Отговори
# 210
Amorevole, много благодарим на теб и на другите консултанти от ЛЛЛ за помоща и подкрепата през всички тези месеци! Останете си все така мили и отзивчиви към майките, който имат нужда от напътстия и окуражаване  Hug 

Присъединявам се към думите на Мър  smile3525
Чудесно го е казала Мър! момичета от ЛЛЛ, ако все пак влезнете още веднъж-огромно БЛАГОДАРИМ!!!
 newsm20 newsm20
Аморе,благодаря  newsm51

# 211
Аморе, Скреч и останалите ЛЛЛ консултанти, които винаги сте ни помагали  Hug Hug Hug bowuu
Скреч, специално потърсих предаването, за да те гледам пак  Sunglasses

Ти защо така избяга по тъч линията  Sad болни ли сте?
бяхме и затова предпочетох да пропуснем събитието на сезона и да не рискуваме

noive, много ще се радвам да се запознаем с теб и Каролинка на следващата срещата  Hug

Мами,юни месец съм на очни в София и ако програмата в унито ми го позволява(учим и събота) имам огромно желание да ви видя и запозная с вас лично:) надявам се,че когато се събирате на разходка бихте приели за компания и една мама,ама без бебето и Simple Smile
да знаеш, че ще ти напомня какво си обещала април месец  Wink

# 212
Желанието ми е наистина голямо...толкоз сте ми готини всички...ха дано само програмата в университета ми позволява,че тез цербери в ХТМУ са.....ебати изкукалите професори и отсъствията не са на почит  ooooh! ...едва успявах миналия семестър да се прибирам да си виждам детенцето,че все пак 20 дена са мноооого голям период...такава голяма раздяла с Ванеса не мога аз да преживея...Иначе много ще се радвам да си ви видя и поговоря с вас:)

# 213
Желанието ми е наистина голямо...толкоз сте ми готини всички...ха дано само програмата в университета ми позволява,че тез цербери в ХТМУ са.....ебати изкукалите професори и отсъствията не са на почит  ooooh! ...едва успявах миналия семестър да се прибирам да си виждам детенцето,че все пак 20 дена са мноооого голям период...такава голяма раздяла с Ванеса не мога аз да преживея...Иначе много ще се радвам да си ви видя и поговоря с вас:)
Весе и при нас е същото - от 15седмици имам право само на 3 отсъствия...Иначе с удоволствие ще се запозная с теб на живо,въпреки че смея да твърдя че вече те познавам  Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета утре мисля да ходя на лекцията на 9м с лектор детска зъболекарка (ако някой друг няма работа като мен да заповяда Hug) че евентуално в петък ще идваме с Анастасия на лекар и да я водя и на очен, и на зъболекар.Та е този ред на мисли дайте предложения за зъболекар в София? (сори,че бях питала и преди,ама...)

Лилироуз - предлагам да наваксаме?

# 214
  • София
marinels, не са ли мънички мишлетата още за зъболекар? Моят стоматолог (личен, не детски) ми каза, че ако детето няма проблем профилактиката започва след 2 годишна възраст, но то колкото лекари, толкова и мнения...... Ако държиш все пак да водиш Анастасия, моя приятелка е изключително доволна от нейната детска зъболекарка, мога да взема контакт (за срамотите моята 3 годишна дъщеря още не е ходила на контролен преглед Rolling Eyes).

marinels и marys вече ни засрамиха несериозните софиянки, дето все не можем стигнем до срещите, сега и veseto направо ще ни натрие носа Wink Hug

# 215
migeo мисля да се възползвам някой път и от твоето предложение, малко ми е далече заимов, от гледна точка , че бебка не стои много в количката, но с удоволствие ще направя този маратон и да се запозная с вас, към колко часа ходите в парка ?
noive сряда към 13.00ч. се разбеахме с marinels,най-вероятно и lilyrose, racholinka също ще я търсим  Wink,ако са оздравяли вече.Ако искаш остави един телефон на някоя
 от нас на ЛС  Peace

# 216
migeo мисля да се възползвам някой път и от твоето предложение, малко ми е далече заимов, от гледна точка , че бебка не стои много в количката, но с удоволствие ще направя този маратон и да се запозная с вас, към колко часа ходите в парка ?
noive сряда към 13.00ч. се разбеахме с marinels,най-вероятно и lilyrose, racholinka също ще я търсим  Wink,ако са оздравяли вече.Ако искаш остави един телефон на някоя
 от нас на ЛС  Peace

С някоя друга Маринелс се е разбирала за 13:00, с мен се разбра за СРЯДА без час  Joy hahaha Joy Joy hahaha

