Отговори
# 165
И тук Честит рожден ден на Бубито Heart Eyes  Пипиллотке bouquet

# 166
Честит 1-ви Рожден Ден на Белослава на Пипиллота!!!
Да расте усмихната, чаровна и щастлива!

# 167
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕЛОСЛАВА!

ЦВЕТЯ И ЗА МАМА!

# 168
Честит рожден ден на Белослава! Да е все такава чаровница и да радва мама, тати и бате

Пипи, честит празник  Hug

Атанасова, честито християнче  bishop

# 169
Честит рожден ден на порастналото момиче Белослава, много да е здравичка и щурава!

lilyrose, благодаря за поздравите  Hug
Ама така плака малкото човече, скъса ми сърцето, така билли ли са и вашите христиамчета?

# 170
  • Бургас
Честит рожден ден, усмихнато малко момиченце с красиво име - Белослава!!! Бъди здравичка и послушна, подкрепа и приятелка на мама, гордостта на тати.
Весел празник, Пипи
   bouquet

# 171
  • София
Честит рожден ден на Белослава!   newsm38
Да расте, жива, здрава, умна и щастлива!
 ura Tada

Общият ни рожден ден беше супер   newsm44 newsm68

# 172
Наистина прекарахме страхотно   ura   bigdance2    cook
Шапки долу за домакинята Магика!!!   Hug Как спокойно се отнесе към вихрения купон, разиграл се в хола им от 11 бебета, 10 мами и двама татковци  Joy

Проверихме кулинарните и/или естетически умения на всички присъстващи - е, няма лъжа, няма измзма, супер мами сте всички   Hug

Аз останах без кръст, защото само Марио и още една дамичка не ходеха още самостоятелно, а и той така беше превъзбуден, че май най-палав се оказа.

Пипилотке, как изкарахте? Е как от там и почерпка за софиянки успя да организираш (една гостенка, и една полугостенка имаше, де Simple Smile )  Hug

Честито ви християнче, Атанасова! Ние не сме плакали, защото бяхме на 4 месеца, но така чувам, че плачат едногодишните.

# 173
Супер беше,следваща голяма среща в Пловдив след празниците Simple Smile

# 174
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОДЕНОТО В ПОСЛЕДНИЯ НИ МАРТЕНСКИ ДЕН МАРТЕНЧЕ БЕЛОСЛАВА! ДА РАСТЕ ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! А МАМА И ТАТКО МНОООГО ДА Я СЛУШКАТ!   newsm51

Нямам думи за мартенския купон, който си спретнахме в дома на гостоприемните Магика, Кати и техния татко  Simple Smile Беше толкова вълнуващо за малки и големи. Едва успях да приспя Калоян, трудно заспа от превъзбуда, а беше така изморен от вълнения. Всички бяха страхотни сладури  Hug
Скоро следва продължение... в Пловдив, а по-късно "живот и здраве" и в други градове  Laughing

# 175
Искам да благодаря и аз за гостоприемството на сладката Кати и Magika_de_Spell    bouquet
И да кажа, че ми беше много приятно да се срещнем за първи път с принцеса Анастасия, малката бишкотка Далия и сладурите Петър и Стефан, както и със старите ни познайници Дими, Калоян, Андрея, Марио и Бобо.
Всички бяха прекрасни  Hug
Пловдивчанки да потготвят червения килим, че идвамеееееее  Joy

# 176
Яд ме е много, че пропуснахме Софийското парти, но за Пловдив сме готови!  Да огледаме и пловдивските моми, че им се носи слава на красавици с буйни къдри Simple Smile
И все пак, ако се пооправи времето другата седмица, да спретнем и едно събиране на открито и тук, в някое паркче?

# 177
  • София
Яд ме е много, че пропуснахме Софийското парти, но за Пловдив сме готови!  Да огледаме и пловдивските моми, че им се носи слава на красавици с буйни къдри Simple Smile
И все пак, ако се пооправи времето другата седмица, да спретнем и едно събиране на открито и тук, в някое паркче?
И тук да напиша, че съм ЗА, само да оздравеят героите!

# 178
И тук да си кажа ЧУДНИЧЪК МАРТЕНСКИ РОЖДЕН ДЕН се получи  Grinning Grinning Grinning
Magica_de_spell,  Hug Hug Hug
Много ни беше драго да се запознаем с всички мами и малки човечета  Heart Eyes
Хайде да минават празниците и да се организираме и в Пловдив Simple Smile

Честит 1-ви рожден ден на Белослава и тук! Пипи, НАЗДРАВЕ!

# 179
Честит първи рожден ден на Белослова,видях че картичката грижливо е пазена за днес  Heart Eyes

Купона днес беше на ниво  newsm59  ura Само дето аз се издъних - първо закъсняхме мноооооого (успах се сутринта понеже цяла нощ Анастасия спеше и ревеше и аз покрай нея не можах да заспя.ама то си е било вълнение да видиш мъжа си за пръв път  Joy Blush) После забравих,че трябваше да купувам торта в бързината и накрая в цялата суматоха с толкова бебоци забравихме да духнем свещички,да разпънем украсата и т.н.Но си беше една много приятна лудница.Снимки във Фейсбук вече има,ще пуснем и в албумчето за тези като Сиренце,които нямат -въпреки че аз съм поела инициативата на личен нейн секретар и я информирам за всичко там.Което ми напомня,че съм решила да обединя всички снимки и да ги кача в dox.bg,от където да можем всички да си ги изтеглим,така че ще помоля да ми ги пратите  Praynig
Зетя и дъщеря ми се правиха на приятно разсеяни,залепени за мамите си,но накрая се престрашиха и Анастасия уж небрежно си беше сложила ръчичката на рамото на Бобо,ама така е - трябва си ухажване за повече  hahaha  Heart Eyes

Марис  newsm51 Heart Eyes

Сиренце bowuu (надявам се сещаш се защо)

И след целия този хубав ден да се похваля,че тази вечер си намерихме обувки - КК от новата им колекция,оказа се че са малко по-широки отгоре и най-накрая детето ми няма да ходи босо.

Абе днес беше един страхотен ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт