Виждам, че нищим тема, която е доста болезнена. Преди исках да пиша, но все отлагах, та сега съм се сетила и да не забравя пак
. Имам приятелка мой набор, която няма нито една поставена ваксина, ама нито една!!! Родена е с някакво наследствено заболяване на далака, в последствие, когато пораства на около 4 годинки й го махат, но поради този проблем не са й поставили никакви ваксини, нито от родилен дом, нито майка й я е водла да й поставят. Жената си е жива и здрава На мен са ми поставяни всичките задължителни, но мисля доста по-късно от периода в който трябва, защото майка ми не се е впечатлявала от такива неща, а и ме е гледала първите месеци на място , което няма и до ден днешен обхват на телефоните
Сега аз на Кирил съм поставила всичките, които трябва да се поставят, не е имал реакции, освен първия път, когато му биха 2 на веднъж....деше ми да се застрелям, че позволих на тази .................да не пиша каква, че не е позволено!!! Тогава рева до заспиване, скъса ми сърцето, подуха се местата и станаха болезнени, имаше малко температура, но Слава Бога само тога беше така и повече не е проявил реакция. Сега след 10 април ни чака тази за която пишете мисля. Дано не е така както първия път, но ако не му поставя ваксините знам, че не приемат в ясли и ДГ...абе омагьосън кръг.
Хубав ден за сега, ние ще излизаме да беснеем навън, че апартамента отеснява

) Лилироуз - искам да изям Марти - ДОВЕДИ ГО СЛЕДОБЯД!!!

), както и да е, важното е, че мина безболезнено при малкия.
Не можах да намеря лекар, който да ми подпише, че е слагал ваксините.
А детето ми трябва да ходи на градина.