Валери, да така - е моята педиатърка е една от най-най , много напредничава и модернистична, не спира да обикаля света и да носи нови и интересни неща за българската педиатрия, която след онкологията според мен е следващата най-слабо развита в бг медицината. И тук си има обяснения защо точно тези две клончета не се развиват, но това е една много дълга тема. Сега за захранването: хубавото на моята педи е че след всяка консултация се прави нов индивидуален режим за захранване за ВСЯКО БЕБЕ. Всичко се чертае и обяснява на чарт в кабинета и, вадят се схеми, научни обосновки от международни медицински журнали, донесено от целия свят, където е обиколила. Рада е бебе, което бързо расте, но бавно наддава, т.е тя има нужда от енергийни "бомби" както тя се изказва за да компенсираме евентуален недостиг на витамини и важни микроелементи в тялото й. За нея най-големия проблем след генетичните и вродени болести у децата е наднорменото тегло. Това е бича на новото поколение, ключа, който отключва болести които съпътстват детето после години наред ....
Освен въвеждането на жълтък и сирене този месец, ни предстои въвеждане и на сметана с плодове и зеленчуци, а следващия месец йогурти и попара.
Едва ли мъжа ти ти бърка такива постни манджици, махате телешки дробчета с вино та ви пукат ушите:-)))))))))

Диди не не натоварващо, Рада може и трябва да поеме това, виж за други бебета сигурно не е препоръчително, но откакто й давам месно пюре + жълтък Рада започна да се обръща и да прави опити за пълзене.
Мамулче ще дойдем мила задължително, няма да се отвъртете така лесно от нас хахахаха:-))
Аз стерилизирам все-още всяко шише, но това е най-вече защото ние се храним с АМ, често в раницата остава шише със засъхнало мляко и това леко ме притеснява.