Тя ревеше постоянно и направо се дереше.Аз за 1 год.не съм я чувала така да плаче,а не е от ревливите попринцип.Винаги е с усмивка на уста.Докторката ни каза,че при реимунизация понякога се появявали такива симптоми.После прочетох за страничните реакции на ваксината и всичко това беше там

>
и след това имахме три месеца антибиотично лечение,много коварна ваксина.Нас реално ни лекуваха за бъбречно възпаление без да се докаже това,без да се изолира бактерия,на всеки въпрос който им задавах и свързан с ваксината те подминаваха все едно не са ме чули,тогава се чувствах все едно детето ми е експеримент в някаква конспирация.Сори ама много ми е болезнен този момент
Ние си дочакахме колетчето,алелуя
Хиляди благодарности от мен и Ивана за сладката дървена гъсеничка и още по-сладкото дървено календарче.Добре,че беше ти,та да се научи детето да реди рингове 

и за това ,че го мисли кога и дали ще стигне.
Много се радвам,че се организирахте и сте си изкарали чудесно.Нямах търпение да качите снимките,да ви зърна какви сте красавици 

абе мисля аз да си ги повторя за всеки случай.
Щото е много лека синът ми преди време получи обрив, Т и разстройство. Племенникът ми по същия начин преди месец. Идва ми да ги пребия.

После получих поздрав от мама и сестра ми с "Остаряваме бавно" на Богдана Карадочева, и вече приемам поздравления и цветя... ех, че е хубаво по празниците
), както и да е, важното е, че мина безболезнено при малкия.
>
и след това имахме три месеца антибиотично лечение,много коварна ваксина.Нас реално ни лекуваха за бъбречно възпаление без да се докаже това,без да се изолира бактерия,на всеки въпрос който им задавах и свързан с ваксината те подминаваха все едно не са ме чули,тогава се чувствах все едно детето ми е експеримент в някаква конспирация.Сори ама много ми е болезнен този момент 
), както и да е, важното е, че мина безболезнено при малкия.
Не можах да намеря лекар, който да ми подпише, че е слагал ваксините.
А детето ми трябва да ходи на градина.
за което много се радвам,та и затова този петък като идваме насам ще я изтормозим с куп прегледи и изследвания,защото отлагането няма да продължи много дълго.Сложени са: ваксини от болницата,на 1месец и на 11месеца й сложиха тази за втория,от тогава първо бяхме болни,после беше студено,после като отидохме при педи и тя вика: Трай си сега,като те потърся тогава,щом мен не ме глобяват още,значи ще чакаме...Което много ми помогна де.Та аз си трая...
(тази седмица се наложи да остана 1 нощ повече и направо се побърквам
) Лилироуз - искам да изям Марти - ДОВЕДИ ГО СЛЕДОБЯД!!!

)Препоръчани теми