Парфюмни размисли и страсти - 152

• 49 900
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
Ронита, Ange ou Demon ужасно ще подхожда на стила ти.  Hug Но само класическата версия, а не Le Secret или L'Elixir.  Ако ти е харесал, вземай, страхотен е.

Хаха, точно това смятам да направя  Mr. Green Единственото което ме спираше, че мъжа ми не го хареса, вика че арабските жени миришели така  Shocked (той е иракчанин) Да бе да, сигурно всички иракчанки все с Ange ou Demon ходят  Joy А и нали ще го нося аз а не той, важното е на мен да ми харесва!  Mr. Green

# 511
Не е точно така. Wink Освен ако винаги не го носиш сама и не го махаш когато ще си близо до него.
Този човек те обича, мирише, гали и си ляга до теб. Ако не му миришеш добре?!

# 512
Все си мисля, че ще свикне.. а и нали му е познат мириса, ще му напомня за родината Laughing поне няма да ми го ползва, че Нилските градини не знам вече къде да скрия от него.

А дали наистина Ange ou Demon прилича на арабски парфюм? Затова ли във фрагрантика пише. че е Oriental Floral? Сигурно заради шафрана.. newsm78

# 513
E с Нилските винаги е така. А отдавна го подарих на любимия. Whistling
С нехаресани миризми обаче доста трудно се свиква, мозъка помни.  Peace

# 514
Днес разбрах що е то Табако Ванил - череши, ванилия и пурета. Страхотен е.

Тосканската кожа ме плесна буквално с миризмата си на кожен колан, много явна, силна, сега като улегна може, поносим е, но не е за мен.
Помирисах на блотер обаче, Oud Wood - борова гора... мисля, че се влюбих  Heart Eyes Бях се нафъскала и нямаше как на кожа, но ще се пробва. Много, много ми допадна.

Органзата е наистина прекрасен аромат, но Табако Ванил заглуши всико и пак ще трябва да се тества.

Мисля си, че перфектния аромат за мен ще е съчетание на wood, /spicy/, /powdery/ patchouli and white flowers -  Grinning има ли?

Последна редакция: нд, 01 апр 2012, 19:18 от Самсара

# 515
  • София
За съжаление не можах да тествам Бронзовите богини Капри - имаше ги за продажба, но все още нямаше тестер .. иначе отдавна съм ги набелязала за тест  Whistling

а в петък минах през БЗ, но явно съм проспала Гучитата - явно в понеделник ще се ходи пак  Laughing
миналата седмица не ги видях нито в парфюмериите, нито на летището - но не е като и да съм ги търсила, де  Wink

Ange ou Demon въобще не ми навява асоциации за арабски парфюм  Rolling Eyes не го харесвам върху себе си и категорично не бих могла да го нося, но познавам поне две мацки, върху които седи божествено  Heart Eyes Ронита, ще се съглася с Денси тук, не е добра идея парфюм, който мъжът до теб не харесва - само щежонглираш с това кога да го носиш.. вЕрвай ми, аз правя какви не еквилибристики с Нинфео  Crazy

# 516
Гучитата засега ги има само в Сефора явно и то само три, няма ги в БЗ все още.
Аз също искам да тествам Бронзовите Богини Капри, въпреки че съм такъв фен на оригинала че никоя друга версия досега не ми е харесала.

Табако Ванил е Парфюма! Heart Eyes Днес съм с него и утре пак ще бъда.

п.п. Явно започват да ти зареждат навсякъде и от утре ще ги има.

# 517
  • виртуално
Гучитата засега ги има само в Сефора явно и то само три, няма ги в БЗ все още.

има ги в БЗ в МОЛ Сердика
днес там ги пробвах  Peace

# 518
  • София
А дали ги има в ЦУМ? Там всъщност коя верига е (на първия етаж)? Другата седмица имам път натам и се надявам да пробвам нещо интересно.

# 519
Импулс е в ЦУМ. Атти, там е умряла работа, отдавна не зареждат почти нищо ново. Аз дори си мислех, че ще затварят.

# 520
L’air de rien си превеждам като въздухът на нищото. В писмото, с което възлагат парфюма на Лин /започнал е като аромат за друг бранд/ са искали аромат на стари книги, стара библиотека, табак и земя /пръст/. Започва като нищо Whistling, но става тежкоподвижно амбров. Поствам да не става дълго.
Анджък! Аз й казах на Олето, че това е нейната прашасала книга, а не Ex Libris!
Милото Оле, дано всичко върви добре при нея и скоро да я усмихнат хубави новини! Оленце, с теб сме!
Нат, едно огромно благодаря за "живата връзка"! Ти си ни ароматен далекопровод, така да се каже!

А аз съм с кофти алергия от четвъртък и всичко ме изкарва от равновесие! Мрън! Пръскам по малко и отдалеч върху дрехи Lovely и The Vert (Bvlgari). И толкоз.

Самсара, мразех Органза! Ама знаеш ли какво значи мразех - получавах позиви само да ми лъхнеше някоя дама! Но преди време я преоткрих, щом се осмелих да й дам шанс. При това в много топло време (твърде смело от моя страна, но аз си правя експерименти и добре, че досега малко от тях са ми опвали нервите). Та в жегата ми се показа прекрасен портокалов цвят върху дървесна подложка, с мъничко суха ванилия, не-сладкарска. Абе, красота ти казвам!

# 521
  • София
Ясно, значи няма шанс да ги има тези. Но пък изнасят разни интересни неща на намаление  Mr. Green

# 522
Бяха нещата на намаление, но отдвана всичко свястно се изкупи. Peace

# 523
Самсара, мразех Органза! Ама знаеш ли какво значи мразех - получавах позиви само да ми лъхнеше някоя дама! Но преди време я преоткрих, щом се осмелих да й дам шанс. При това в много топло време (твърде смело от моя страна, но аз си правя експерименти и добре, че досега малко от тях са ми опвали нервите). Та в жегата ми се показа прекрасен портокалов цвят върху дървесна подложка, с мъничко суха ванилия, не-сладкарска. Абе, красота ти казвам!

Grinning
Красота е наистина.
На мен ми се повдига от Наоми Кембъл - бутилката-нокът  Tired Свързвам го с една много мърлява състудентка, която се поливаше с него и да не разказвам, че ще засмърди в парфюмната ни тема, но не класно и приятно!

Забравих да Ви кажа - Кензо аромати досега не са ми допадали, подминавам ги и почти не ги регистрирам, но четох за този и днес го пробвах, и на блотер много, ама  много ми хареса Simple Smile

# 524
Нат, едно огромно благодаря за "живата връзка"! Ти си ни ароматен далекопровод, така да се каже!

Присъединявам се напълно, по-точно не може да се каже Hug

С огромен интерес следя репортажите от мястото на събитието и благодаря за всичко споделено!  bouquet

Парфюмно съм назаднала в последно време, отстрелях само една My Afrika на Krizia - носи ми приятно усещане и се чувствам като ходещ лимонов тарт  Crazy Не си падам много по цитруси, но така съчетани с цветя и подправки ми вдъхват свежест и настроение.

Ще споделя вече изказаното мнение, че понякога напрежението кога и как да носим аромат, който не е сред предпочитаните за половинката ни, може да приглуши приятното усещане от него Peace

Общи условия

Активация на акаунт