Отговори
# 675
Добро утро и от мен мами!
Нелина страхотно заглавие за новата темичка мила!  Hug
Честита ти придобивка Бамбуче, със здраве да си я бутате  Hug
sexy_gab и zarady благодаря ви за топлите напитки милички, srsc лека и успешна работа и нека денят ти е много цветен  Hug.
Бамбуче ти виждала ли си леглото на Дибо на живо, да изкажеш по така мнение , вчера и мъжлето го видя и го хареса, едниствения му недостатък за мен е че отгоре не може да се сложи повивалник както на повечето кошари, а трябва да се купува отделно шкаф за повиване, пусто аз нямам излишно място за шкаф  Sad
Ради за количката която споменавах и преди това -едната беше ABC Cobra, но отпадна, защото ми идва скъпичка, а вчера с мъжа ми гледахме на Чиполино - Лумината, да ти кажа много добър заместител е на Еспирото и доста по-евтин разбира се.
pupinko  добре дошла и лека бременност, честити ти  stork-girl
Хубав ден мамчета, по-късно пак ще пиша   bouquet

# 676
Добро утро и от нас Hug
Не съм писала от доста време,но ви чета и нищичко не пропускам Crazy
Ние с бебко сме добре и засега всичко е наред. Последният преглед мина добре и се оказа,че си наддаваме добре. Доки ми изписа витамини Прематал, някой пил ли ги е и има ли отзиви дали са добри?
Нямам много време да пиша в офиса е малък хаос напоследък. А лошото е че  още и квартира не сме си намерили и сега това е на дневен ред.
Чета за колички и покупки пишете, мъжа ми смята че е малко раничко и още нищо не сме купили,но тази събота ще направим обиколка из магазините. Много сте ми полезни и съм сигурна че около вас ще си избера и аз количката.
На Тери списъка за мен също е много полезен, благодаря  bouquet
Много хубав ден на всички  bouquet Hug

# 677
Пепи, а защо не може да се сложи повивалник? Нали има едни такива по-дългички, които се слагат върху всякакви кошари? Или тази е по-специфична?

# 678
ами незнам Съни, затова питах Бамбучето да каже ако го е виждала на живо, че ми се струва че там където е решетката е по-ниско и ако се сложи повивалник да не стои леко наклонен  newsm78

# 679
  • В. Търново
Добро утро, мамчета...
Благодаря и аз за кафенцето, тази сутрин си позволявам + стандартните 2 глътки вкъщи - и 1 три в едно на работа да глътна, че нещо тази нощ пак се мятах като риба-подуто и дискомфортно ми беше, все едно съм бременна  hahaha  hahaha И дъщеря ми за капак пак се събуди с течащ нос и лека температура  #Cussing out  #Cussing out Всичко се почва отначалооо  #2gunfire  Хубавото е, че няма да се налага от днес болничен да пускам, че майка ми почива и ще ми я гледа днес... Confused
А днес на всичкото отгоре е едно дъждовноооо...и леко подтискащо ми действат тия дъждове след слънчицето близките дни...
Гуш за всички и хубав петъчен ден от мен!

# 680
  • Варна
bishi777, зависи на какво училище искаш да ходиш. Другата сряда започва курс за родители по ТУР на Гордан. Там няма да научиш как се сменят пелени, но пък ще научиш как да общуваш с детето си така, че да го чуваш какво говори и да го мотивираш да прави нещата, които то иска с твоето одобрение. С три думи възпитание без крясъци.
Иначе Ла лече, често организират лекции в Майчин дом, за кърмене, раждане, хранене и т.н.
В Капела плей в Мол Варна май имаше нещо, само да не бъркам със София.

# 681
tsankova мерси за информацията, аз имам нужда от всякакви училища, защото всъщност това ми е първа бременност. Голямата ми дъщеря е осиновена, доста време нямахме деца. Simple Smile Сега сме щастливи, че ще ни е пълна къщата! Simple Smile

# 682
Павче хубав ден и на вас мила, и да оздравява бързо малката  Hug
И при нас времето е едно странно, ту прикапва, ту слънце пече, а аз се приготвям за празника на дъщеря ми в училище, хем малко ще изчезна от офиса  Heart Eyes
bishi777  Hug, едно щастливо семейство, радвам се за вас мила

# 683
Добро утро  Hug
Може ли някоя мама да ми каже мнението си за количките на Chipolino- Лумина, Оптима и Перфекта и до колко наистина стават за новородени. Аз си записвам изборите на всиЧки ви, на Тери количката също много ми харесва. Аз успях да пипна Лумината за много кратко, всичко което разбрах за нея от майката беше че единствено не е доволна от малкия кош за багаж. Също така исках да питам за някакво място във София, където има най- богат избор на колички, че да пробвам всички които си набележа до края.
Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 684
Добро утро  Hug
Може ли някоя мама да ми каже мнението си за количките на Chipolino- Лумина, Оптима и Перфекта и до колко наистина стават за новородени. Аз си записвам изборите на всиЧки ви, на Тери количката също много ми харесва. Аз успях да пипна Лумината за много кратко, всичко което разбрах за нея от майката беше че единствено не е доволна от малкия кош за багаж. Също така исках да питам за някакво място във София, където има най- богат избор на колички, че да пробвам всички които си набележа до края.
Хубав ден на всички  Heart Eyes

Точно преди няколко поста писах Тони, че Лумината е идеален заместител на Еспиро Вектор про и другите модели на еспиро принципно, ако търсиш нещо на по сносна цена. А това с малкия кош бих го преживяла за сметка на килограмите пък/нали си има и чанта/, защото Лумината е най-лека от трите вида които си написала  Simple Smile

# 685
Вчера питах за болничен и ми казаха, че можело и 7 дена, ама после било сложно, ако искам още 30 дена. Пък и трябвало точно на деня за консултация. Доста ми го извъртяха и не разбрах много.

# 686
А някой може ли да изкаже мнение за Бертони Астра, и тя ми харесва като цяло

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11047&cat=66

# 687
Добро утро Simple Smile
Ето и моя избор за количка, не е от най-скъпите, но аз мисля, че няма нужда да се дават много пари за нещо, което ще използваме максимум година!
http://www.bertoni-eu.com/bg/products/strollers/baby%20strollers … nths%29/133-combi
Ще съм благодарна за мнения!
Хубав ден на всички   bouquet

# 688
Здравейте маминки  Hug

Добре дошли и от мен на новите мамчета и леко бременеене с успешен и пухкав финал!

И аз да се похваля, че си купихме количка   261uu  Flowers Sunflower и то тази, която си бях харесала!  newsm81 И тъй като и мен ме болеше сърцето да дам толкова много пари за количка  #Crazy затова реших проблема от продавалника! И явно е имало някой там горе, който ми се е усмихнал, защото попаднах точно на цвета и модела, който исках!   Hands Clap Много съм щастлива и я чакам с нетърпение да пристигне в понеделник.  
Зълва ми бе така добра да отиде на място при продавача да я разгледа и ме зарадва, че всичко е наред и количката наистина е като нова! Страшно развълнувана съм и нямам търпение да пристигне и да й серадвам. Ах, пожелавам тази емоция от сърце на всяка една от вас!   bouquet

Прегръдки в последния работен ден от седмицата  Hug

Аууу ама че съм забравана  ooooh! Забравих да ви покажа количката  Heart Eyes

# 689
  • на брега на морето
Здравейте, момичета! Grinning
Добре дошли на новите мами! Hug  bouquet
Тери, благодаря за списъка, и аз си го копнах в един файл, много е полезен! HugКакто и благодаря на всички за споделената информация! Hug Честити придобивки на всички! Hug
При нас Великден е тази неделя, и тъй като имаме 5 почивни(червени) дни във връзка с него, българите в района го празнуваме тази седмица. Вчера с мъжо опекохме козунаци  chef, станаха страхотни, ей сега закусих с козунак. ppp Яйцата ще боядисваме утре, а в неделя и понеделник ще имаме гости(приятели). Навън вали сняг от няколко дена, и трупа, снегорините кръстосват. Crazy
При нас е весело. kyllmg smile3539
Усмихнат ден на всички! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт