Отговори
# 690
Ето ме и мен - да се разпиша за деня  Grinning
На двете нови майки -  welcome и много хубави бебчета през юли!
Да ви кажа на мен ми изписаха Нутри - маг. От 2-3 дни го пия, но май не съм забелязала нещо различно в усещанията си в корема.
pavlina_vt - искрено ти съчувствам. Моята дребосъчка след 3 дни на градина от вчера е с ужасна хрема и леко повишена температура smile3511 Като си помисля, че миналата седмица пак беше така,.... направо ми иде да си остана в нас и да си я гледам. Обаче на детенцето му е скучно, а и в градината си имат занимания, които със сигурност я обогатяват като познания.
Мелина_3 - ето на това му казвам Великден - със сняг... леле, хич не ми се връзва с представите. Аз тук нали съм си свикнала покрай този празник да е вече пролет и да се е позатоплило, доста странно ми прозвуча. Поне ако можете си похапвайте козунаци и сладки донасита, да си усетите празникак като трябва.
Сега ще се отдам на готвене и малко почистване. Хубав ден от мен! Flowers Sunflower

# 691
Decu честито!Много е хубава!Тази ми беше и на мен доскоро фаворит, а и на живо съм я пробвала, защото моята кума я има и е ужасно доволна от нея.Сигурна съм,че няма да останеш разочарована, а продавалника е много удачен вариант да се сдобием с нещо качествено и на добра цена.

# 692
  • В. Търново
Пепчи, мерси, миличка, дано този път минем по-леко и бързо!  ooooh!
pavlina_vt - искрено ти съчувствам. Моята дребосъчка след 3 дни на градина от вчера е с ужасна хрема и леко повишена температура smile3511 Като си помисля, че миналата седмица пак беше така,.... направо ми иде да си остана в нас и да си я гледам. Обаче на детенцето му е скучно, а и в градината си имат занимания, които със сигурност я обогатяват като познания.
Тоочно същото е и при нас - на 4-ти ден ПАК е болна, след предходни 2 седмици вкъщи и лекуване на хрема и кашлица... smile3514

# 693
Decu честито!Много е хубава!Тази ми беше и на мен доскоро фаворит, а и на живо съм я пробвала, защото моята кума я има и е ужасно доволна от нея.Сигурна съм,че няма да останеш разочарована, а продавалника е много удачен вариант да се сдобием с нещо качествено и на добра цена.

Hug Hug Hug Благодаря ти мила!

За първи път ми се случва да се навия да си взема нещо ползвано и то по интернет. Трудно решение беше и доста несигурна се чувствах, но мисля, че случих и на продавач и на продукт!

# 694
Pepinche, легълцето Танита не съм го видяла на живо, тъй като магазина в който ходих е много малък и нямат изложено всичко, което предлагат. Жената ми показа таблата за повиване, но беше по-голяма, мисля че за легло 140/70. Струва 49лв. Но тъй като каза че всичко може да се изработи в срок до 2 мес., по наша поръчка ми се струва, че и табла за повиване биха могли да направят по твой размер Wink. Трябва да заведа мъжа ми да се спрем на нещо тия дни, защото ми трябва и неговото мнение. Шкафовете за повиване са огромни и няма да имам място за такъв и мисля да си поръчам да е 30-40см широк на 60 - 65см дълбок. В момента легло Пени им е в промоция за 98лв, ама нещо не ме кефи много.
Количката която си харесала Бертони Астра също ми харесва, ама не съм я видяла на живо. По размери гледам, че е почти колкото моята Плазма, с 2 кг по-лека. Да ти кажа мислех че 13кг.са много, ама се вдига , не е толкова страшно  Laughing Обаче виж, че няма амортисьори (освен ако не са забравили да го изпишат - гледам в сайта на Бертони това), а е хубаво да има. Кошовете и дръжката й са същите като на Плазмата.
Antonia 02, хубав избор на колички има в Хиппо -ленда на бул.Сливница (ж.к.Захарна фабрика) - аз там харесах моята за пръв път. Там можеш да видиш модели на Хаук, Чиполино, Чико, Бертони, Кангароо.
Някой беше писал, че бебето хълца и може да се разбере по пулсациите. Ако е така, моята бебка е от хълцащите защото на няколко пъти забелязах, а и усетих че коремчето ми пулсира много равномерно в продилжение на около 2-3 мин и явно е било това. Аз се чудех какво й е, сменях позиции ама не помогна, а то какво било Laughing Чувала съм, че хълцат ако поемат околоплодна течност, а към края на бремеността дори се чувало #Crazy

# 695
И аз да се прибавя към темичката Simple Smile Нямах време да изчета всичко, но малко по малко всеки ден ....
Очакваме  нашето бебче на 16.07. и ни казаха, че ще е момиче stork-girl
За мен това е първа бременност...всичко ми е ново и много вълнуващо  Simple Smile newsm18

# 696
Здравейте и от мен мамчета.Честито на всички за новите покупки -със здраве да си ги ползвате Hug.На новите мами -добре дошли и леко бременеене до края и на финала пухкави мъничета!На мамите узнали цвета на гащичките -честито Hug!
Хубав ден от мен за сега!

# 697
МПеева, мерси за отговора. И ние днес почиваме, утре сме на работа и в неделя и понеделник пак почиваме. Времето е дъждовно и за разходки не става  Sad стоим си в къщи и почиваме. На доктор на 26.04 и тогава ако не се покаже...ще е изненада  Simple Smile макар че мен ме гледат всеки път та до края не се знае.
Как искаш да кача повече килограми, знаеш какво работя  Simple Smile аз минимум по 60-70 пъти на ден слизам от колата и още толкова се качвам.  Simple Smile Не се оплаквам изобщо-напротив много ми е добре така разхождайки се по 3-4 часа на ден а си хапвам каквото ми се хапва.  Simple Smile
Мъжа ти не се спира май, като дойде време да раждаш да не го пратят в командировка пак. Пиши като се върнеш от гости, весело изкарване. Hug
Добре дошли на новите мами  Hug
Лек ден на всички  Hug

# 698
.
Количките на cotton4e ми харесаха, най-вече тази на Кенгуру - Виктория,струва 240 лв във ВисВиталис на Симеоновско шосе, видях я,пробвах я и много ми хареса!

Cotton4e, taka mi kaza sluziteljat kato go popitah za cenata. Mlad beshe, dano ne e bil stazant i da se e obarkal neshto... newsm78
Ama kato cjalo dosta evtini neshta imashe tam.

# 699
Izabelinda, имаш ли представа къде точно в The Mall ще бъде училището за родители? На кой етаж? Може да се разберем някъде да се чакаме....
Gibana,на 2-рия етаж ще бъде. Ако искате да се чакаме пред детски център Capella Play, който е на същия етаж. На този етаж също има и кафе Flo Cafe,та може и да седнем на по кафе там преди да почне лекцията, каквото кажете, някъде към 9.30ч да се съберем в кафето и да си побъбрим. Помислете.
Аз ще се радвам да се запознаем там наживо;-)))!!!
Приятен ден на всички мами   bouquet

# 700
Като излизах през обедната почивка на разходка, вървях малко след една майка с Baby Design Sprint+. Дори беше точно моят цвят. Еми изглеждаше ми, че друса. После видях и една с количка като на Decu. Пак същия цвят. Еми тя понеже е с помпащи гуми, не друсаше никак.

# 701
Здравейте на всички Hug
На новите мами ,Добре дошли!
На всички които наскоро са узнали цвета на гащичките и имат нови придобивки ЧЕСТИТО!!!
Набързо и ние да се отчетем,след последния преглед при който не зарадваха че нашия мъж върви с две седмици напред и всичко с бременността е добре,с таткото решихме да започнем да пазаруваме.Първата ни придобивка е количка на X-lander триколка с трите коша цвета е зелено с черно.Засега я занесохме в свекито защото бъдещият батко ще и разкаже играта.
Между другото мен леко ме хвана хремата и заразих и детето,и разбира се пак не сме на градина,чета ви винаги когато мога и се радвам с вас но за съжаление на мен почети не ми остава време да пиша,малкият се дразни когато съм на компа и трябва да дебна докато спи Mr. Green
Желая ви един прекрасен ден на всички и много положителни емоции! Hug Heart Eyes

# 702
celika аз понеже взех количка с помпащи гуми и ми обясниха, че те са много удачни за нашите пътища и има изисквания колко да са напомпани при двата коша, но идват малко по-тежки от другите.Като се замисля и нашите коли са  с такива гуми, а ако е по-добре да са не помпащи щяха  да ги направят не помпащи.

# 703
  • в сърцето на моето Слънце
Здравейте, мами!
Да ви питам, някой имал ли е проблеми с уроинфекции. На мен на изследванията ми излезнаха бактерии и левкоцити. Правих урокултура и сега съм на антибиотик за 7 дни. Много се уплаших, че с тия инфекции направо лудост ме хваща вече...
За капак и хемоглобина ми е 95, изобщо пълна картина.

# 704
r@li честито! Качи снимка.

Общи условия

Активация на акаунт