Отговори
# 75
  • София
Честит Рожден Ден АСЛАН! Бъди много здраво, щастливо и будно дете! Слушкай мама и тати!!! Прегръдки на Вили и Аслан от мама Ани и Теодор!

Да честитя на рождениците Теодор на Stacked и Преслав на catwalk! Мили момичета да са ви здрави дечицата!!!!

# 76
Честит 1-ви рожден ден, Аслан! Да си жив и здрав, весел и щастлив за радост на мама, тате и всички около теб!

Много хубави подаръци видях, ама сънчовците и мен ме грабнаха! Migeo, ти ли ги прави?

zvezdaa, настръхнах, като те четох!

# 77
Честит рожден ден, Аслан! Много здравичък расти и все за пример бъди!!! newsm67  bigdance2

# 78
Честит рожден ден на Аслан!   bigdance2
Честит рожден ден и на всички на които пропуснах да честитя през посладните дни!
Ето снимки и от нашето парти:

# 79
vikiimm, много сте хубави   bouquet

Честит рожден ден, Аслан, бъди жив и здрав!

# 80
  • Бургас
Сиренце, Мър, Пипиллота, Ена, Лъки ,Женичка, VSD, Redreny2000, Anduli и всички останали момичета в темата   bouquet Благодаря за поздравите и пожеланията !!!
Честит рожден ден на Аслан - да е здрав, умен , силен за радост на мама и тати   bouquet
Кати, тихичко честито и от мен  Hug

vikiimm
, много сте готини!

redreny2000 , тортата е чудничка  Simple Smile
Днес е ветровито в Бургас, чудя се дали да излизаме. Май само за консултацията ще го изведа.

Мама Барба, защо не пишеш !!???
Люба Ризова също.  Rolling Eyes

# 81
Здравейте, момичета. В петък постъпихме в детска пулмулогия с остър вирусен ларингит. Тази сутрин ни изписаха. Много се радвам, че сме си вкъщи! Остава малкият да се възстанови напълно.
Пак съм изпуснала нишката, ще се включвам по натам.
Успях на последната страничка да видя прекрасния голям мъж на vikiimm, да и е жив и здрав!  Hug
На всички сладурчета, които са празнували междувременно- Бъдете живи и здрави!  newsm59  newsm38 newsm67

# 82
Честит 1-ви Рожден Ден на порастналото лъвче Аслан на VSD!!!
Да расте здраво, силно и щастливо дете!

racholina, бързо да оздравява Коко и да се видим в края на седмицата  Hug

vikiimm, много сте сладки и тримата  Grinning

# 83
Racholinka, кога пък така се разболяхте! Съжалявам, че е трябвало да влизате в болница Sad , но важното е, че вече е минало и дано вече болестта напълно се е изпарила!  Hug

Калоянчо е мнооого сладък  Hug и хайде още една мис-ка-красавица в нашата листа - мама Викиим   bouquet

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 07:52 от sirence

# 84
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
ЧРД НА АСЛАН! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И УСМИХНАТ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!  newsm59 nbirthday  ura bdbaloni

И НА МАМА VSD ПОЖЕЛАВАМ ДНЕШНИЯ ДЕН ДА Е СЪЩО ТАКА НЕЗАБРАВИМ, КАКТО ТОЗИ ПРЕДИ 1 ГОД.  bouquet smile3525

Racholina, бързо да се оправя сладура Коки. От нас с Живко много прегръдки! Hug

Redreny2000, майсторка си и ти! Браво!

Vikiimm, много сте сладки!

И нашите снимки утре ще са готови, нямам търпение да ги видя!

# 85
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АСЛАН! ДА Е МНОГО ЩАСТЛИВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ!

ЗА МАМА

Ех, момичета, засрамихте ме Embarassed Какво толкова, поръчах си една хартия и я лепнах в/у тортата.

racholina, много неприятно, дано да се оправи бързо Коки Hug

И ние чакаме да ни излезе резултат от носен секрет, че от 6-ти сме със сополи. Постоянно му е запушен носа и спането е ад. Имам малки подозрения, че са зъбите, но пък толкова време...

# 86
  • София
Привет, другарчета Hug
Вчера се завърнахме от почивка и от днес с нови сили пак започва веселбата Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АСЛАН И НА ВСИЧКИ СЛАДУРЧЕТА, КОИТО ПРАЗНУВАХА МИНАЛАТА СЕДМИЦА!!! Нека растат здрави, палави, щастливи, обградени от много обич и усмивки!

Ще опитам да прехвърля това, което сте писали и пак ще се отчета Wink

# 87
Еееее, момичета страхотни сте!!!
Накарахте ме да се изчервя  Embarassed
Целувки за всички  Hug

# 88
ААААААА Пипилотке не признавам аз кво съм объркала, оправих бързо нещата.
За Емката малко като намеря време ще ти пиша на лични да не занимавам голяма част от хората на които темата не им е интересна.
Ле ле отрепахте ме, що пък съм трудна за подарък newsm78

migeo ето снимка с помощника за сън, помага за друга работа, ама не  по малко важна.

# 89
  • Варна
Благодаря на всички за хубавите пожелания, наистина ми стана много приятно, че толкова хора честитиха на мен и Аслан  Hug

Андули, благодаря от сърце на теб и Теди за хубавият подарък. Ако щеш вярвай, че от няколко седмици все се каня да купя пумпал на Аслан, но все не мога да се реша.  Mr. Green Оказа се, че снимките на всичко от кутията нямам, само на Аслан, който си играе с пумпала.. Утре ще си поправя грешката  Embarassed

Празникът свърши, героите са уморени. Изкарахме наистина весело, тортата се получи, но имаше малко грешки във фондана. За първи път ни беше и на двете с майка, но беше забавно. Та като се игнорират грешките тортата наистина много ми хареса. А и беше мнооого вкусна Simple Smile

И мъничката торта, която беше за Аслан. Той само си опита, но му беше студена, затова не речи а яде повече. Моя грешка, че не я оставих навън за по-дълго... Не разбрах кой забучи пламтящото нещо в очето на човечето, сигурно е бил вуйчото  hahaha

vikiimm, тортата наистина е чудесна. Това са любимите герои и на Аслан, заедно с Тюли  Joy Много сте хубави и тримата  Hug

racholina, скорошно оздравяване  Hug

Повече не можах да намаля снимките, дано не заемат цяла страница... За което се извинявам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт