Пролетта дойде с 60 на 30 в полза на момчетата, но каква ли ще е АВГУСТ четата?

• 24 979
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Екзо, не се притеснявай  Hug
Маги, мерсии  Hug Иначе и на мен само веднъж са ми пускали досега и ми каза, че другия път като ида ще ми пусне пак - демек в 22г.с.  Mr. Green

# 601
  • София
ААА, сега разбрах! Уф, аз май никога не съм се заглеждала в желязото си конкретно в изследванията, първо гледам хемоглобина и утайката. И решавам, че ако хбг е добре и утайката също, всичко е ОК. Гледам и другите неща, но само дали са в границите на референтните стойности. Мерси за поясняването!  Hug
Маги, на мен също само веднъж са ми взимали кръв за ПКК и урина, последния път на ЖК питах кога пак и лекарката каза, че към края. Затова мисля в скоро време да си пусна в някоя лаборатория, че първия път ми беше нисък хемоглобина.
На мен док ми изписа Пренатал, ама каза, че може да не ги пия всеки ден, защото споделих, че се притеснявам от напомпване.

# 602
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН СОФИ  Hug  
ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ,ПЪРИЧКИ И АВГУСТ МЕСЕЦ ЕДНО ЗДРАВО И ХУБАВО БЕБЕНЦЕ ДА ГУШКАШ !!!   bouquet   

newsm59 newsm59 newsm59  Gift  party023

# 603
Мерси момичета за подкрепата. Щом док не се е притеснил, значи нещата са ок, все пак бях в болницата и ако имаше нещо страшно щяха да пускат и др изследвания. Няма да го мисля. Моят доктор е много загрижен и много готин човек, докато бях в болницата всеки ден идваше да ме пита как съм и следеше какво ми правят, затова му вярвам така. Просто си спечели доверието ми! Hug
Месечинка виторога мерси пак за инфото, беше от полза! Поне за напред ще знаем какво да гледаме  Wink Hug

# 604
Софиааа, честито момченце  Hug За витамините е до организъм. Има много жени, които качват зверски от тях. Peace

68 на 38  Grinning

# 605
Честит Рожден Ден Софи! Hug   bouquet  newsm59
Да сте  здрави и щастливи с  бебка и цялото  семейство. Много да те глезят, обичат и обсипват с грижи и любов . Да те носят на ръце като принцеса  smile3521 и много да те слушкат  Flutter, да ти се роди здраво момиченце и да те радва много!
   Пожелавам ти много изненади ,  подаръци и незабравим празник! newsm51

# 606
Добър ден от мен!

Аз също да вметна за Jija, че оставям кръв в носната кърпа. Но аз не бях се замислила, че е от бременността. По принцип имам слаби капиляри и винаги се издухвам лекичко и внимателно, че иначе ми тече кръв от носа.

За хемоглобина, виждам, че съм почнала със 137 с първото изследване, и последното е бил 127 преди няколко седмици. Може вече да е под референтната долна граница. Но не се притеснявам, сега почивам с витамините, но скоро пак почвам, оттам най-малко ще си ги доставям. А дробче как обичам Heart Eyes, дори далак, ама откъде го взема? Аз само на свинска коледа съм яла, печен на скара...

Аз първоначално исках да се включа за темата с констипацията. Напоследък взех и аз да страдам от запек, и освен сините сливи с кисело мляко преди лягане, и разходките навън, се сетих за друго средство, което при мен работи много добре. Пастата "ал денте". Вчера сготвих едни eliche и доста ми помогнаха. При мъжът ми имат обратен ефект, карат го да се чувства преял и му е тежко, а при мен подсилват перисталтиката... Та ако искате, може да пробвате. Май се водят "дурум" макаронени изделия, такива, които не се преваряват мекички, а за варене 8-10 минути остават по-твърди.

А, и козунаците:). На мен не ми се ядат още, но пържени картофки как ми се хапват Crazy .
Хубава събота и неделя на всички!

