за раздялата, ако е за по-добро бъдеше, а и тя ще е шного по-тежка за майката, отколкото за бебето
И тук да ти честитя празника, да ти е живо и здраво сладкото Бобче и прекрасна почивка ви желая, да знаеш само как ви завиждаааам 
Като заговорихме за срещи, нали в Зоопарка щяхме да ходим, или изпуснах нещо? За там обаче трябва да не е такава жега, че е много открито и става като в пещ.

. МАй си имаме ново хубаво заглавие на темичката
. Дари още не ходи сама, но вече е страшно забавна. Дава целувки, казва си името / Дати
/, гоним гълъбите, като им вика гу-гу-гу, знае, че печката пари - казва пфу-пфу, танцува - вдига ръчичка в такт, присвива крачета и клати дупе
. Фонтанелата не е напълно затворена все още. Миналата година не съм мазала с нищо срещу комари. Но за тази година ще видим. Аз съм доволна от Аутан стик, но не знам за толкова малки деца дали е подходящ. А от една приятелка знам за някакъв препарат под формата на копче, който се поставя на дрешката на детето и пак пазил от комари. Ще проверя тези дни в аптеката какво е това чудо, било и доста евтино. В тревичка я сложих 1 път, за да и направя снимка с едни цветенца. И аз се страхувам от гадинки. Дари е взела моята "скъпа боя", но въпреки това я мажа преди излизане с Мустела фактор 50+
. В пясъчници не съм я пускала и едва ли ще го направя, предвид безбройните улични котки и кучета, които си обикалят и акат необезпокоявани 
! И до скоро
.
Слънцезащитен крем ползваме на Нивея, на трева не съм я пускала, не знам парка до нас дали е пръскан, притесняват ме много кърлежите. За пясъка ние тази вечер също ще тръгваме към морето, за първи път ще и е докосването до пясък, дано да е хубаво времето, че го дават преваляване.В тази връзка да ви попитам , дайте ми идея какво да и давам за закуска и за обяд
,през почивката, от кои пюрета да и взема , нямам опит с никоя марка. До сега аз и готвех , но в хотела няма да имам тази възможност . В ресторанта единственото за нея което яде, когато излизаме, е пилешка пържола на скара и таратор.Но не искам само това да яде тези няколко дни. Вашите дечица ако сте им давали таратор харесват ли го ? Каролинка го обожава въпреки чесъна вътре . Почвам да стягам багажа докато калпазанка спинка .
Като заговорихме за срещи, нали в Зоопарка щяхме да ходим, или изпуснах нещо? За там обаче трябва да не е такава жега, че е много открито и става като в пещ.
Вие кога ходите към парка? Ние последните дни сутрин ходим в една заградена градинка до Промаркет, може и там да се засечем някой път.

,през почивката, от кои пюрета да и взема , нямам опит с никоя марка. До сега аз и готвех , но в хотела няма да имам тази възможност . В ресторанта единственото за нея което яде, когато излизаме, е пилешка пържола на скара и таратор.Но не искам само това да яде тези няколко дни. Вашите дечица ако сте им давали таратор харесват ли го ? Каролинка го обожава въпреки чесъна вътре. Почвам да стягам багажа докато калпазанка спинка . 
Целувки на Сините очи 

Явно е решил,че като не полагам усилия със спорт и глад да отслабвам,ще ме накара да отслабна по по-приятен начин
Ей,много ме яде за тези килограми.Вярно,че и на мен не ми е никак комфортно така,ама като ми мрънка непрекъснато,сякаш още повече ме демотивира. 

Браво за избора на професии на младите госпожици-Кати и Ани
Дано не изпускам да поздравя и други прощъпулчета,но ако върна назад,пак няма да успея да публикувам поста си(не че е много интересен,но поне да пълни темата
)
но каката си се къпа 

А аз изгорях 

Направо им завиждам на Морските мами . 
Лека ви почивка. 

Смяла съм се с глас, абе има някаква закачка тук
Бобо,да му мисли 

Анастасия понеже ряяяяядко да не кажа никога не ме гушка или пък целува и когато го направи направо се просълзявам,абе лигава работа съм
ние по комшийски си се сещаме и срещаме, за вас не се отнася
Redreny, ако на вас не ви е рано, вземете да дойдете и вие.