За раздялата в съвместното съжителство

• 31 534
  • 242
  •   1
Отговори
# 165
Мама какво ще каже, баба, бати, леля, кака и животът взел, че се катурнал. Вселената не търпи вакуум, ама и времето никого не чака, особено нетолерантно е към страхливите и нерешителните.

Вие имате големи различия, поне що се отнася до секса, как толкова време сте съжителствали с тази видима сексуална асинхронност?

# 166
Оставете другото. Какво става с наема? Намери ли се апартамент?

# 167
  • София
Оставете другото. Какво става с наема? Намери ли се апартамент?
Това е най-лесно.В София апартаменти в изобилие.

# 168
Мишелин, изнесе ли се вече? Как прекара празниците?  Grinning

# 169
Точно зачетох днес една много подходяща книга. Аз също имам партньор от 7 години, но ние сме женени и имаме дете. Нормално е вече нещата да не са както са били в началото. Да правите различни неща, да искате спокойствие за себе си. Но пък аз съм си добре така. Обичам го по мой си собствен начин и тепърва да започвам да градя нещо с някой друг за мен е безсмислено. А и не е гаранция, че с някой друг няма да стигна до същата фаза. А книгата, която зачетох е на Хорхе Букай (тривиално Laughing) Казва се "Да се обичаме с отворени очи" Не съм я дочела все още, но темата е почти същата. Там много точно е обяснено защо започваме да се чувстваме така в даден момент и как да го превъзмогнем. По-точно как да променим собственото си мислене. Това е, разбира се, ако имаме желание Simple Smile

Последна редакция: сб, 14 апр 2012, 23:54 от Dai4eto

# 170
Следя темата обаче мишелин трайно зачезна. newsm78

# 171
Тук съм, но все още няма с какво да се похваля.  Hug
Преглеждам обяви, ходя по огледи...
Книгата на Хорхе Букай обаче си я взех преди малко.  Hug

# 172
Виктория Токарева има много хубав разказ - "Близки роднини". Един уж иска да напусне жена си, защото вече не я обича, а има и любовница. Обаче разбира, че и жена му има любовник и също иска да се разделят. И й отказва, защото след толкова години брак вече били близки роднини. С любов, без любов, роднина не е лесно да отрежеш от живота си Wink
Току що го прочетох (чисто съвпадение; сборник разкази от библиотеката), много сладък разказ с тези Верочки и Ирки
Браво, Флип, някой да си спомня тази авторка е направо чудо...
[/size]

Радвам се да срещна и други почитатели на един от любимите ми автори.

Мишелин,
Нямам опит с живот с приятел и раздели, та затова не мога да съветвам много, но ми хрумна, че или е инертен или много те обича след като издържа с жена, която не е готова да инвестира нищо в една връзка.

# 173
  • БГ
запалихте ме по книгата, Peace следя темата , Мишелин кураж от мен Hug

# 174
Kнигата е страхотна, тя промени изцяло отношението ми не само към мъжа ми, а и към всички. Усещам обаче, че имам нужда отново да я прочета, защото пак започнах да влизам в матрицата...

# 175
  • В.Търново
Виктория Токарева има много хубав разказ - "Близки роднини". Един уж иска да напусне жена си, защото вече не я обича, а има и любовница. Обаче разбира, че и жена му има любовник и също иска да се разделят. И й отказва, защото след толкова години брак вече били близки роднини. С любов, без любов, роднина не е лесно да отрежеш от живота си Wink
Току що го прочетох (чисто съвпадение; сборник разкази от библиотеката), много сладък разказ с тези Верочки и Ирки
Браво, Флип, някой да си спомня тази авторка е направо чудо...
[/size]

Радвам се да срещна и други почитатели на един от любимите ми автори.

Мишелин,
Нямам опит с живот с приятел и раздели, та затова не мога да съветвам много, но ми хрумна, че или е инертен или много те обича след като издържа с жена, която не е готова да инвестира нищо в една връзка.
Нито е инертен,нито я обича толкова много,така смятам!Просто този човек  е свикнал на този начин на живот и му изнася.А тази жена как да внася нещо ново в съжителството си с този човек като не го чувства вътрешно,като просто е загубира желание,аз я разбирам!Подкрепям я,такова съжителство няма бъдеще!

# 176
  • Tам през Атлантическия океан
Тук съм, но все още няма с какво да се похваля.  Hug
Преглеждам обяви, ходя по огледи...
Книгата на Хорхе Букай обаче си я взех преди малко.  Hug
ВаааааХ това търсене на квартира ще годинясаш така моме  Crazy

# 177
Абе, не е толкова лесно това с наемите. Аз също все още търся и хич не намирам това, което да усетя и да си се представя в него. То че има апартаменти има, но не е като да са кой знае какво. В момента има много повече фалшиви обяви.

# 178
Мишелин, погледни в Продавалника (ако още не си го направила).  bouquet

# 179
  • Tам през Атлантическия океан
Абе, не е толкова лесно това с наемите. Аз също все още търся и хич не намирам това, което да усетя и да си се представя в него. То че има апартаменти има, но не е като да са кой знае какво. В момента има много повече фалшиви обяви.

"който иска, намира начин, който не иска - търси оправдания" Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт