, щом ме привикваш, да се отчета
.
. Ние се оправихме без антибиотици, макар и трудно, но при него явно премина в нещо друго, тръгна и хрема и след десетина дена на сиропчета, започнах да му давам антибиотик, видя се, че не върви към оправяне
. Иначе е добре, не е унил или отпуснат, температура май няма. Абе, ще го преживеем, взела съм му биогайа, ще видя и тази опашката след антибиотик от хомеопатични каква беше. Лъки, ти спомена за нея, имаш ли повече информация?
. Бобо го водя вече като кученце, изрових едни каишки за прохождане от Яна, които с нея почти не съм ползвала. Обаче с Бобо се оказаха полезни, защото той не дава да го водя за ръка, а все още доста пада на неравностите, особено като се затича след някоя топка
. Та така омекотяваме ударите и по-лесно го вдигам
. Яна му се смее и вика на германчетата, че брат й бил ein Hund (куче). Немецът ми вика "що не го оставиш да си рови в пясъка?", а приятелката ни вика "те в Германия са сууупер спокойни, смятат за нормално, ако детето изяде до 1 кг пясък"
, едвам го откъсвам от тези колички с писъци и носейки го под мишница като футболна топка
. Чак на 4г. започнахме да не можем да я изкараме. А от стомашен вирус се разболя, когато бяхме на Св. Константин и Елена, май там беше доста замърсено морето.
. А аспиратор на батерии ние взехме такъв.
. Този нашият младеж освен да и бъм (бръм) нищичко не ще да каже
. Обаче нещо смешно се сещам - веднъж вижда кака си как се е сгушила в скута ми и като налетя - бута я, кара се - да не му изцока цокането случайно
.
и да почерпя за рождения ден на последното мартенче!Миналата година след дъъъълго чакане,Господ ми изпрати третия най-красив и обичан подарък в живота ми!Заслужава си всяка минута безсъние през тази една година,всички притеснения за успешен старт в кърменето,всяка болка в кръста и ръцете....Всичко се осмисля само с тази малка четиризъба усмивка и най-разтапящото "маааммма"
!Почерпете се за нейно здраве!

Оооо, сетих се, милата сиренце празнува! Много здраве, все така позитивна и ведра бъди!

доста изморително.
Препоръчани теми