Но иначе заповядай де  Hug

# 217
Голямо благодаря на всички момичета от ЛЛЛ

# 218

Сиренце book bowuu :свалям ти шапка: ако не се разбира

пу съм втора да чета  Crazy

Аморе, Скреч и останалите ЛЛЛ консултанти, които винаги сте ни помагали  Hug Hug Hug bowuu

и от мен хиляди благодарност  Hug със сигурност ще сте ми нужни пак, като започнем да се отбиваме (някъде след 3-4 години  Crazy), но до тогава съм сигурна, че ще помогнете и вдъхнете кураж на много други мами, готови на всичко, за да кърмят  Heart Eyes

noive , ако кучешката градинка за Хилтън не е далеч за теб, ние всеки ден сме там. Ще се радвам да се видим. А може и до НДК, ако ти е по-лесно  Peace

и понеже не успях да кажа на marys, колко се радвам, че измина целия този път с нейните 4 мъжа, за да се видим, го правя сега.  bouquet

и ето, че дойде и моето време да си легна, което не е = на спя  Mr. Green да видим Дали как ги вижда нещата  Crazy

# 219
Да ви се оплача....тука У наШе СелУ задължителните ваксини са повече от колкото попринцип  newsm78 . Днеска си вървя аз с комшийката,разхождаме децата(нейното е мартенче също) и ми каза,че на 12 месеца,1г и 1м.,1г.и 3м.,1г.6м.,и т.н. имало ваксини..Гледам си аз имонизационния календар,който ми го дадоха от болницата,в която раждах в Бургас и виждам,че на 12месеца няма ваксина...кумата ми също каза,че ваксината била на 13 месеца ....и в тоя момент се сещам,че мед.сестра на личния ми каза,когато бяхме на последната ваксина,че следващата била като стане на годинка...тогава си помислих,че се е объркала нещо,ама уви...оказва се,че не  се е объркала жената....к'ви са тез ваксини тука,к'во е тва чудо... аз като чуя "ваксина" и косата ми щръква,ама какво да се прави...няма начин...

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 14:24 от veset0

# 220
Добро утро! Simple Smile
Бишкота за съжаление (порових се в нета Grinning) тази градинка ми е многооо далече, но  все пак благодаря ти за поканата.
migeo мисля да се възползвам от поканата , дано да е хубаво времето , че най-малко 30 мин ми е пътя да не ни хване дъжд,и днес сме на ваксина ,да се надявам , че няма да има странични реакции, като температура и ще сме там , допълнително ще ви питам за час  Grinning .

# 221
Весето,има ваксина на 12м,а също и на 1,1м.Ето го моя календар ,който имам http://www.pramed.com/imuniz_kalendar.htm
И да не те плаша,но аз такова чудо като този път не бях виждала.Мартина вдигна температура,текнаха й сополи,но това си беше бял кахър.Обаче истеричният рев в продължение на 5 дена ми дойде в повече.Просто исках да се гръмна. #Cussing outТя ревеше постоянно и направо се дереше.Аз за 1 год.не съм я чувала така да плаче,а не е от ревливите попринцип.Винаги е с усмивка на уста.Докторката ни каза,че при реимунизация понякога се появявали такива симптоми.После прочетох за страничните реакции на ваксината и всичко това беше там.НО това не означава ,че ще се случи на вас.До сега не е имало проблем при поставане на ваксина. Peace
Искам да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на консултантите на ЛЛЛ.  bouquet

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 15:35 от Ani4ka_

# 222
Ani4ka ние също бяхме кисели 3 - 4 дни. Беше ужасно - темепратура не сме имали, но детето беше повече от кисело - истерични ревове, кошмар направо Simple Smile

# 223
veseto на нас днес ни биха ваксината Приорикс която е за 13 месеца , казаха ми да очакваме реакция като температура и обрив между 5 тия и 7 мия ден след поставянето и , а тази за 12 месец ще ни я бият другият месец, педиатъра ми обясни, че тази която се води по календара за 12 тия месеец е 4 тия прием на синфлорикс , която може да се постави до година след 3 тия прием.

# 224
Ясно....значи преди Приорикса е Синфлорикса...Ванеса само веднъж НЕ е вдигала Т след ваксина...тогава стигнах до заключението,че е много важно как я бият...Когато мед.сестра на личния я слага винаги я бие много бързо и лекарството го вкарва за секунда,а веднъж ваксината я слагаше мед.сестра на друг лекар,който заместваше нашият докато беше в отпуска...Жената вкара лекарството много бавно...за Ванеса беше по-болезнено,но после нямаше абсолютно никакви проблеми...Може мнението ми да ви изглежда пълна глупост,но говоря за абсолютно едни и същи ваксини(Синфлорикс и Инфанрикс) ... Уффф...тези ваксинииии ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт