Ayça Varlıer & Erkan Petekkaya ~ стари участия и нови проекти на актьоритe ~ 38

• 23 872
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Çağrı-Hazal

# 602

Yıldız Çağrı Atiksoy Doğum Günü Partisinden...

# 603
Здравейте..добър вечер!
Прибрах се.....да видим, какви сте ги.... "къдрили"... newsm78

# 604
Бре, на тая ...рожденният й ден, свърши хартията у Турция...да го предат, този рожден ден! hahaha
...точно и с колко човека го е празнувала.. newsm78.

# 605
19:54 ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ' DİZİSİNİN ALİ KAPTAN'I ERKAN PETEKKAYA BU GECCE ARNAVUTKÖY'DE BİR MEKANDA KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ...

ТУК

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Този, пък друг..май, "артисал" от рожденният ден...и сам си празнува...нали, майка му беше в болницата.....може от мъка, човека да...разпусне, малко....от проблемите, от филма...от Джемиле! Да взема, да последвам примера му ли...какво?  hahaha Joy Joy :35:newsm78

# 606
Отивам да догледам.."Сезоните", после ще...пиша, надявам се...поне, основното да предам....застреляха ли ссе, гърмяха ли се..има ли ранени, какво стана там...с  Букет и Орхан! newsm78

# 607
..хайде до после....да не заспите, толкова рано...

# 608
19:54 ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ' DİZİSİNİN ALİ KAPTAN'I ERKAN PETEKKAYA BU GECCE ARNAVUTKÖY'DE BİR MEKANDA KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİ...

ТУК

Този, пък друг..май, "артисал" от рожденният ден...и сам си празнува...нали, майка му беше в болницата.....може от мъка, човека да...разпусне, малко....от проблемите, от филма...от Джемиле! Да взема, да последвам примера му ли...какво?  hahaha Joy Joy :35:newsm78

Артисал от рожденият ден на Берин....ами тя Джемиле нали все не го иска...Ще го пита защо си дошъл  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy А пък баба и Берин твърде не се долюбват от време оно..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Този хабер наистина е папарашки...Какво като е отишъл да се почерпи. Тези дето са го видяли какво са правили на същото място....Едва ли са отишли да видят Еркан....сигурно и те са се черпили  Naughty

Скрит текст:
Как е твоят свекър....

# 609
Не се знае кой ще бъде ранен в Сезоните. Свърши в сюблимният момент. Селчук стреля по Орхан, но мисля, че Букет ще е пострадалата. Дано да не мисля правилно  Praynig
Много ме озадачава това, като казваш, че Саадет, майката на Букет и Аслъ е жива  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 В какво състояние ще е за да не поиска да види децата си толкова години.... Thinking Thinking Thinking Thinking Не знам, то във филмите всичко е възможно.
Ти гледай, аз имам малко работа и след това ще се срещнем тук.....

# 610

Благодаря, Мамче...
Сани, на теб..също...

Хубава вечер...

# 611

ТУК

Артисал от рожденият ден на Берин....ами тя Джемиле нали все не го иска...Ще го пита защо си дошъл  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy А пък баба и Берин твърде не се долюбват от време оно..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Този хабер наистина е папарашки...Какво като е отишъл да се почерпи. Тези дето са го видяли какво са правили на същото място....Едва ли са отишли да видят Еркан....сигурно и те са се черпили  Naughty

Скрит текст:
Как е твоят свекър....

Да.. де то, при тях...неможеш се почеса и по главата...да не говорим, на друго..място! hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
По-добре...прескочи, линията....този път, поне....вторник, ще го изпишат, навярно...да го стабилизират, малко....казаха! Няма да оставам, при него повече...няма, места...придружителите, на столче...24 часа, ако желаят.... newsm78

# 612

# 613
# 614
Трейлър....13. епизод на "Сезоните"!

Общи условия

Активация на акаунт