Истанбул 8

• 79 886
  • 733
  •   1
Отговори
# 120

Този хотел как се пише на турски, за да го потърся? Или ми дай линк, ако не те затруднявам.

Молбата ми всъщност е и към другите писателки в темата - ако не давате линкове, пише имената на хотелите на латиница, за да можем сами да си ги потърсим  bouquet

Сайтът на хотела -http://www.halihotel.com/en/index.php. Давала съм го поне 2 пъти през различните теми, но информацията наистина е много и мога да разбера,че е пропуснат.

Благодаря ти много!
Teşekkür ederim!

# 121
  • София
да, точно за кафето питам  Simple Smile, щото като го гледам по картата, са две различни места и за това се обърках. Ама в крайна сметка Орду сигурно е една и съща улица, която е супееер дълга. И защо кафето и улицата Пиер Лотти са толкова далече едно от друго.../това не ви питам Simple Smile, възмущавам си се  Simple Smile/.

Да не съм те подвела само. Орду минава през Лалели и среща улица Пиер Лоти. Кафенето няма нищо общо. Наскоро говорехме за ресторант Ортаклар, че е на улица Пиер Лоти и че до него се стига като се върви по булеварда.

# 122
Таня67,
Скрит текст:
не си ме подвела. Благодаря, че ми напомни за ресторанта, че е на Пиер Лотти  bouquet, но там където е кафето, около него също има улица Орду и в началото аз мислех, че кафето се намира на улицата със същото име, та затова съм била  в грешка аз.

# 123
Вижте на какво попаднах току що!
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4682771

# 124
Дано не му ликвидират фирмата само, защото имам намерение  другия път /щото нали, аз вече се върнах  Laughing/ като ходя към Стамбул, да пътувам с тях. 

Леле, ма то бая убити е имало. #2gunfire

# 125
Дано не му ликвидират фирмата само, защото имам намерение  другия път /щото нали, аз вече се върнах  Laughing/ като ходя към Стамбул, да пътувам с тях. 

...

Веднага давам алтернатива, но само от София...
http://www.hasturizmbg.com/Bg/index.html

# 126
Здравейте отново,
продължавам си описанията от сутринта, но първо да кажа нещо което ми се случи или по-скоро не ми се случи. Моля всички,които ходят или смятат да посещават Капълъчарши да прочетат.
Нали знаете търговците отстрани на пазара,точно като излезнете от централния вход откъм Баязид джами, та разхождайки се, по скоро влачейки се тъй като бяхме зверски изморени с приятеля ми видях едно момче да продава чанти насред алеята в един голям кош. Зазяпах се, започнах да ги разглеждам, а момчето взе да ме дърпа и да ме вика да ми покажел нещо. В първия момент помислих, че отстрани имат магазин, където иска да ми покаже повече чанти и тръгнах. Само, че магазина така и не се появяваше, а юнака зави в една странична алея и продължи да тича. Приятелят ми беше на 5-6 метра зад мен и аз продължих още малко при което от магазинче ли беше, хралупа ли беше или землянка - не знам,там всичко е отрупано със стоки, чували и боклуци се показаха главите на още няколко юнака, а моя напет гид се шмугна между тях и изчезна викайки ме "абла,абла" някъде отвътре. Тук вече разума ми се върна на своя трон, както пише Удхаус и дадох на заден.

# 127
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Добре изглеждат тези Хастуризъм, а като цени как са  newsm78

# 128
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Daria M това като дружките от Секса и града - втората част на филма, дето ги отведоха в един склад в Абу Даби и щяха да ги арестуват  Mr. Green

# 129
Добре изглеждат тези Хастуризъм, а като цени как са  newsm78

Аз не съм ги ползвала. Тук ги беше ползвал някой и аз ги запомних за всеки случай. Мисля, че цените бяха по-ниски от тези на Метро.

# 130
Шебек, Simple Smile не съм го гледала филма ама май вместо арестуване щях да се простя с портфейла и обиците

# 131
  • Истанбул
HAS TURİZM пътуват директно за Сф ,като спират единствено на границата.Автобусите са удобни и цената на билета беше 45 т,л през декември.На страницата си имат 2 курса дневен и нощен ,но през декември имаше само нощен преход.Агенцията им в София е на автогара Сердика.Който търси бързо пътуване ,за около 7 часа(декември беше заледено на разсъмване)може да ползва.

# 132
В booking.com цената е 75 Евро за двойна стая и 55Евро за единично ползване. (дати съм задала за април)

Малее, 75 Евро в Сюрея Shocked Като си помисля, че ние бяхме там с ваучери за по 99лв. за 2 нощувки. Агенцията сигурно е била на загуба от тази екскурзия...

А за Метро Туризъм на мен ми се струват скъпички. Аз съм много доволна от Алпар Туризъм http://www.matpu.com/page.php?n=116731&SiteID=793 Двупосочният билет от София е 65лв. Доста голяма разлика. А качеството им е на много добро ниво.

# 133
  • Пловдив / София
Леле, аз точно за Метро съм запазила билети. Не съм ги платила все още. Дали няма да стане нещо.

Иначе гледах и тези Алпар Туризъм , обаче часовете не са ми удобни. Иначе за Пловдив разликата е ок. 10лв.

# 134
  • Добруджа
Привет момичета! и аз да се похваля, платихме вече и на 19.04 пътуваме. Дано времето да е хубаво и да са цъфнали лалетата.  Praynig Още не съм направила програмата, сигурно ще имам въпроси.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт