Отговори
# 150
Тара, благодаря за интересната информация за глутена, която сподели тук с нас  Hug

galabinatankova, Пипи, много  Hug Hug на малчовците и да се оправяте бързо!

Мишчица, представям си какви малки сладурчета са били тези цветенца, врабченца и твоя щъркелчо  Hug
Усещането сигурно е неповторимо!
Това с цистита е доста неприятно. Бързо оздравяване!

Klims, твоето чудо, от което имам спомен се оплаква, е едно ангелче с прекрасни очи!  Hug

Ние за пореден ден изпаднахме в истерия, която продължи около 20мин. и сега спим на дивана хлипайки.
Не мога да си обясня точно причината за това поведение. Не мисля, че го боли нещо, по-скоро ми се струва, че е проява на характер. бях го оставила на шезлонга, до мен в кухнята, за да обеля едни картофи, и малко започна да мрънка. Аз не му обърнах внимание, т.е не го гушнах, а започнах да му обяснявам какво точно правя. Явно това го изнерви и започнаха едни писъци и рев със сълзи.
Сега ми е криво като го гледам заспал, хлипащ, толкова е миличък  Heart Eyes

# 151
  • Бургас
Здрасти пак от мен! Grinning

К-Т,много  Hug.Спомних си,че племенницата имаше зачервена дудичка и я плакнаха с разтвор,изписан от лекар.Обаче на Малена явно проблема е друг.Да не би от манипулацията още да я дразни? newsm78.Милата душица,пробвай наистина с аптечен крем.На Крис се беше образувало едно петно,ту изчезва ,ту се появява,точно на дупето.Пробвах какви ли не кремове и накрая я излекува най-обикновено кремче-цинково,приготвено в галенова лаборатория.

Галабинка,стискам палци да ви минава.Очаквай и намален апетит,да не се стреснеш.Като спрете АБ,ще прояде.Поне при нас беше така,дай боже вие да хапвате.
Аз също ще почивам извън Бг септември и не ми минава през ума да оставя Криста.На родата не им вързвай,гледай си спокойно детето.Има места и почивки наистина не за деца,но когато става...Защо да си без него?Май само българите ги вързваме в бабин дом.Е,понякога не е лошо и малко отдих,да не бъда лицемерна,но при добри условия в хотелите или хижите винаги съм ги взимала.

Мишчица,това е най-гадния ми кошмар! Sad
Като чуя цистит и настръхвам.Аз също си го докарах хроничен от плуването,но на мен само Ципрофлоксацин ми помага.Не помня дали е АБ или химиотерапевтично.Друг път го имай предвид,помага още след второто хапче.Голям кошмар,дръж се!

Чао за сега!
Днес в Бургас е облачно и ние пропуснахме разходката,но по други причини.
Дано вашия ден е бил по-добър!

# 152
Здравейте  Simple Smile
Аз започвам с малко мрън, май ме хвана пролетната умора. Чувствам се много изтощена и с изцедени сили, за капак на това, Яна от вчера е със сополки и нещо я мъчи, може би зъбки, но нещо не виждам да има зъб на хоризонта ( освен двата налични).И в резултат на това почти не сме спали през нощта. Мимката тя пак е във фаза " искам си мама" и аз се опитвам са огрея на всякъде, но не успявам и се чувствам гадно.Баткото ни пък  е с кашлица, защото не слуша като му говоря да не пие студена вода. И се наложи да ходя да го взема от училище на обяд. Оплаках се малко като, че ли ми поолекна  Sad
Мишчица като разказа за тържеството на Иво си спомних последното тържество на сина ми в ДГ. Накрая завърши с една песен " Мамо, мамо, пея  за тебе сега...."  Heart Eyes (не знам как се казва) и всички майки като ревнахме, почнахме да се чудим къде да се крием децата да не ни видят, че  да не развалим тържеството. Много са мили тези моменти, сега в понеделник на сина ми му предстои първото тържество във училище, това за буквите .  
Тара и аз много благодаря за споделената информация. Винаги те  чета с удоволствие Hug
Пипи Hug Hug за това ли става въпрос http://kenguru.bg/%D0%9A%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0+%D1%88%D0%B8%D1 … Lk9SbIpWzYhePgZev, ако е така сина ми имаше и го излекувахме.
klims9 Никол е голяма сладурана  Hug
Болните дечица бързо да оздравяват  Hug Hug
Лек ден от нас!

