и удължаване на миглите. Да,ама не става с тая Екстенд,затова и при мен изглежда,че изобщо съм без спирала.Ако някой е с по-светли мигли,може би поне ще види цвят,за друго-ако има въображение,може и да види друго  като ефект.

# 114
  • Русе
Добре изключваме екстенд, тогава коя за обем да изберем?

А екстенд Екстрийм как е? ( жълтата - новата )

Последна редакция: чт, 19 апр 2012, 23:43 от *Elina*

# 115
Curlacius- не знам дали правилно съм я написала,но се сетих,че е мнго добра.Извива,придава и обем и удължава.Но нека и други споделят мнение за нея  bouquet

# 116
Аз лично ползвам Super Enchant и съм много доволна. Повдига и прави обем и си я харесвам  Peace

# 117
  • Русе
Благодаря   bouquet

# 118
Танитка, тази Super Enchant не ти ли се рони, защото аз и една клиентка ги имаме и още на 2/3 използване започна да се рони.

# 119
  • София
Имам кафявата Super Enchant, не ми е сред любимите. Очите ми не се чувстват добре с нея, като че ли я "усещам". В нейна защита ще кажа, че е доста "влажна" и се нанася лесно. Не съм забелязала да се рони.
Но в крайна сметка не бих си взела пак от нея.

Общи условия

Активация на акаунт