Отговори
# 75
Lilit , благодаря и на теб за изчерпателния отговор .   bouquet

# 76
 Angioletto за нищо миличка.Нали за това сме се събрали тук -да си споделяме и да се успокояваме в очакване ма малките мушмороци Simple Smile

# 77
Здравейте и от мен мамчета, едва сега ми остана време да вляза да ви изчета!
Много работа, много нещо  ooooh!
Angioletto мила аз имам коластра от началото на петия месец, така беше и с първата ми бременност  Hug Тогава обаче нямаше кой да ми каже и се бях притеснила точно като теб и споделих с моята мама, че добре че беше тя да ми обясни.
Тери благодаря ти мила  HugНезнам дали ще можем да се организираме за четвъртък, защото повечето сме на работа, аз ще съм свободна след 17.00, ако тогава ти е удобно и ако си все още в Бургас ще се радвам да се видим па дори и за малко  Hug Ако ли не, следващия път  Simple Smile
В Бургас времето е страхотно, а съм завряна в проклетия офис, но още малко де  Heart Eyes, после започват разходките.
За спането, все по-трудно ми е вечер, събуждам се доста често, горещо ми е, има чувството че ми отнемат от въздуха, корема ми пречи, който вече е доста виден (като за 8 месец) и всички поне така казват, а и с моите 159 см изглеждам като буренце  Laughing, не че ми дреме де  Joy
Да сме живи и здрави, после ще сваляме килограми. И да си призная спрях да се качвам на кантара, че след минаването на 9-те кг и ми стана лошо и реших че няма смисъл излишно да се депресирам  Laughing

# 78
здравейте, и аз да се оплача от вчера съм с ужасни болки и то точно на операцията от предното секцио. Нормални са били болежките но пък са много неприятни.
Май ще трябва повече почивка момичета, а аз не спирам все съм напред назад.
Хайде лек ден за  сега.

# 79
Здравейте момичета! Добре дошли на новите мами! И честита ни нова темичка.
Хубав и слънчев следобед!

# 80
  • Варна
Тончето, и при нас е така. Бях малко разочарована, но пък знам, че ще е супер. Първите двама са страшно различни. Единият е рус със сини очи, а другия е тъмен с маслинени очи. Майка ми се шегува, че следващия ще е на райета.
Не ме боли нищо, за сега, но през деня съм като парцал. Вечер заспивам към 9 - 9,3. Много ми е изморено. Чудя се дали не е пролетна умора.

# 81
Здравейте, мили момичета,

Докато се досготви панакесата ми, реших да ви прочета. Днес ми е бая натоварено - оправях гардероба - зимни летни дрехи смяна и поизхвърлих някои стари и ненужни неща, подредих и одеалата на най-високото рафтче. После ще взема колата от автомивката - и на нея пролетно почистване й предстоеше. Мием два пъти в годината изцяло, през останалото време я мия собственоръчно на амтомивка за самообслужване.

Нийче, добре дошла отново на нашата фронтова линия. Много се радвам за добрите резултати. Да са ти честити шестиците и браво за успешната сесия.

Терезка, честити розови гащи, мила.

Цанкова, а и другите момичета, не се престаравайте с това чистене. Знам колко е хубаво да си пипнеш ти - само ти можеш така кадърно да си изчистиш къщата. Обаче, ако имате възможност, някои по-тежки неща да ги свърши някой друг.

Селика, правилно ли разбирам, че си отпускарка  Hug Е-е-е, хубаво да си починеш! За басейните аз бих се въздържала - не ме притеснява водата като вода, но химикалите, с които я пречистват, а и хората, които влизат. Аз едвам се отървах от гъби - ей така от нищото ги хванах и не бих влезнала във водата. Но НелиДи има снимки с корем в байсен - нека тя се включи. Но един съвет - чувала съм от плувкиня, че гъбите се хващат не от водата, а ако седиш на плочките покрай самия басейн.

За изтръпването на ръцете - аз имам, но когато спя. Когато ги движа, нямам проблеми!

Кате, аз ползвам и нямам проблем. Влизаш на онлайн услуги - справки по ЕГН и ПИК - втората стрелка справка за изплатени парични обезщетения и помощи от ДОО чрез НОИ по ЕГН - отваря ти се втори прозорец, който трябва да потвърдиш и после си пишеш ЕГН-то и ПИК-а и избираш 2012 г.

До после, момичета. Ще ви дочитам като се прибера Hug

# 82
  • в сърцето на моето Слънце
Момичета, да ви питам пак нещо, че все забравям. С теченията как сте? Аз направо съм си много зле. Обилно, чак ми измокря бельото. Взеха ми и трети секрет вече, чакам резултат и от него. Предходните два бяха ОК. Но се тревожа, че понякога буквално го усещам как изтича. Вие имате ли такива проблеми?

# 83
  • София
Здравейте майчетааа  Hug
Не съм писала от 100 години, но ви чета винаги, когато мога Simple Smile Откакто е изгряло слънчице, не сме се прибирали с мъжа ми - по цял ден разходки.

Пепи, и аз съм точно като теб - за последно се мерих и като видях, че съм качила 7-8 кг, от тогава въобще не съм се доближавала до кантара Grinning Понеделник съм на ЖК и тогава смятам да я помоля да не ми казва, за да си го запазя за изненада през 9-тия месец Grinning Макар че като се гледам колко съм наедряла - няма да съм особено изненадана Grinning

Момичета от София, говорих с Нинс и разбрах, че обсъждате Училище за родители в МД за понеделник. Ще помоля някоя мама да ми разясни как стоят нещата, защото много искам и аз да дойда с вас Simple Smile Трябва ли предварително записване?

Прегръдки за всички  Hug

# 84
  • Някъде там край морето
tsankova, и аз напоследък много лесно се измарям, ама мисля, че е от жегата. Много зле ми действат високи температура. А в моя офис малко да напече и не се живее. Мисля още максимум месец и да се отдам на заслужена почивка преди появата на бебо. И без това шефът ми доста нерви и притеснения мми причини напоследък, че не смятам да се правя на супер служител:)

pepina_79 , много ми се иска да си дойда в Бургас. Аз съм от там и тук в София така ми липсва морето и града, че ми е мн гадно понякога. За Великден съм си взела малко отпуск, после смятам направо да изляза в болнични и направо до средата на юни да си откарам там.

Момичета, да ви питам пак нещо, че все забравям. С теченията как сте? Аз направо съм си много зле. Обилно, чак ми измокря бельото. Взеха ми и трети секрет вече, чакам резултат и от него. Предходните два бяха ОК. Но се тревожа, че понякога буквално го усещам как изтича. Вие имате ли такива проблеми?

Кандидат мама, аз съм така от самото начало. Като река съм  EmbarassedТова беше един от първите признаци за бременност при мен. Питах няколко лекари, казаха, че е нормално ако е воднисто. Щом и изследванията са наред, не мисля, че имаш поводи за притеснение.

# 85
Момичета не знам дали е само от бременността , но съм толкова изнервена , че идея си нямате . Онзи ден например , станах в невероятно настроение и излязохме с една дружка и понеже детето й и беше спретнало номер , за да не ходи на училище - дойде с нас . В един момент се улових , че едвам издържам . Детето й е толкова глезено , че идея си нямате . Идваше ми в един момент да му лепна един . Ей , от дума не разбира ! После се замислих , че ще ставам майка и не бива да говоря така , обаче когато споделих с моя приятел - изненада и той на същото мнение като мене . Сега например си гледам Фатмагюл  Joy и се сещам , че в началото не исках да гледам сериала заради проклетата снаха ( Мукадес ) .  Joy Joy Joy Направо съм си окачила и това си е  Shocked

# 86
  • Някъде там край морето
Angioletto, мен и като не бях бременна лигави деца много ме дразнеха, сега пак така  Joy Joy Да не вземе да ни се падне по един глезльо, че ще хвърчат шамари (това на шега, разбира се)  Joy

# 87
Sarah Lou и аз от това се притеснявам . Но смятам , че един умен и достатъчно възпитан човек , не би допуснал подобно държание ! Тук не става въпрос за хлапе на 5 или 6 , а за дете на 10 , което не е научено на някакви елементарни неща , като това до поздравиш някого , когато го видиш или да те послуша , когато 10 пъти му повториш да не пипа някъде . Честно ви казвам момичета , но ..... срам ме е да си призная , изпитвам страшна неприязън към това дете . Не мога да издържам и 5 минути около него ! Толкова е глезен , че не може да говори чак !!! Ужас !

# 88
Кандидат мама-  аз имам ужасно много бяло течение, случва се да го усещам как изтича. и преди да забременея имах, ама сега направо не се трае количеството. Лекарката казва щом не те сърби и не мирише на лошо всичко е наред, но аз ще ходя при втори лекар, за да си кажа за всички оплаквания и да ми пусне изследвания.

До всички мами които са се впуснали в чистене и подреждане- МОлЯ ВИ ПАЗЕТЕ СЕ!!! Една моя позната загуби бебето си съвсем скоро, а уж всичко беше наред cry Много се депресирах като разбрах и не мислех да ви вкарвам и на вас тези черни мисли, но просто искам всичко да е наред с нашите бебета!!! Не се правете на героини, искайте помощ по възможност.

Като заговорихте за неща по зърната да ви питам- като се загледам в зърната и виждам каналчетата  все едно са като пори със запушалки... така ли трябва да изглеждат??
 Пепи  , мила не приличаш на никакво буре, много симпатично бременна си даже!! и аз съм качила 10-тина кг, пък всичките ми познати ми казват че ме предпочита така леко подплатена, а не като анорексичката която бях това лято (37 кг).
Mrs Dimitrova, и аз имах такива болки 3 пъти вече. Не съм пила нищо, но веднага лягам като ги усетя. Казаха ми че са нормални, но не пречи да питаш лекар!
Angioletto- и на мен ми се случва , макар и изключително рядко, някое дете да ми е антипатично. В повечето случаи това са крайно невъзпитани деца. Днес купихме на една приятелка на детето камионче, което имаше и бутончета с мелодии.... еее тези мелодии много ме изнервиха..

# 89
Antonia02, не вярвам някоя от нас да няма течение  Tired, просто е нормално, ако не те сърби и е по-воднисто също знам че е ОК. Като забременях, си казах един ден в супермаркета на поредния пазар, минавайки покрай щанда с превръзки " няма да ми трябват вече" ,но уви съм се лъгала и сега купувам всяка седмица по един пакет няма как просто  Laughing
За гърдите и моите са така като описваш  ти - сякаш с отворени каналчета, и вече ареолите са доста оголемени.
Ние пък днес с nouvelle_vague и Mimi_nka си осъществихме нашата запланувана люлинска срещичка, много добре си изкарахме, попъбрихме надълго и широко, напекохме сме и на слънце  lalalala  Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт