Отговори
# 270
  • Пловдив
Здравейте, момичета. Напоследък нямам много време за посещаване на темата. Звезда, честит рожден ден със закъснение! Много щастие и здраве ти пожелавам  Hug.

За ваксините  - и мен ме побиват тръпки от възможните реакции и последици  Confused. Стихия, и аз ти благодаря за разказа ти. Ще опитам да отложа противошарковата ваксина  Rolling Eyes

По въпросите на маринелс - надявам се да отидем на море - толкова го обичам  Blush. Със сигурност ще топнем детето в морето. Миналата година беше на 5 месеца, когато я заведохме, но тогава не се престраших да я топнем. Вече  съм и взела кофичка и формички за пясък, пояс... За храната ... не знам...зависи къде сме. Иначе за лепването на чревни вируси - никой не е застрахован  Peace

Хубав ден от нас! Simple Smile

# 271
1.Ще почивате ли на море това лято с бебетата/децата? - да
2.В България или чужбина (ако сте избрали конкретно място може да го напишете (ще плагиатствам идеи) - за сега мислим Гърция през юни, но на ММ му се появиха ангажименти и доста се разпокъса месеца, та не знам дали ще успеем. Ако остане за юли, сигруно ще предпочетем Бг, че в Гърция става прекалено топло. До септември не ми се чака, тогава може по-скоро да направим второ море  Crazy Конкретно място не мога да кажа, но съм направила запитвания до няколко студия на Халкидики и ще резервирам в посления момент, където има място.
3.Каква храна ще давате на бебоците там (изхождайки от опасенията за чревни вируси) - със сигурност ще нося пюрета, защото и ние не сме от ящните и не ми се рискува да сме без резервен варант. Ще го пробваме и с ресторанстка храна ако сме в Гърция, а мога и да му правя по нещо, понеже ще имаме кухненски бокс.
4.Ако ще посетите морето смятате ли да "топите" децата в него? - да, ако водата е топличка
5.Какви забавления смятата да им подготвите за плажа- кофички, лопатки, надуваемо басейнче, топка...

# 272
Адмираци към Г-жа Стихийно Бедствие!!!

Аз пак съм със запушен канал, нали се опитвам да махна едно кърмене и ето на сега какво ме сполетя Simple Smile болят ме всички мусколчета и стави започнах да вдигам и температура!
Когато се осиферя ще пиша по въпросите.
Хубав ден, мами!!!

# 273
  • София
1.Ще почивате ли на море това лято с бебетата/децата? Да, по принцип идеята е юни на море, а август/септември на планина
2.В България или чужбина (ако сте избрали конкретно място може да го напишете (ще плагиатствам идеи)) На море ми се иска в Гърция, все още не сме решили къде. На планина в БГ, пак не сме решили къде. Миналото лято излизаха много готини предложения за планина в сайтовете за колективно пазаруване, от които ние се възползвахме, така че пак ще се ослушваме.
3.Каква храна ще давате на бебоците там (изхождайки от опасенията за чревни вируси) Зависи каква храна ще яде по това време Виктор. В момента яде АМ, тестени неща и каши, така че не бурканчетата не са вариант, но пък и ние не мислим да ходим на българското черноморие, където обикновено има такива вируси.
4.Ако ще посетите морето смятате ли да "топите" децата в него? Разбира се!
5.Какви забавления смятата да им подготвите за плажа Кофички, лопатки, топки.

# 274
Момичета моля ви, ще ме обвинят във вредителство против нацията Naughty никъде не съм съветвала нищо по въпроса кой какво да слага и на каква възраст. Embarassed

# 275
Че някой да е казал,ние благодарим,че сподели лични неща,нищо повече Wink

# 276
  • София
Че някой да е казал,ние благодарим,че сподели лични неща,нищо повече Wink
Peace

1.Ще почивате ли на море това лято с бебетата/децата?
2.В България или чужбина (ако сте избрали конкретно място може да го напишете (ще плагиатствам идеи))
3.Каква храна ще давате на бебоците там (изхождайки от опасенията за чревни вируси)
4.Ако ще посетите морето смятате ли да "топите" децата в него?
5.Какви забавления смятата да им подготвите за плажа

1. Да, не сме пропускали да ги заведем на море и двамата откакто са родени.
2. В БГ имаме резервация за този хотел: http://www.reginamarebg.com/html/  Ако имаме възможност септември ще отидем и в Гърция, най-вероятно Халкидики.
3. В БГ каката ще си яде в ресторанта, за малкия ще взема бурканчета и ще приготвям и на място. Ако стигнем и до Гърция там бих се доверила на готовата храна.
4. Оооо да. На Митачето му направихме сефтето в морето още миналата година Grinning
5. Басейнче, кофички, лопатки, топки... И двамата обожават да играят с вода и да ровят в пясъка, така че няма да им е скучно Wink

# 277
2. В БГ имаме резервация за този хотел: http://www.reginamarebg.com/html/  Ако имаме възможност септември ще отидем и в Гърция, най-вероятно Халкидики.
Peace zina_, Василико е едно от малкото хубави места останали на Българското Черноморие, но не съм ходила след като застроиха с тези хотели на Нестинарка, ще кажеш как е  Simple Smile

sirenceeee  Hug , видях те на балкона  Joy Joy hahaha

# 278
Момичетаааа,
днес беше уникален ден - станах,оправих се,отидох си на обекта (нали съм туризъм -всяка седмица имаме посещение на туристически обект в София),после си хванах автобусчето и хоп на гарата по-рано от предвиденото.Оказа се,че има и по-ранен автобус за Ловеч,за който не съм знаела.И доволна и щастлива,че ще се прибера по-бързо при детето си сядам в микробуса (за такива часове пускат едни малки бусчета с 20места).Оказва се и че една бивша съученичка ще пътува - абе всичко ОК.
По средата на пътя - гр.Ябланица обикновено се прави 5 минути почивка,та и този път шофьора спира и вика:10минути,ние: Уааа,защо...Ама слязохме. И кво да видим: под автобуса тече,ама огромни локви - нещо се спукало и изтича целия резервоар. Айде видя се,че няма да стане скоро,звъня на баща ми да идва да ме прибира,в този момент и съученичката звъни на нейния и се оказва,че шефа на баща й тъкмо тръгва от там,та ни натовари човека.Но тъй като имаше работа в друг град.И вместо 2 часа се прибирах 4.
Тъкмо ни спира на центъра на града,слизам и що да видя - новите ми обувки,които са на по-малко от 1месец остават без подметки - лявата изцяло падна,дясната беше на път...
После се прибрах,събрах багажа,поиграхме с Анастасия докато баща й се прибере,натоварихме се и хайде обратно към София.Но аз не съм я видяла кога ми е измъкнала дебитната карта от телефона (стой в калъфчето на телефона) и я е хвърлила зад дивана в хола ни.Пристигаме към 20:30 в София и се чудих дали в Хепи да ядем, или в Сердика Център. Добре,че мъжо реши да сме в Сердика,защото ние принципно си държим всички пари по карти,кеш никога повече от 5-10лв и винаги плащаме с картите. Обаче неговата предните дни я бях изпразнила.Поръчваме си на БМК и тръгвам да си вадя да плащам и установявам,че ми няма картата  Shocked Веднага реших,че е открадната.Почнах да се вайкам,той ми вика звъни да я блокираш.Аз мисля,мисля и си викам:Ако е открадната,ще ми вземат целия калъф с телефона и картата за общежитието.Няма да ми извадят само дебитната,все пак телефона ми е скъп. Та докато се тюхкахме се обади баща ми,че Анастасия е "крадеца".Ами сега - ние сме с 4лв долу горе,ваучери за храна и това е.Добре,че мъжа ми се сети,че има банка ДСК в Сердика и можем да изтеглим от там.
Та днес определено не ми беше скучно,но поне сега се радвам,че сме си само тримата в общежитието.Анастасия заспа много прилично в 10:30,приспаха се с баща си,докато аз се подготвях в банята да бъда примерна съпруга,свършихме си работата,сега всички спят,а аз имам време за форум,фейсбук и т.н. Абе прекрасен ден!Благодаря за живота си!

# 279
 Иии, добре че е форума да разбера как си се забавлявала Simple Smile Евфемизма с примерната съпруга ме довърши , хахаха!
 Нарочно не се включвам по темата с ваксините, наистина нямам какво да кажа. Стихията е смела жена, предполагам колко й е коствало да пише такива детайли...  bouquet  bouquet
 На море ще си седим във Варна, нали ще чакам Мигеото да дойде с Бобо, замислила съм пъклен план срещу Маринелка  Laughing Laughing
  Варна е в България
  Въпроса с храната не ми е актуален
  Ще я натопя в морето, естествено!
  Забавления на морето е по дефолт, няма нужда от подготовка, дете на плаж не съм виждала да скучае.

# 280
Да отговоря на анкетата.
Тази година за пръв път ще ходим на различно море, в смисъл че за ради диетата на Емил не можем да ядем в заведения или на олинклузив, затова търсихме нещо като апартменхаус, трудното беше че не са ми познати този тип хотели а и не ползват такива хотели софтуер за мениджране и нямаше как да получа мнения от нашите служители затова се доверих на мнение на приятелка, ще видим какво ще излезе от цялата работа. Ето тук ще ходим
http://bghotelite.com/web_main.php?id=1812
Дали ще го топя в морето зависи от него, както и забавленията всъщност:)

# 281
г-жа Стихийно бедствие и аз да благодаря за смелостта да споделиш   bouquet
Маринелка чакам си с нетърпение закъснялата мартеничка,всеки ден дебна,та даже и пощальона съм предупредила  Grinning Ама ти страшен ден си имала  ooooh! ,важното е,че си изпълнила съпружеските задължения  Laughing Значи викаш можело навсякъде с дебитна карта да се плаща  Thinking 
А този сайт за "Часът на мама" не работи от чужбина,ще ми се да гледам предаването,ама нямааа,пфу много ме е яд.
Жени разкажи ако имаш време  Hug
Лъки оздравя ли вече?
1.Ще почивате ли на море това лято с бебетата/децата? взели сме си билети за Бг,много се надявам и до морето да опрем.От сега ме боли глава като си помисля какво пътуване ме чака  ooooh! ,но все пак съм много ентусиазирана.
2.В България или чужбина (ако сте избрали конкретно място може да го напишете (ще плагиатствам идеи)) нямам идея къде още,но където и да е ще съм много щастлива.Като си помисля не съм виждала нашето черноморие от 9 години  Rolling Eyes
3.Каква храна ще давате на бебоците там (изхождайки от опасенията за чревни вируси) Каквото ядем и ние.Не мога от сега да я предвидя.Всеки ден е на различно мнение,а след 6 месеца кой я знае какво ще ми сервира.
4.Ако ще посетите морето смятате ли да "топите" децата в него? много се надявам
5.Какви забавления смятата да им подготвите за плажа
обичайните,няма как да й е скучно

Ивана има  нови признаци на поумняване  Grinning Като й се излиза си взема якето и започва да думка по врата,после взема ключовете и се опитва да ги пъхне в ключалката.Ако види,че започвам да се обувам винаги ми носи другата обувка.От два дена се опитва да свърже няколко звука в дума(и то трудни,като г,х,к,ш),в резултат се получава някакво говорене на патагонски  Laughing Това с една такава физиономия "не ме ли разбираш като ти говоря" и размахва ръцете като ги обръща с дланите на горе  Laughing

# 282
Г-жа Стихийно бедствие, благодаря и аз!
Маринелс, айде другия път като дойдете с Анастасия в Сердика, да ми звъннете! На 5 мин съм, а много искам да се запозная с госпожицата! И да опиташ сушито там. Аз на доста места съм яла, но това особено го харесвам. Даже като бяхме в болницата и се бях депресирала, мъжът ми всеки ден ми носеше от нашето си суши Simple Smile
По анкетата още нямам и идея къде ще почиваме.
Яни, аз пазя тук за Дими една картичка, лично ще си му я дам като се организираме да се видим!  newsm03

# 283
  • София
Да отговоря на анкетата.
Тази година за пръв път ще ходим на различно море, в смисъл че за ради диетата на Емил не можем да ядем в заведения или на олинклузив, затова търсихме нещо като апартменхаус, трудното беше че не са ми познати този тип хотели а и не ползват такива хотели софтуер за мениджране и нямаше как да получа мнения от нашите служители затова се доверих на мнение на приятелка, ще видим какво ще излезе от цялата работа. Ето тук ще ходим
http://bghotelite.com/web_main.php?id=1812
Дали ще го топя в морето зависи от него, както и забавленията всъщност:)

Стихия, ние ходим на тези комплекси от години и изкарваме много добре. Има прекрасни условия, морето е кристално чисто, природата е уникална. Точно тази година и ние мислим да пробваме този хотел. Иначе всяка година (от 3 години насам) ходим в Стела Марис. Чувстваме се като у дома си там.
Аз не понасям All inclusive  хотелите и цялата олелия там, освен това винаги ме хващат разните там вируси от стълпотворението и многото народ, та няма начин да си заведа детето на такова място. Така че мисля, че си направила отличен избор. Peace

# 284
добре че заговорихте за лятна почивка, че май е време да организирам и нашата. Благодаря че споделяте конкретно хотелите, в които ще бъдете, може и да се засечем  Wink

Лилинчо, да знаеш, че ще ви чакаме с Ивана в София. Да ни се обадиш задължително, ако планирате да прекарате няколко дни тук

Маринелс  ooooh! уеуе мауе, какъв ден!

я да си пийнем по едно обедно кафенце в този мързелив ден. Почерпката с козунак е от Редрени  Wink (прати ми рецептата  Praynig)

Общи условия

Активация на акаунт