# 153
klims9, прекрасна ти е госпожицата Heart Eyes
jaded, сутринта се чудех дали и с това парче да ви поздравя Laughing Аз също съм ходила на концерт на Брегович, беше прекрасно, пълна еуфория.
Ние днес бяхме за малко навън, в двора на съседите, да поиграят големите, но нещо ми стана студено, че бях излязла леко облечена и набързо се прибрахме. Спах малко до Боби, докато Иво попълваше един тест на Пиерон за концентрация със 150 фигури. Това дете ме учудва колко устойчиво внимание има. Днес му правих разни тестове, сеща се по-бързо от мен за асоциации, групира по признаци, доволна съм.
Мишчица, миналата година и Иво беше щъркел Laughing. Бяхме му направили клюн и пера от хартия и с вратарските чорапи на баща му, за футбол, червени. Още си спомням стихотворението "щърко шарен, щърко мил, я кажи къде си бил, де и в кои страни,ти прекара толкоз дни. Мили, хубави деца, с румени лица, ще ви кажа де съм били т.н" Баща му беше измислил алтернативен забавен вариант и умирах от страх да не го каже него... Много ми беше мило, представям си и на теб как хубаво ти е било. Тази година няма да присъствам на подобна радост. Сега пък мъжа ми не иска да го пускаме на градина, че децата на колегите му всички били болни. Май въобще няма да ход до септември.
Q-T, дано да разберете защо се появява проблема и да минава бързо Hug
Пав, ние ходим в Карфур рано сутринта в събота, в девет и като свършим там с пазаруването, отиваме в Балев, точно в десет, когато го отварят. В девет има места за паркиране и не е обичайната лудница. Аз съм решила като изразходя наличните в момента купени каши, да правя само домашни. Даже в момента варя елда, ама на зърна и смятам да му дам пасирана, защото той си се справя отлично с по-едри частици.

за заешкото - на Малена пък може да си й харесва, ето на Мила й харесва. На Боби му го смесвам с домашно картофено пюре, че иначе е много гъсто и му се гади. А Иво обожаваше заешкото с броколи и ориз.
Да оздравяват всички  Hug

# 154
  • Бургас
Здравейте отново!

Прочетох си поста и видях,че съм забравила да кажа на Климс колко е сладка душицата! Hug
Пу-пу!Много е красива!

Също забравих да кажа на Пипи колко много я мисля и и се възхищавам!
Видях снимка на Зак,той е едно чудно дете с прекрасна майка!
Дано се оправи проблема за който писа,включи се когато можеш.
Целувки!

# 155
Здравейте, мацки!
Аз пак се поизгубих, ама сега ще ви разказвам защо. За съжаление не беше хубав повода... а тъкмо бях решила да ставам по-редовна.
Преди три седмици бяхме поканили на гости едни много близки приятели, на които даже сме кумове. Двете им дъщери са ни кръщелници. Вечерта мина добре до момента в който, когато се качихме да оправяме и приспиваме бебето и голямата дойде да гледа. Докато бяхме сами в стаята с нея и бебето изведнъж изтърси: "Мама ми каза да не казвам, щото няма да ми дадете да пипам бебето, ама аз съм болна и ме боли гърлото". На мен ми се сви сърчицето на стафидка, но какво да кажа... Тя вече беше пипала бебето..
На следващия ден все пак звъннаха да кажат, че и двете са с температура. За още 2 дена им мина, а мойта Калинка почна да хрипти и ни приеха с бронхиолит пак в Токуда. И пак антибиотици, чудеса. Измъчи ми се мъничето - моето неревящо бебе плака цели 6 часа една нощ, когато не можеше да свали температурата.
На никого не се сърдя. Аз също вече съм толкова стресирана и наплашена от тези вируси, от антибиотиците, с които според мен прекалихме на тази крехка възраст. Но съм уверена, че нямаше как да ни се разминат - докторите опитаха с друго, но тя си беше направила и бактериална инфекция освен вирусната и ги включиха макар и на малко по-късен етап.

Та така... Виждам, че и други мъничета боледуват и искрено съчувствам на тях и на мамите. Пожелавам им бързо и неусетно възстановяване и стига вече с тези болести! Калина свали половин кг в болницата - милото ми детенце, добре че имаме запаси.
Сега вече сме добре, само дето нещо загубихме интереса към яденето на зеленчукови пюрета - преди с доста по-голяма охота си ги хапваше.

Зъбки още нямаме - само една дупчица на доста подутия долен венец. Не седим стабилно без опора - това дали е нормално? Иначе малката е много енергична и засмяна - искам да кача някоя снимка да ви я покажа, ама тук нещо не се оправям...

Тара, огромна благодарност за инфото за глутена - още не съм решила как да процедирам с него - трябва ми още малко четене. Иначе работата ми е такава, че като нищо мога да си осигуря разни био благинки от земеделци-клиенти, познати и приятели. Но нали утре детето ще си купи баничка, в която ги има онези гадните ензими и модифицирани работи. Май вече нещата са толкова изкривени от човека, че поколенията на същия този човек трябва да се захранват с изкривени продукти, за да може един ден изобщо да могат да бъдат изхранени. Тъй като био производството просто не може да изхрани лавинообразно нарастващото население на земята.

Миш, аз също съм имала проблеми с цистити и знам колко е гадно. Взимай мерки ежедневно - много течности, чай от мечо грозде и т.н. Сигурна съм, че си знаеш. Стискам палци да мине бързо.

Q-T, след болницата и ние имахме някакво зачервяване на същото място. Даже малко ми заприлича на обрив - с по-големи пъпчици обаче. Мина ни за нула време с кремче Бепантен, имах мостричка и тамън ни стигна. Иначе за хубавата кожа на бебчето си мисля, че "вина" имат едни трици, които слагам във ваничката й. Те са на Topfer и наистина мисля, че много добре й се отразяват.

Пипи, ти си една мама-герой. Огромно  Hug и целувки на бебчо!

Е, помрънках ви малко Simple Smile Ще пиша пак скоро, надявам се с повече позитивизъм, може и в рими Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 мар 2012, 19:53 от *Lea*

# 156
  • София
Ninche Очаквам с нетърпение да разкажещ как е минало и вашето тържество  Hug. Под "общия" ФБ, ако имаш предвид групата за Септемврийчета 2011 там лично аз снимки не качвам....пък и не съм забелязала списващите тук момичета да качват в групата.
pavpb Можеш да даеш на Ани да пробва непасирано авокадо. То като е узряло е меко като масло. Вики поне много и харесва да и го давам така. Смуче си го и сама си го прави на пюренце  Laughing. А тов ас наводнението, и изобщо със спирането на водата...тока, ужасно. Добре че сте се разминали без аварии  Peace.

За детската кухня засега реших да пробвам първо държавната. Предполагам, че ще успеем да се вредим но ще стане след средата на май. Естествено никога не е късно да променя решението си  Laughing.

Климс, Никол е страхотна  Heart Eyes. Последните изследвания дето пусках бяха ОК, но аз си знам че при перхода към пролет редовно получавам позиви на цистит.
miu_miu Дано вече да сте "сдобрени" с твойто малко манипулаторче  Heart Eyes.
Славка, с Ципрофлоксацин се лекувах преди години, почти всяка година карах цистит по два пъти и всеки път това лекарство. Накрая един доктор ми обясни, че сега има много по-добри и че вероятно Ципрофлоксацина не лекува бактерията докрай. Наистина облекчение усещах още от второто хапче. Правих няколко курса с Неоренал, също чая от Мечо грозде ми помага много, но само ако не е сериозно положението. Цистон пия, топлата напитка Уринал.....и може би от няколко години не съм стигала до антибиотик. Обмислям да направя и курс с Уро Ваксон /ваксина на таблети, специално за уринарния тракт и пикочните пътища, приема се 3 месеца/, но след като се оправя ще отида и на консултация с лекар. Но сега беше ужасна нощ....предполагам ме разбираш, щом си с хроничен цистит и ти. Сега ми изписаха антибиотик състоящ се от едно единствено прахче, което се разтваря във вода - Монурал. Пие се вечер преди лягане, след изпишкване. Хубаво е цяла нощ да н есе става до тоалетната. Обаче след днешните 3 литра чай и вода, 5 табл. цистон и 5 табл. Неоренал съм значително по-добре и се чудя дали изобщо са го пия антибиотика  newsm78.
Krasuna Само докато те четях за песничката от тържеството бях готова да ревна, представям си наживо  Laughing. Абе много е гот да си майка  Heart Eyes. Ще очаквам да разкажеш за първото буквено тържество.
Мамуля, забравих да ти кажа че ми беше много интересно да чета как избирате училище...и изобщо цялата приготовление. Мен ще ми се случи след две години но ми е интересно много  Peace
Леа  Hug Просто като те прочетох и ми се сви сърцето. Милата Калина, много ви се събра тази зима. Дано накрая всичко е останало зад гърба ви най-накрая. А това, че приятелите ви са пропуснали да кажат че детето е болно според мен е голява безотговорност. Аз лично никога не бих постъпила така, особено след като предполагам са били наясно, че вече два пъти сте лежали в болница  Peace. Имам грях към теб, защото обещах да звънна но не успях. Утре ще го направя Hug

# 157
  • Бургас
Леа,ние не се познаваме,но и на мен ми се сви сърцето,защото знам какво е.
Дано това е последното ви премеждие!
Хайде,идва лятото и без болести.
За тези "приятели" нямам думи.Ако правилно съм разбрала,те нарочно не са казали и даже забранили на детето да се споменава.Или са несъобразителни ,или как така ще изтъват гости и кьор софра.
При Криста дойдоха с дете с бронхит и сополи,когато беше новородена,защото не могли да откажат на детето си да види малкото бебе.Мъжът ми каза,че много ми личало. Sick
Има и съобразителни хора,слава богу!

# 158
  • Варна
Благодаря на всички ви за идеите за кремчета!  Hug Аз вече май мпга д атворя малък квартален магазин с бебешката козметика и кремове.  Crazy Сега мажа Малена с правения крем, който лекарката и предписа и един правен крем за подсичане от една местна аптека. Обаче не минава. При това вкъщи Малена е с памперсите за многократна употреба или тренировъчни гащички и я сменям почти веднага след като се напишка. Слагам Либерото само като излизаме на разходка и вечер. Не смея да я мажа обаче и с много други кремове, че ползвам един куп и ме е страх да не се изрине от някой - иди после разбери от кой.  Crazy  Дано обаче не е някоя гадна гъбичка или нещо подобно. Confused

galabinatankova, дано се оправи бързо Вики! Hug

Мише,  Hug Hug Hug Дано бързо се оправиш.  spoko След като не отидох 3 месеца на маникюр (което най-дългия ми период досега), да ти се възхитя още веднъж, че имаш 2 деца и пак изглеждаш толкова добре и си с готини ноктенца! Heart Eyes А аз онзи ден срещам един мой приятел -гей (казвам само за да си представите тона) и ми вика: " Ауууу, ма ти си се стопила! Задникът ти изчезнал, а ръцете ти заприличали на ръце на майка!"  Crossing Arms Mr. Green hahaha hahaha hahaha
Сега сериозно - Мишчица, разсмях се и се разплаках и аз на описанието на тържеството на Иво. Много мило ми стана. Heart Eyes Аз като се знам каква съм ревла и как плача на невероятни тъпотии представям си на тези тържества какъв рев ще е.  ooooh! Но ги чакам с нетърпение.  Party Само да питам някой негър нямаше ли?  Mr. Green

dennip, ще видиш, че изведнъж ще почне Нико да се обръща и върти насам- натам. После не можеш да го спреш.  Grinning Аз вече имам фобия от пъпки и обриви и затова сигурно пресилено реагирам на всяка нова.  Mr. Green

Ралева, не се сещам за коя аптека говориш.  newsm78

pavpb, и аз съм чувала хубави неща за Бепантена. Ще изчакам малко и може да го пробвам. Жалко, че тиквичката се е оказала горчива. Не знам защо ми се върти нещо , че краставиците стават така горчиви , когато не са поливани достатъчно.  newsm78 Дали не е и с тиквичките така.  Thinking Ама може и да се лъжа. Дано нямата вече проблеми с тока и водата. А тази бабишкера отгоре заслужава  #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Колко трябва да си прост да отвориш кранчетата и да легнеш да спиш.  #Cussing out

Климс, ангелче малко е Никол!! Heart Eyes И каква е дългоккоса! Малка прелест! Heart Eyes

Славче, тя манипулацията беше едно по-рязко дръпване. Освен това тези червени петна и се появиха преди това.  newsm78 Дано наистина не е нещо притеснително.

