Отговори
# 90
  • в сърцето на моето Слънце
Ох, благодаря ви, момичета! Направо сте незаменими успокоителки. И на мен докторите ми повтарят, че е ОК течението, ама аз все се шашкам. Особено като го усетя да изтича, много ми е гадно и само ходя да проверявам какво е. Ама аз съм си паника, понеже съм преживяла вече един неуспех. Дано Бог да ни пази сега!  Praynig

# 91
Момичета, да ви питам пак нещо, че все забравям. С теченията как сте? Аз направо съм си много зле. Обилно, чак ми измокря бельото. Взеха ми и трети секрет вече, чакам резултат и от него. Предходните два бяха ОК. Но се тревожа, че понякога буквално го усещам как изтича. Вие имате ли такива проблеми?

Кандидат мама, и аз съм като теб ... Дори преди да разбера, че съм бременна обърках този секрет с овулацията, а ние тогава с моя приятел уж се "пазехме" (аз забременях в последния ден на менструацията) ... Simple Smile Никой не предполагаше, че вече съм бременна ... След положителния тест си казах, че близките месеци превръзки няма да ми трябват, но ... Уви! Веднага се консултирах с лекаря и той ми каза, че течението е нормално - било някакъв защитен секрет, който се произвеждал от матката или влагалището (ще те излъжа, не си спомянм от кое от двете е). Най-много се засилва ако си дълго време на крак (разходка, работа, домашни задълженния и т.н.)

# 92
Angioletto, и аз не понасям лигави деца. Признавам си, че не веднъж съм разплаквала дете (не съм ги удряла) напълно умишлено, а сега ,както и ти казваш, съм още по-изнервена smile3511 Доста често мисля каква майка ще съм, но таткото ме успокоява, че и той не харесва лигави деца и, че ще съм добра майка Simple Smile
По въпроса с басейните.... аз бих се къпала в басейн и в морето. Даже от Май месец мисля да ходя на водна аеробика за бременни, а началото на Юни да отидем на море с мойто слънце Flutter Много обичам да плувам и нещото, което ме зарежда на 100% е водата, така че категорично ЗА! Wink
Кандидат мама, не се притеснявай мила. Нормално е! И аз го имам това течение, но явно ще трябва да си го изтърпим Hug
Сега да си кажа и мен какво ме мъчи  Sad Откриха ми киста до лявото зърно и казаха, че малко преди термина трябва да я видят пак дали се е уголемила Cry Някоя имала ли е такъв проблем и знаете ли дали ще мога да кърмя?

# 93
BeReady аз ще ходя в понеделник на училището в МД. Разбрала съм се и с други момичета. Ако искаш прати ми телефона си на лични и ще ти звънна като се уговорим. Иначе добре е да се обадиш да се запишеш, тел е 9172200. Лекцията този понеделник ще е за раждането- нормално и секцио.

# 94
Здравейте,
видях че има мами, които се интересуват за количка Малибу на Хаук 2010.
Съвсем прясно инфо от днес - моя колежка е с такава количка, даже същия червен цвят.
Много е доволна, здрава, доста маневрена, добра цена, малко тежичка, но не чак толкова.
Надявам се да съм била полезна, ако имате въпроси - другата седмица ще се видим с нея и ще я питам.

Приятни почивни дни и много усмивки!!!

# 95
Добро утро на всички!
Да, в отпуск съм Simple Smile Реших все пак да се върздържа от басейна, колкото и да не е лесно, още повече, че от снощи има доста хора Simple Smile
Някой от вас има ви проблеми с мускулите? На мен ми се схващат прасците всяка нощ по няколко пъти от няколко дена. Случва се през нощта всъщност, като се протегна неволно. Доста боли.
Ant0niya, и аз имам такова течение, но не е постоянно. И моите резултати бяха чисти. При мен се случва един или два пъти в седмицата.

# 96
Здравейте и от мен.

Това течение и аз го имам от време на време и наистина е много неприятно. Както си седя и в един момент го усещам толкова обилно, че бягам веднага в тоалетната да видя какво се случва. Ужасно усещане ooooh!

_Тери_, абе, мила, притесних се. Как изчезна само. Ни тук във форума, ни в четвъртък дойде. Явно всичко е наред и си имала някакви ангажименти  Hug. Щом ще ходиш в Бургас, явно и тази седмица няма да се види. Нищо. Ще ти разказвам пропуснатото Heart Eyes

# 97
  • на брега на морето
Добро утро! Grinning

Селика, приятна отпуска! Hug
Мен ме болят глезените през нощта. Както като бяхме по корабите, първия месец също винаги ме боляха, после "изтръпваха". Така че съм свикнала и игнорирам тази болка, не ми пречи да спя. Simple Smile
Вчера ходихме на гости. Няколко часа преди това взех да ровя из гардероба и след като безуспешно се опитах да облека 2-3 поли, уж с ниска талия, чак тогава осъзнах какво значи+9. Направих набързо една разходка по магазините и се сдобих с една мека, памучна, разтеглива, червена рокля на бели точки(съвсем нетипична покупка за моя вкус), една бледозелена туника, едно бяло клинче и мирясах за момента. Grinning Всичко в размер L(от S). Crazy Но пък всички ми казват, че изглеждам много добре и гордо си виря коремчето. Flutter
Слънчеви събота и неделя на всички! Hug  bouquet

# 98
Добро утро !
Днес се чувствам значително по-добре, благодаря на всички за подкрепата.
За течението за което говорите, аз също имам и лекарката ми казва, че е нормално, дори и с личната съм се консултирала и тя каза същото, а и щом толкова много от нас го имат значи със сигурност не е нещо плашещо. Simple Smile
И по темата за разглезените деца Laughing Аз лично не мога да ги търпя и силно се надявам нашите бебчета да не стават глезльовци, но всичко си зависи от нас, поне аз така мисля. Ако пък отстрани изглеждат глезени на някои, то ние със сигурност няма да го усещаме тогава, защото ще са си нашите малки сладки съкровища  Hug
Приятен съботен ден пожелавам на всички, аз ще пазя малко къщата, но благородно завиждам на всички, които ще разходят томбачета Simple Smile

# 99
  • в сърцето на моето Слънце
Добро утро и от нас!
celika, вземаш ли някакъв магнезиев препарат? Д-р Сигридов ми обясни, че ако започнат да се схващат прасците - това са крампи, значи има недостиг на магнезий в организма и трябва да се добави магнерот или нещо друго, което съдържа магнезии. Също така можеш да хапваш повече сурови слънчогледови семки и други ядки, но сурови. Те са богати на магнезий.
Да кажа, че и аз полудявам от лигави деца. А още повече се дразня, когато майките с гордост им гледат лиготиите и нищо не им казват. Направо е отврат.
Хайде, момичета и днес денят е хубав, хуквайте по разходки! Wink

# 100
Добро утро и от мен!
Мелина благодаря за страхотната закуска  Hug
Момичета и аз имам течение, но е по-скоро воднисто моето и не ме притеснява чак толкова! Но при всеки е различно!
Нийче браво за изпитите - ти си нашата гордост  Hug
Селика направо ти завидях за отпуската мила  Hug, хубаво да си починеш и да се заредиш със много слънце и емоции  Simple Smile
antonia02 и BeReady благодаря ви милички за комплиментите , но аз обичам да съм критична и да се шегувам със себе си, и определено не съм това което бях като се гледам  Joy
Angioletto аз също не обичам разглезени деца, и определено дъщеря ми не съм я глезила, въпреки че много си я обичам. Спомням си когато се роди баба ми все ми повтаряше, малкото дете трябва да се гали докато спи  Laughing, има нещо вярно, въпреки че  е леко пресилено!
Пожелавам на всички ви страхотен уикенд с много разходки и слънце!  Hug

# 101
Добро утро и от мен, ей няма спане, направо съм като зомбирана вече, незнам как ще издържа до юли.
Течение и аз имам но с полижинакс се лекувам в момента, помага ми за сега. И с първата ми бременност имах пак по същият начин с полижинакс се лекувах. Нормално е- какви ли не хормони се блъскат в нас.
Кажете ми как да го изведа на разходка малкия като толкова ми е уморено и сънливо, а той милият застанал на вратата и иска да ходим на пързалката и на люлката.
Хайде приятен ден от мен.

# 102
ЕлЛи Велизарова Честит Рожден Ден и оттук   newsm59! Пожелавам ти много здраве, любовта на близките ти, едно хубаво и здраво пухкаво бебче на финала  Hug

# 103
Сега да си кажа и мен какво ме мъчи  Sad Откриха ми киста до лявото зърно и казаха, че малко преди термина трябва да я видят пак дали се е уголемила Cry Някоя имала ли е такъв проблем и знаете ли дали ще мога да кърмя?

Не се притеснявай излишно, и аз имам. Не са ми казвали,че няма да мога да кърмя, ако имаме късмет дори може да изчезне по време на кърменето.
 А има и друг вариант, които е много вероятен заради хормоните - да нарастне по време на бременността. Но дано после с кърменето се оправи. На този етап не можеш да направиш нищо, успокой се и мисли за бебчо. Всичко ще бъде наред, важното е ти да си сигурна в това и да не му отдаваш прекалено внимание и енергия с които само да го предизвикваш .Не си единствената. Mr. Green

# 104
Здравейте Юлси мами Simple Smile

Аз започвам леа-полека с пролетното почистване, че тук във Варна е пекнало такова слънце ... А и нашият татко в края на другата седмица се връща от кораб и трябва всичко да е подобаващо Simple Smile
После смятам да се оттдам на разходки (и малко шопинг със свекървата, че в тази област сме много добри, както и повечето от вас)...

Хубва ден от мен  Heart lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт