болни ли сте?

...едва успявах миналия семестър да се прибирам да си виждам детенцето,че все пак 20 дена са мноооого голям период...такава голяма раздяла с Ванеса не мога аз да преживея...Иначе много ще се радвам да си ви видя и поговоря с вас:)
...едва успявах миналия семестър да се прибирам да си виждам детенцето,че все пак 20 дена са мноооого голям период...такава голяма раздяла с Ванеса не мога аз да преживея...Иначе много ще се радвам да си ви видя и поговоря с вас:)

) че евентуално в петък ще идваме с Анастасия на лекар и да я водя и на очен, и на зъболекар.Та е този ред на мисли дайте предложения за зъболекар в София? (сори,че бях питала и преди,ама...)
,ако са оздравяли вече.Ако искаш остави един телефон на някоя
,ако са оздравяли вече.Ако искаш остави един телефон на някоя

:свалям ти шапка: ако не се разбира

със сигурност ще сте ми нужни пак, като започнем да се отбиваме (някъде след 3-4 години
), но до тогава съм сигурна, че ще помогнете и вдъхнете кураж на много други мами, готови на всичко, за да кърмят 

. Днеска си вървя аз с комшийката,разхождаме децата(нейното е мартенче също) и ми каза,че на 12 месеца,1г и 1м.,1г.и 3м.,1г.6м.,и т.н. имало ваксини..Гледам си аз имонизационния календар,който ми го дадоха от болницата,в която раждах в Бургас и виждам,че на 12месеца няма ваксина...кумата ми също каза,че ваксината била на 13 месеца ....и в тоя момент се сещам,че мед.сестра на личния ми каза,когато бяхме на последната ваксина,че следващата била като стане на годинка...тогава си помислих,че се е объркала нещо,ама уви...оказва се,че не се е объркала жената....к'ви са тез ваксини тука,к'во е тва чудо... аз като чуя "ваксина" и косата ми щръква,ама какво да се прави...няма начин... 
) тази градинка ми е многооо далече, но все пак благодаря ти за поканата.
.
Тя ревеше постоянно и направо се дереше.Аз за 1 год.не съм я чувала така да плаче,а не е от ревливите попринцип.Винаги е с усмивка на уста.Докторката ни каза,че при реимунизация понякога се появявали такива симптоми.После прочетох за страничните реакции на ваксината и всичко това беше там.НО това не означава ,че ще се случи на вас.До сега не е имало проблем при поставане на ваксина. 
Препоръчани теми