Отговори
# 195
Маринелка , много хубаво сте направили  Peace, съжалявам , че не намирах време да идвам и аз на вашите срещи да се запознаем, да не говоря , че от както се прибрах страшно много се затворих(това е друга тема) и съм на върха на щастието , че си имам бебка.Сега ще седна да си поиграя с нея, защото около нас бебета няма , в парка също , явно аз не излизам когато има деца, поне мама да си поиграе с детенце.

# 196
  • София
redreny, сополиви сме си още - и Вики и дребния.  Наистина е много упорита тази хрема  ooooh!
АБ съм давала на каката и беше голяяяяяяма мъка. Давах го с пипетата от панадола, като баща и я държеше, а аз наливах в устата. Опитвала съм и с мляко и със сладък сок или сироп и пак не ставаше. Тя само като видеше шишето и драсваше да бяга Rolling Eyes Моя приятелка дава всички лекарства, включително и АБ разредени в АМ, при нея работи безотказно.

Момичета, снимките ви са страхотни, ама то с такива модели няма как да е Heart Eyes Личи си, че е била голяма веселба Grinning

# 197
Маринелка , много хубаво сте направили  Peace, съжалявам , че не намирах време да идвам и аз на вашите срещи да се запознаем, да не говоря , че от както се прибрах страшно много се затворих(това е друга тема) и съм на върха на щастието , че си имам бебка.Сега ще седна да си поиграя с нея, защото около нас бебета няма , в парка също , явно аз не излизам когато има деца, поне мама да си поиграе с детенце.
Уфф как те разбирам,аз съм така в Ловеч-не общувам с никой,излизам сама с детето и дори да видя група майки не се присъединявам,а напротив гледам да се отдалеча,за да не ме заговарят.А никога не съм била такава,явно е въпрос на адаптация.Аз се радвам,че пътувам до София всяка седмица и си наваксвам със "социалните контакти",но ...

# 198
noive, както е обяснила Маринелс, няма нищо срамно или тайно, просто в общият профил във ФБ се присъединиха най-различни хора, не само мартенски мами, започнаха да се правят съмнителни публикации, което лично мен ме накара да си мисля, че мястото ми не е там, още повече ми се стори рисковано да публикувам мнения и снимки на детето ми. В следствие на това част от нас съвсем естествено се преместихме на друго място, където си имаме повече доверие и не се притесняваме да обсъждаме въпросите, които ни вълнуват. Смятам, че винаги сме били отворени към нови мартенски мами и дечица, както във форума, така и при организирането на срещите ни. Дните и местата на срещите винаги са били достъпни за всички тук и позволявайки си да говоря не само от мое име, много бихме се радвали да се запознаем на някоя от следващите ни срещи, както с теб, така и с други мами  Peace

# 199
  • София
Подкрепям marinels и anelisa!

zina, явно ние ще сме от вашия отбор. Само в млякото не съм пробвала, но той отказва да се храни и не знам дали ще го изпие изобщо, а и педи ме предупреди, че променя вкуса, но мога да жертвам едни 30 мл. АМ и една доза АБ. За пръв път купих сок сега с идеята да пие повече течности и евентуално да пробвам така да давам лекарствата, но той ми отказа сока, явно мисли като мен детето, че плодовете се ядат, а се пие водичка.

anelisa, трудно ще стане, той като види нещата и изпада в истерия. Като го натъпчем отказва и глътка вода даже, а от лекарството има в устата, ужас...

Благодаря ви за включването.

# 200
  • София
marinels, би ли ме прибавила в другата група, която си създала във фейса. Аз съм Виолина Бамбекова. Благодаря ти   bouquet

noive, аз живея в центъра, точно до Славейков Simple Smile Може да се уговорим да се видим, ще ми бъде приятно Simple Smile

# 201
БУБ и Божидара, много ви благодарим  Hug , подаръка е страхотен и Кирил определено харесва подобни игри, а ние нямахме такава! Супер сте!!!  Hug Hug Hug

# 202
noive,заповядай на Заимов,ние с Маринелс всеки вторник или сряда се срещаме там.
Сиренце book bowuu :свалям ти шапка: ако не се разбира

# 203
Amorevole, много благодарим на теб и на другите консултанти от ЛЛЛ за помоща и подкрепата през всички тези месеци! Останете си все така мили и отзивчиви към майките, който имат нужда от напътстия и окуражаване  Hug 

# 204
Мами,абсолютно невъзможно ми е да ви прочета,че предната тема до средата съм... Тука при нас в Любимец започва сезона на дините(подготовката имам в предвид) и гледам да помагам с каквото мога...заловила съм се,докато Несито спи да режа станиолчета,необходими за присадка...едва ли на някои му е ясно какво е туй,ама както и да е:)))...Записвам се,та да мога да ви следя от време на време като съм Фриииии:),че гледам временцето се оправя и хайманосваме навънка...
Маринелка,аз само не разбрах защо нещеш да те заговарят мами в Ловеч,та чак ги и заобикаляш...Мене пък  като съм сама ми е едно скууучно...Предпочитам да има с кого да си разговарям...
Мами,юни месец съм на очни в София и ако програмата в унито ми го позволява(учим и събота) имам огромно желание да ви видя и запозная с вас лично:) надявам се,че когато се събирате на разходка бихте приели за компания и една мама,ама без бебето и Simple Smile

# 205
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Redreny2000, аз два пъти съм давала АБ, и при нас проблема е подобен на вашия. Живко изпитва някакъв ужас като види шишето, много трудно става. Дано успеете да намерите начин, който да не стресира детето много и бързо да оздравявате!

# 206
danaqv ще се радвам да се срещнем, аз до славейков много не знам как да стигна, до народният театър знам Simple Smile
migeo мисля да се възползвам някой път и от твоето предложение, малко ми е далече заимов, от гледна точка , че бебка не стои много в количката, но с удоволствие ще направя този маратон и да се запозная с вас, към колко часа ходите в парка ?

# 207
  • Пловдив
Amorevole, много благодарим на теб и на другите консултанти от ЛЛЛ за помоща и подкрепата през всички тези месеци! Останете си все така мили и отзивчиви към майките, който имат нужда от напътстия и окуражаване  Hug 

Присъединявам се към думите на Мър  smile3525

# 208
 wavey

Честит рожден ден на всички малки слънчица, на които пропуснах да им честитя. Да са здрави и щастливи и много обичани. Честито и техните хубави мами.  Hug

Аз пак изчезвам надявам се че другата седмица ще мога да ви обърна подобаващо внимание.  Hug

# 209

Присъединявам се към думите на Мър  smile3525
Чудесно го е казала Мър! момичета от ЛЛЛ, ако все пак влезнете още веднъж-огромно БЛАГОДАРИМ!!!
 newsm20 newsm20

Общи условия

Активация на акаунт