# 607
Блонди:  Shocked Това е доста сериозен резултат в полза на мъжагите  Laughing Ще има бой за девойки, усещам!!!

# 608
Добро утро,момичета!
Софи, newsm59 и от мен,много здраве,щастие и любов ти желая и здраво,пухкаво бебче на финала!
Честито и на всички,научили пола,пак заваляха момченцата Laughing
magi_g ,на мен досега само веднъж са ми пускали изследвания,след регистрацията на ЖК,незнам дали не трябва да е по-често.Тая седмица май ще е втория път,защото казаха да съм гладна и жадна.Моя хемоглобин в началото беше 139,което мисля е добре,но сигурно вече е паднал,защото напоследък само боклуци ям,чак виновна се чувствам на моменти-не ми се ядат никакви плодове,само теста,козунаци,жалко,че в тях няма витамини LaughingИначе лекаря ми каза,че няма нужда да пия витамини,ама аз си взех на своя глава и си ги пия и засега няма да правя пауза.
Бюти,козунакът ти изглежда прекрасно,браво!Аз не мога да меся,но вчера си хапнах купешки и ми дойде сърце на място Laughing
Би Би,моля те ,прати и на мен рецептата за козунака за хлебопекарна,да се пробвам и аз.

# 609
  • Враца
Блонди, ами само козунак му беше заглавието, там в десертите ти. Направих половин доза само за проба, да видя дали аз ще се справя, иначе за рецептата не съм се съмнявала, че ще е страхотна.  Hug И за който си мисли, че много време отнема не е така, за 3 часа беше готов и изпечен, при условие, че повечето от тия три часа чакаш нещо да втасва. Wink
А ето как стана в крайна сметка.

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/522108_1 … _1539857746_n.jpg

Бюти, твоя козунак изглежда доста апетитно, както е изпълнил тавичката. Simple Smile Явно вчера сме месили по едно и също време. Wink

Софи, честит рожден ден! Бъдете здрави! Simple Smile   bouquet

# 610
  • София
ek3otu4ha при теб все пак има две човечета дето те смучат отвътре, така че не се шашкай.

Е как следят тогава хемоглобин и разни други работи, като ти взимат кръв само в началото и в края  newsm78 А аз мислех, че по-начесто ще ми точат кръвчицата.
Миналата седмица бях на ЖК и нищо не ми казаха за кръв да давам, аз сама си питах за антителата дето трябва да ми се следят и ми казаха другия път като отида да им напомня да ми пуснат направление, ама за ПКК нищо. Дали не трабва и това да си искам сама  newsm78

# 611
Фери, ама и твоят е чуден  Heart Eyes каква е тази рецепта на Блонди?  newsm78 може ли на лични  Embarassed Embarassed Остави, че сме месили по едно и също време, ама и на моята маса има същите цветя  Mr. Green Hug

# 612
  • Където си поискам:)
Да, да вие показвате един и същи козунак от различни страни, и ние тука гладните бременни ви вярваме hahaha
Софиhappy bd Желая ти много любов, щастие и една малка красива принцеска много скоро

# 613
  • Обетованата земя
Софи, Честит Рожден Ден! Лека беюременност докрая и здрава и красива принцеса на финала!   bouquet
 Благодаря ви момичета за поздравленията за нашия тати, снощи си изкарахме чудесна вечер вкъщи с приятели Simple Smile Имало даже и земетресение, но не сме го усетили.
 Честито на чсички узнали цвета на гащите!!!  Grinning

# 614
  • By the sea
Софи, честит рожден ден, бъди много здрава, щастлива, обичана и едно красиво и здраво бебенце на финала ти желая  bouquet Hug

По темата за хемоглобина: моят на изследванията от 28.03. е 116, но нищо не са ми изписали, витамини не пия, док. ми мери кръвното и беше малко нисичко - 100/70 мисля, че беше.Каза, че било горе-долу нормално за жена, пък и аз съм си с ниско по принцип. Другите стойности си бяха в норма, въпреки че отидох с оплаквания за цистит newsm78 Иначе това ми бяха вторите поред изследвания ПКК и урина, т.е. един път в началото (при мен в 13 г.с.), веднъж в в V месец (от преди няколко дни), и още два пъти в VІІІ и Х лунарен месец. Мисля, че така се полагат и по ЗК, само два пъти през бременността не ми се струва нормално, особено при наличие на някакъв проблем.

За констипацията: По предписание на док. от 2 месеца пия едно сиропче Лактулоза-MIP по 1 с.л. сутрин на гладно и вечер, положението определено се промени към добро PeaceМоже да се пие до края на бременността, а и след това също.

Общи условия

Активация на акаунт