Краси, и твоята не  е лесна. Как се оправяш с тримата.. Дано вече да ви оставят всички болести. А за тържеството само си ви представих как плачете всички майки и горките деца са шашнати.  Laughing

Леа, миличка.. Пак ли? Горкото мъниче. Hug Hug Hug Много се напатихте вие двечките. Стига вече с тази Токуда и тези болести. Мерси за инфото за кремчето, мила! Hug

Аз днес да си призная не излязох никъде.  Embarassed Толкова съм изморена, че като си представих как излизаме във вятъра и след половин час трябва да нося Малена или да скачаме някъде навън и се отказах.  Embarassed На обяд си легнах с нея да подреман, но тя си спа обичайния половин час и това беше. Признат грях, половин грях.  Wink Mr. Green

Тъй като днес Джейдед и Валери ми създадоха едно такова еуфорично и "циганско" настроение, аз пък ще ви пусна една любима песен от много, много готин филм "Таборът отива към небето". Прекрасна е артистката, която играе Рада - притежава пленителна красота...
http://www.youtube.com/watch?v=TmhA1993LWY&feature=related
Хубава вечер!

# 159
Славченаистина не иска да хапва друга храна освен мляко,дори и на него към края се цупи понякога.Такова чудо не беше се случвало.Майтапа настрана,дано скоро да им минава на малките душинки.
А за почивката още не сме го решили твърдо,но ако отидем ще го взема,въпреки,че няма да си почина.Но не мога да го "изоставя".Много емоционално подхождам ама са ми чувствителни тия раздели. smile3518
miu_miuи аз като теб се опитвам да му обяснявам как "ей сега ще измия тези чинни и ще играем"или нещо друго,но полза никаква мрънка,мрънка и накрая изпада чак в истерия smile3511 Joy
Мишчицапредставих си аз как един ден и аз ще ходя на такива пиеси и тържества/не че бързам много/ и ми се насълзиха очите от умиление mammaДано бързо да се оправяш,а пък Вики щом сама с тортичка се черпи,значи голямо момиче е вече.
Q-Tза дудата не знам какво да кажа-нямам опит,дано се оправите,другите мами са дали някои идеи.А за пъпчицата на главата мисля,че ако е само една не е притеснително.От топло,от лежане ,от пипане може да е.
klimsголямо сладурче имаш,и каква буйна коса smile3534
Taraвърнах се няколко пъти да те чета за глутена,много интересно и много тъжно наистина.Не че не се досещам какво ядем,ама ми стана тъжно за децата.Наистина е много важно да се чете и да се информира човек,ако може от чужди източници научни.Защото ако на нас ни е все това какво слагаме в устата си е малко безотговорно към децата ако поне малко не се напънем да им създадем някакви навици.Ние се храним мога да кажа доста нездравословно,но откакто имам дете доста се интересувам и замислям и искам да променя поне малко навиците ни.Например не купуваме сокове и изобщо безалкохолно.Много рядко.Не купуваме и сладки.Само ако ни се дояде.А не да купя за да има ,ако ни се дояде.Започнах да готвя с морска сол.Пием доста вода.Всеки си има по едно малко шишенце и гледам да са винаги пълни и пред нас.И такива разни неща.Познавам някои деца,вместо обяда или вечерята хапват например парче торта или грабват някое парче храна,бягат из стаята,после я мятат по стените.Не искам детето ми да е такова.Не знам как ще се справя,но ще се постарая надявам се. #2gunfireОбщо взето се иска май много говорене,занимавки и внимание.А за глутена -след захранването какво може да предлагам от зърнените храни.давайте идеи.За сега се сещам само да хвана 2 камъка и да почвам да меля smile3508
Valeriпродължавам да ти се радвам как се занимаваш с децата.Много майки предпочитат да си гледат някое сериалче,докато детето гледа детско до 10 вечерта дори.И с тв-то нз как ще се справя,интереса е голям.За сега го пускам само сутрин 2 часа,но очите му все там.
Красунааз с един Виктор не мога да се оправя,пък ти как искаш да огрееш с три дечица smile3501Освен да те клонираме,да са доволни всички.Ама то и за нас не е лоша идея,де. rotfImbo
Айде лека и спокойна,отивам да гледам "черешката".След нея все ровя из хладилника. newsm55

# 160
Иху!

Позагубих се аз тия дни нещо или не съм  newsm78 Вече не помня кога съм писала.

Леа, като прочетох бронхиолит и направо лошо ми стана. Милата Калинка  Sad
Вашите приятели ще се въздържа да категоризирам, защото не е възпитано.
Нека всички болести останат зад гърба ви  Praynig

Андрей също не седи стабилно, а и всъщност няма никакъв интерес към седенето. Аз обаче не се притеснявам особено, защото пък при него са развити други двигателни умения, които тепърва други бебета ще откриват.
Мисля, че няма място за тревоги - всички се развиват индивидуално и според своята готовност  Peace

Славче, четох те в другата тема и много тъпо ми стана заради вашите боледувания  Sad
Дано и при вас всички болести са в миналото.
Стягаш ли големия юнак  Laughing

Мишле, сети ли се какво щеше да ми пишеш  Laughing
Бързо да се оправяш  Hug

Красуна, много малко мрън, бре  Laughing
Аз, дето съм с едно, мрънкам повече  Embarassed

Тара, да ти кажа, че са те "разнесли"  с глутеновия пост из другите отчетни. Сутринта без да искам влезнах при октомврийчетата и първото, което видях, беше един огромен пост за глутена, който започваше по същия начин и първо помислих, че си решила да информираш цялото майчинско общество тук, но после видях, че октомврийска майка е копирала поста ти.
Естествено, посочила те е като автор  Laughing
Их, голяма съм клюкарка  Blush

Климс, много хубава Никол  Heart Eyes

Пав, големи приключения, голямо нещо  Whistling
За тиквичките - аз бях взела едни био - мио, обаче си имаха гадния вкус на сварена тиквичка. Странно защо при теб се е получило така с тази горчивина  newsm78

Jaded, заек и аз нито ще ям, нито ще готвя. И понеже заявих това на майка ми в един разговор преди време, тя пое ангажимента да го разфасова и свари, а на мен да прати месото с бульона, за да си го пасирам и замразя.
Аз цели животни не мога да готвя, нито да ям.
Цял живот съм живяла с кучета и както казва Диди - "Все едно да изям Ицо".

И аз днес се замислих, че Андрей също страда от "Мама я няма". Просто не е така изявено като Радина. Но в последните дни просто като го оставя в кошарата или другаде, ме гледа едно жално милно и започва да хленчи и ако не го взема - започва да реве със сълзи, а това не е присъщо за него, той така реве само когато наистина го боли и страда. Също така се замислям, че нощните му будения може да са свързани с проверки.
Ох, по - скоро да отминава, че няколко нощи спя по 4-5 часа и лошото е, че май привикнах  Laughing
Как е Радина, още ли плаче така?

miu_miu, да не би и "вие" да страдате от "Мама я няма"?
Около 29-30 седмица, смятано от термина, не от датата на раждане, се наблюдава този период  Peace

Пипи, всичко ще е наред със Захари! Сигурна съм, че ще се справите  Hug

Ралева, в последните нощи и Андрей спи спокойно и дълбоко в промеждутъка 4-7 сутринта  ooooh!

Q-T, дано е нещо тривиално. Ако все пак се задържи във времето, искай една консултация с дерматолог, че нещата могат да преминат в гъбична, бактериална или пък комбинирана инфекция.
Дано при вас се размине, де  Embarassed Hug

Аз пък хич не обичам да ходя да ми чоплят ноктите, особено на краката. Направо се потрисам при самата мисъл. И на фризьор не обичам (вече) да ходя. С последната, уж препоръчана и прехвалена, пак не се разбрахме  Crossing Arms

А "приятелят" ти какво е имал предвид с това "ръце като на майка"  Crazy

Иначе тази порода ми е любима. Имах един колега в университета, направо съм се съсипвала от смях с него, ходих и при един фризьор - и той ги плещеше едни такива като твоя приятел  Laughing

На всички болни дечица и родители - бързо възстановяване и никакви боледувания повече  Hug

на всички мамини щъркели, пчелички, дръвчета и клончета - благодаря за споделеното  Hug

И накрая да взема да се оплача и аз, че се случва като се оплача или похваля, нещата да стигнат до обратен развой.
Та, моето магаре нищо не иска да яде.
Днес, въпреки че ме остави да спя само четири часа, реших, че ще съм добричка и ще му направя няколко пюрета, за да има избор. Направих 6 (шест!) пюрета, плюс два пресни плода. И познайте какво - нищичко не си хареса  Mr. Green Нито пюретата, нито плодовете  Mr. Green
Така ме ядоса, че чак се разревах от яд.
Само приготвям, пасирам, прецеждам, разделям по бурканчета, осигурявам цветни лъжички и забавления, осигурявам разнообразие като на шведска маса  Mr. Green и какво - едно голямо  Sick
Никакво уважение нито към моя труд, нито към продуктите, които отиват в боклука  Crossing Arms

# 161
lea потресена съм Sad,не знам какво да кажа,за пореден път се убеждавам че от близки най да те е страх((((много мъчно ми стана за твоята душичка Tired(((.Пожелавам ви от цялото си сърце да нямата такива преживявания повече Hug.Момичета благодаря за хубавите думички към моята щерка Embarassed,чак се засрамих Embarassed,ама аз съм си чувствителна по природа,доста често му удрям по един рев Crazy.Та и сега де ,се умилих нещо Crazy.Септемврийче лошо няма Crazy,всичките от некерман сме ги извадили.Славчееее с бронхит при бебеееее смятай през терасата съм ги метнала.Аз че бях в цикъл и не отидох при бебе  от страх да не му стане нещо,а те го довлякли с бронхит.Ужас.Q-T правилно ли разбрах ,че мунчето е червено+лекото срастване.При нас беше някакъв ужас чак на кожен ходихме,с 2 мазила+финистил ни мина.Ако е гъбичка няма кака да мине с мустела и всякакви подобни кремчета.А неспокойна ли е?Аз книга за муни мога да напиша вече, с Диди ще си партнираме тя по чурките аз по мунките.

# 162
Леа, ужасно Cry
Боби също изкара, когато беше на три месеца бронхиолит. Ние дадохме антибиотик повече от страх, отколкото от нужда. И то май когато му беше минало. След това изчетох много по темата, говорих с майки, чиито деца са се сблъсквали с тази гадост, и установих, че АБ при бронхиолит въобще не е необходим. Във Франция, а както се оказа и в Александровска болница /разбрах от познати, които пет пъти са лежали там с детето/ ,се ползват и масажи за лечение на заболяването.
Гълъбина, да не останете с грешно впечатление. Аз не се занимавам нон стоп с Иво, той и телевизия гледа доста напоследък. За съжаление.

# 163
 Hug

Още не сме запразнили. При нас е 2 градуса, как да организираш пролетни празници  Wink Но тези дни бях доста заета и ми беше ограничен достъпа до компютъра, който и без това гледам да ограничавам уж Blush

За нас какво да кажа. Тод започва все повече и повече да харесва захранването. Днес опита пюре от ябълка за закуска, пюре от сладък картоф и морков за обяд и за вечеря ще е на ориз с морков. Опитва се вече и сам да седи. Все повече се сърди като остане сам, но за съжаление и това му се случва Blush
От няколко дни смъкнахме кошарата на долното ниво и му ограничихме видимостта, така да се каже. Сложихме чаршаф на решетките и спи много по-спокойно, а и нас остави да спим на леглото в спалнята Laughing

Диди вкъщи не гледа телевизия. Телевизорът само хваща прах. В градината обаче гледат филмчета и отвреме на време и вкъщи на компютъра й пускам по някое кратко българско филмче. Напоследък много е започна да използва "ако" и "боклук", но четох, че това е характерно за възрастта и затова гледам да не се вторачвам в това и да й го превръщам във "фикс-идея".

Пав, при нас тиквичките са преобладаващо с тъмнозелена кора, но не са горчиви. Толкова са крехки, че мога и сурови да ги ям. Горчивината не е от сорта. Аз съм чувала, че когато има недостатъчно поливане могат да горчат краставиците, сигурно и тиквичките. Но пък по това време те сигурно са от оранжерия, та не знам Thinking

Кокетка Hug Не е приятно да не ти се оценява труда, но не притеснявай, да си папа млекцето, ще прояде момчето Hug

# 164
Q-T  аптеката е веднага след завод Дружба в посока кръстовището с Чаталджа. Казва се "Фармакон".  Работят колежки на майка ми, / майка ми преподава в Медицинския колеж - фармация/. Незнам дали кремчето го има готово и можеш да си го купиш веднага или го приготвят само по поръчка, но за мен е изключително ефикасно. Пробвай го, но нищо чудно и да е това, което ти е предписала лекарката. С това кремче съм отгледала и сина ми - рецептата е доста стара.

Общи условия

Активация на акаунт