Отговори
# 90
Честит рожден ден  на патерици на гордото ни лъвче Аслан

ААААААА Пипилотке не признавам аз кво съм объркала, оправих бързо нещата.
За Емката малко като намеря време ще ти пиша на лични да не занимавам голяма част от хората на които темата не им е интересна.
Ле ле отрепахте ме, що пък съм трудна за подарък newsm78
Не ми се рови да ти покажа,че това са твои думи - спомням си как обясняваше,че твои приятелки са ти спретнали Baby Shower (извинете за чуждицата,просто не знам как да го преведа с по-малко от 3 изречения  Joy),та тогава самата ти каза,че е трудно да ти се хареса подарък,а те са успяли,а като гледам и Мигейо е уцелила,но да си призная тайничко бях направила картичка за Крум,но не посмях да я пусна,тъй като в списъка с адреси нямаше директно твой адрес,а ми беше тъпо да ти пусна само 1 картичка по Спиди...

vikiimm
- ама като модел си бе момеее  Heart Eyes

marys -гледам,че Мигейо не ти отговаря,та да я издам - не е тя,а една жена от Варна

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 00:56 от marinels

# 91
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ИЛИЯ НА МАМА БАРБА!!!    bigdance2 nbirthday  cook

ТЯ БЕШЕ ГОТИНА, 3АЩО НЕ ПИШЕ ВЕЧЕ  newsm78

# 92
  • София
Честит рожден ден на Илия и весел празник на семейството на мама Барба!

Вили, ако знаеш как се радвам, че Аслан си е харесал подаръчето. Мислех си -"дано няма пумпал това дете Simple Smile" А как го върти... браво!!!! Със здраве да си играе с него! Прегръдки!

# 93
Честит 1-ви рожден ден на Илия на mama Barba! Жив и здрав!
katilias, и от мен честито! Кога се чака новото човече? А какво предпочиташ - момче или момиче?
racholina, виж каква била работата на състоянието ти от ФБ. Дано не се повтаря  Hug
marinels, мерси  Hug
За Емката малко като намеря време ще ти пиша на лични да не занимавам голяма част от хората на които темата не им е интересна.
г-жа Стихийно бедствие, и на мен ще ми интересно как се развиват при Емка нещата Simple Smile
Ena, а как е твоя Емо след махането на сливицата?

# 94

vikiimm[/b] - ама като модел си бе момеее  Heart Eyes

Маринелс, модел,модел,ама с 5-6кг за сваляне  Laughing (голям са ми проблем-немога и немога  Embarassed)

# 95
Ena, а как е твоя Емо след махането на сливицата?

Марис, доста по-добре, благодаря. Hug Преди с месеци не можехме да премахнем хремата и с всевъзможни капки, а сега рядко е хремав/като изключим лекото дразнене от алергията/, а , ако все пак се разболее, му минава много бързо-за седмица ,което си е супер, предвид какво беше преди.
Стихия, всички ще се радваме да споделиш как се отразява Тацитус на Емил. Никакви лични. Crossing Arms
Прекрасни бебчета, мами и торти гледаме напоследък-да са ни живи и здрави всички!
Мама Барба, честит ти рожденик! Много да ви радва и здравичък да расте! newsm59

# 96
  • Бургас
Мама Барба, честит празник и от мен - да ти е жив и здрав рожденика и да ви накара да се гордеете с него    bouquet

# 97
Честито на всички които празнуват рожден ден!

# 98
Честито на рождениците от последните  няколко дни! Да са живи и здрави да радват мама и тате!

За общия рожден ден - Пускам отново линк към темата, която направи Маринелс http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=649253.new#new Давайте предложения, че време не остана Wink

stacked
Благодаря за отзивчивостта!Засега се оказва, че нямам нужда от допълнително съдействие, станало техническа грешка с договора Thinking  Crazy! Заинтригува ме с тези 6-7 книги - на каква тематика са, сподели ни нещичко за тях Whistling!

# 99
  • София
Привет!

Сърдечно благодарим на мама Penmar и на Дени за хубавото подаръче и прекрасните пожелания. Да ви се връщат! Hug Hug Hug
Jozyy, едва ли ще заинтригуват мамите тук моите книги. Научни са, икономически, 2 в USA, 1 в Австрия и 4 в Бг, но струва ми се, че....ще избягат и малкото останали мами в темата, ако започна да говоря за тях. Та затова и няма да се впускам в подробности. Доста работих преди да родя, малко работохолик си падам, та и затова съм натворила тези книги.
Сега обаче, Тео е най-важното творение Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 10:05 от Stacked

# 100
Stacked  #Crazy Супер си!  Hug Няма ли да дойдете на общия рожден ден, ще ми е много интересно и приятно да се запознаем?

# 101
Кати за количката съм категорична Bugaboo Donkey Duo, това е много ама много добра количка, заслужава всеки долар, преди около месец  в мола в Пловдив спрях едно момиче за да я поздравя че не се стискала за количка и да я помоля да я разгледам, останах очарована от окачване, амортисьори, кошове абе всииииииииииичко, всеки детайл е мислен за майката и за детето, въобще не се стискай до колкото разбирам от форума и ти като мен повече си навън от колкото в къщи , това е най важната ти инвестиция. Всичко друго имаш така че аз съм с две ръце за Bugabooто.

В тази връзка може ли да попитам всички които имат желание да ми отговорят, кои са нещата които считате за важна и много нужна покупка. Не говоря за легло или нещо от рода, а за неща които със сигурност направиха майчинството ви по приятно и по лесно.
Ето няколко мои неща.

Много ми е удобно, понякога си правя кафе и излизам на рзходка, за ключове и разни му там дреболии също върши идеална работа. Взех го в комплект с още едно ама второто не съм го слагала още, ето това е

Второто нещо което със сигурност ми върши работа, даже откровено казано не знам как щях да кърмя без това дребно нещо.
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRcxeFkmtDAXrFtlUPygixu0 … kQz3SYHdw4AqT3Ajr
Като бях бремена я ползвах така

и така

и така

Но най вече не бих се справила без нея за нощното кърмене, малко картинката на обратно, но ето така я ползвам.

Сори за големите картинки.

# 102
Бедствие - много ми харесаха темата,която повдигна,а това за количката и на мен би ми било много удобно,въпреки че чантата към количката ми е много добре разграфена...
Та от отбора на некърмещите майки,най-полезното нещо за мен беше: Правя дозите за млякото вътре и нощем/денем само изсипвам в топлата вода,дори като лежахме в Токуда всяка сестра ме питаше: Ама вие сигурна ли сте,че това е мляко  Shocked -Не,слагам си дозички дрога за детето...
Това е на прима виста,което се сетих,отивам да уча по Управление на проекти,ще следя с интерес и водене на бележки ...

# 103
Честит Рожден Ден на всички, които празнуват днес, и които съм пропуснала.
Май и аз клоня към Бъгабуто, само ще видя колко е голяма при сгъване, да не се окаже, че и багажник нямаме заради тези деца  Laughing Мъжът ми каза, че ще я преглътне цената, сега дори е на промоция за 1800. И аз така си мисля - ще я ползвам поне още 3 години, и после пак ще мога да я продам, защото тези колички държат висока цена дори и втора ръка (говоря за хамелеона, донки не съм виждала все още втора ръка).
г-жа Стихия - много хубав въпрос зададе. Моята количка си дойде стандартна с нещо подобно - с джобове и скрити джобове, мога и портфейл да сложа, мога и кафе и бутилка с вода да забия.
Не знам дали следващата ми покупка се причислява към тези ненужни, но приятни неща - това е моето Ърго Бебе. Носила съм и двете си деца в него, Александър го носех до 8мия месец на бремеността ми със София, сега София я нося - обичам го, обичам го, обичам го:

Друга любима моя покупка е чантата ми за децата - каквато съм забравана, ако нямах специална чанта за тях, щях все да трябва да купувам нещо, като излезнем. Така, нещата винаги са приготвени и са си там, в чантата.
Моята е ето такава:
. Има топлоизолирани джобове, повивалник, джобове, абе изобщо обичам я и нея.
За възглавницата за кърмене - след първото дете бих я сложила в графата - не мога да живея без нея, но София хич не я обича, така, че е потънала в забрава.
Май това е, главата ми не работи много добре.
Сега да разкажа смешна случка от вчера - отиваме със София на ваксинация. За да не мъкна и Александър, решавам да ги оставя с майка ми в плейгрупата, като уговорката ни е, веднага след като свърша с доктора, дад отида да ги прибера. Сложиха на София ваксините, и понеже всичко стана много бързо, реших, че мога да купя няколко неща от магазина. Излизам с количката и със София, отварям багажника на колата със сила, багажникът се отваря и почва да се затваря сам. И аз, с целия си акъл, вместо да изчакам да се затвори и пак да натисна копчето на алармата, за да го отворя, какво мислите направих? Ами хвърлих цялата връзка ключове във багажника и просто изгледах, как той се хлопна и заключи. В това време минаваше някакъв дядка край мен и ми казa "Tи не направи това, което туко що видях, че направи, нали?". Ключовете заключени, колата заключена, нямам телефон, мама ме чака с Александър.... Отидох до магазина, помолих да ползвам телефона им, обадих се на свекърва ми, която за мой късмет беше свободна и веднага дотърча да ме вземе. А цялото село пълно с полицаи, ние нямаме столче за кола в колата на свекърва ми. Спряхме, обяснихме какво е станало, полицаите се скъсаха от смях с мен... Та така - изчаках мъжа ми да се прибере и отидохме да ми отключи колата.... Нямаше да ми е толкова смешно, ако това нещо не ми се случва за втори път в последните 3 месеца.
Хайде, лека Ви нощ, момичета.

# 104

Ето един специален музикален поздрав от мен

Общи условия

Активация на акаунт