В Канада идва пролетта с нови надежди, усмивки и цветя! - 51

• 49 993
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • Калгари, Канада
Чековете ги пращат от банките при заявка. Някои банки плащат безплатно, други срещу определена сума. Ако можеш да провериш условията в различните банки, т.е. имаш време да го направиш, смени си банката (ако намериш с по-добри условия като цяло, де).
Понякога от кредитните карти също пращат чекове, но никак не е на далавера да ги ползваш.
Това сайтове да ти печатят чекове ми изглежда съмнително, аз не бих ползвала такива сайтове.

# 136
За срещата - мен ме устройват и двата дни и мисля да съм на линия. Този парк не го знам - много ли е голям и лесно ли се намира детската площадка? Аз нямам предпочитания за носенето на храна, както вие кажете? Татковците също са включени, нали?

Аз трябва в най-скоро време да направя декларацията от таткото за извеждането на децата от Канада, мисля да я правим в Аксе Монреал. Какви документи са ни необходими?

# 137
  • Лавал-Пловдив
Парка е доста голям, но детската площадка е само една и е близо до паркинга, ако не се лъжа е откъм страната на Жари и Сен Лоран.

# 138
Пишете ме и мен ако е събота и ако не вали  Wink, за съжаление вече съм поела ангажимент за неделя.
За татковците и за нещо дребно за мезене съм ЗА  Laughing

# 139

Аз трябва в най-скоро време да направя декларацията от таткото за извеждането на децата от Канада, мисля да я правим в Аксе Монреал. Какви документи са ни необходими?
Само едим документ за самоличност и декларацията. Паспортите не трябват ако това имаш в предвид. Ще го питат, дали информацията е вярна и полага подпис пред служителят.

А аз да попитам, който е пътувал с Airfrance с детска количка, правят ли проблем ако количката е с по- големи размери, защото на сайтът им пише, че в самолета може с количка тип бастун и размери 100x 30x15 cm.  Мойта не съм я мерила, но не е бастун.

# 140
  • Монреал
Teta Beta, много е вероятно да ти направят проблем, а дори и да я качат в презокеанския полет, после няма да ти я качат в следващия (имам предвид в кабината, ще искат да я чекираш) - на мен даже ми я изгубиха количката (имам чувството, че нарочно не ми я качиха на самолета, понеже не бях особено мила с агента на летището в Париж  Rolling Eyes)

За срещата - аз няма да имам възможност да нося храна. Сигурно ще съм само с малкия звяр.

# 141
  • Vaudreuil Canada
teta beta точно за количката на мен ми правиха големи проблеми  Twisted Evil  Чекират я с основния багаж демек не я получаваш на междинното летище. Сега съм се подредила с тия относително малките пък да видим какво ще измислят този път, но съм сигурна, че пътуването няма да е удоволствие.

# 142
И на мен преди 2 години не ми дадоха количката въпреки че не беше много голяма,чекираха я.....в самолета видях едни хора с една много малка количка,тип чадър,която сложиха в мястото за багаж над седалките.........беше много много малка......

# 143
моята беше тази количка :

Пътувах с КЛМ и АърФранс от Париж. Направиха проблем и аз вдигнах скандал. В случая спечелих и си размених думи с една дама, която отговаря за пътниците на летището ... опита се да ме отсвири, но нито бях в настроение, пък и имаше право. После на място питах гишето на АърФрансе и те казаха че аз съм права.

Ключовото беше, че количката ми беше чекирана от точка А до точка Я. Тогава нямат право да ми правят проблем. Френската патка ми каза, че такава била политиката на летището.... пълна глупост .... тъпо извинение за мързела им.

Ако може да се пътува на codeshare с КЛМ поне до Париж ... това е далеч по-добрият вариант.

В цял свят може, а в Париж неможело ... много специални.

# 144
  • Vaudreuil Canada
Дензъл моята сега ще е такъв формат количка та ще видим как ще се разберем - целия полет се изпълнява от франсетата.

# 145
Шемет, имай предвид ако ти чекират количката от Монреал до София директно, то в Париж нетрябва да минаваш количката на чек-ин. Щото мен и това се опитаха да ми пробутат и тогава ги запратих ... да не казвам къде. Щяха да ме държат с бебе 4 часа на ръце .... идиоти. Щом ми свалиха количката от самолета... никакъв проблем... следващият полет беше песен до София. Проблемът е да ми беше да я свалят ... което, пак, след скандал стана.

# 146
  • Vaudreuil Canada
Дензъл то проблема май е да я натоварят в кабината - ако я натоварят там я свалят после иначе в основния багаж става сложно.

# 147
Здравейте момичета,
аз отдавна не съм писала, но сега ми стана интересна темата за количките. Ние ще пътуваме с Jetair и днес звънах (мъжът ми) да питам за количките - и те ми казаха че не позволяват на самолета. Аз супер много се учудих и си мисля и утре пак да звънна (този път аз). Дензъл може ли да качиш пак снимката на количката че не я виждам. А иначе аз съм решила да купя нещо като тип чадър или подобно и ако не ми я вземат да я оставя на мъжът ми да я върне.

# 148
  • Лавал-Пловдив
За срещата в събота засега сме:
аз
Тарили
Николова
Камбанка
Джоя (ще я доведа да ви запозная)

Ядене - по желание
Мъже - по желание

Който иска да се дописва...

# 149
Шемет, вие кога пътувате? Да не се окаже, че пътуваме заедно, пък не се познаваме Simple Smile

Аз съм решила кардинално проблема с количката - няма да нося изобщо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт