Лилинчо - в София на почти всички места се плаща с карти,за жалост в Ловеч не е така и това ми беше голям тормоз докато свикна да си нося пари,колко пъти съм тръгвала да си купя нещо и се оказва,че нямам

За предаването - ей сега ще го потърся дали го няма в друг сайт,ако не ще ти го изтегля от този и ще го кача като рар-файл в dox.bg Би трябвало от там да можеш да си го свалиш и да го гледаш

Тази година за пръв път ще ходим на различно море, в смисъл че за ради диетата на Емил не можем да ядем в заведения или на олинклузив
Евфемизма с примерната съпруга ме довърши , хахаха!
Да се отчета с миналите до тук лекарски виждания:
Очната потвърди притесненията ми,че Анастасия е с "кривогледство",но било зрителна измама.Понеже не знам дали сте забелязали,ама тя е като китайче в очите (с едни гънки до нослето) и заради тях изглежда все едно едното й оче не си е на мястото.Но като и дръпнеш напред нослето все едно го защипваш със щипка и се вижда,че си е ОК.Та въпрос на време и израстване било да се оправи.
Пуснахме отново ПКК и разни други изследвания (урея,креатинин) в Токуда - каквото й очаквах - всичко си е ОК,но хемоглобина ни е на горна граница според техните допустими стойности,ама как да не е като тя без месо не "сяда" на масата.
Освен това ще имаме толкова много години в които ще си я взимаме с нас

kukumindrela, така съм се смяла като те прочетох. Припомних си миналата година как изглеждахме като тръгвахме към плажа: Дени с тати за ръка, аз с Ади в кенгуруто, мъкнем една огромна чанта с дрехи, кърпи за шезлонгите, хавлии за децата, шапки, памперс-бански, книги, вода и т.н., една също толкова огромна чанта с кофички, лопатки, и всякакви габарити играчки за пясъка, една надуваема лодка (държахме я надута и така я разнасяхме да топим в нея крачетата на Ади), един надут пояс, постелка за плаж и палатка (тъничка, където да спи Ади на плажа). А имахме планове и допълнително чадър да носим, че нямало да ни стигне един чадър на плажа за цялото семейство
Добре че се вразумихме навреме
И не знам какво не му харесвате на олинклузива, за мен е рай тази услуга. Който я е измислил има една благословия от мен! Не знам на вас кога ви остава време и да сготвите нещо. Ние без да готвим вечер заспивахме преди децата 
) и Ники на Рачолина я нападна сериозно,тя обаче се дърпаше,криеше,срамуваше,абе не се дава без ухажване момичето ми
След което стана ужасна,мрънкаща и едва се прибрахме и угасна.Казвам угасна,защото на нея не й се случва да заспива преди 22:00-22:30,а вчера е спала от 20:30 до тази сутрин до 7:50 

Веднага щом направя снимки утре,ще се похвалим и с нашето подаръче от форумско другарче.
Мъжът ми както ми разправяше, че съм излизала рано-рано в студа сам се убеди, че колкото по-рано излезнем, толкова по-добре! Дени си бръмчи с колелото или колите, Ади обикаля насам-натам, рай просто!