" Шоколадова" коса - 3

• 191 269
  • 776
  •   1
Отговори
# 315
може би с гарниер 6.0 с червената опаковка дето са Simple Smile Simple Smile Simple Smile аз се бях боядисала с нея доволна бях от цвета Simple Smile)

# 316

______Freya_______ ето аз какво постигнах след маската с кис мляко и содата и после боя арома златен кестен Simple Smile))

# 317
elekta , страхотен цвят  Flutter

# 318
  • Ловеч
може би с гарниер 6.0 с червената опаковка дето са Simple Smile Simple Smile Simple Smile аз се бях боядисала с нея доволна бях от цвета Simple Smile)

Това ?

http://beautycosmetic.biz/images/GarnierColorSensation.jpg

# 319
Здравйте! Трябва ми помощ, търся достъпен продукт, с който да сменя цвета си в домашни условия от този...

на този...

Мисля, че цвета трябва да стане с 1-2 тона по светъл, а червеникавия отенък да се замени със златисто пепеляв. Трябва ми боя която е щадяща, защото косата ми е суха, а и я поддържам доста дълга. Едновременно не искам след всяко измиване да гледам дали е същия цвят. Какво бихте ми препоръчали? Досега съм се боядисвала с

, става точния цвят като светлост, но отново на слънце е червеникав, а и последните пъти не откривам тази боя. Четох и отзиви, че доста изсушава косата, въпреки че не съм забелязала голяма разлика.
   Благодаря ви! Ще се радвам на повече отговори.

# 320
metalike, трябва ти зелен коректор, който да убие червеното и оранжевото. Обаче това в тези масовите бои незнам да го има.

# 321
Здравейте момичета!Радвам се че ви има и се надявам на съвет от вас.Аз се боядисвам в червената гама,по-скоро махагон.Но минаха 3 месеца от последната боя и сега искам да сменя червеното с кафяво,но светло...Естествения ми цвят е тъмно кестеняво в корените.Червеното се изми по дължините,сега цвета е нещо кестеняво,но все пак има червеникава нотка.Та въпроса ми е ако се боядисам с GARNIER COLOR SENSATION номер 6.35 което изглежда светъл кестен на опаковката,дали ще докарам същия цвят или по дължините ще стана оранжева?А може би тъмно кестенява?Нямам идея след червена боя какво да очаквам...Моля за съвети Hug
Скрит текст:

# 322
Ив* dam to4no tova Simple Smile)))

# 323
bubka написах по горе за кис мляко и сода една маска:) пробвай с това 1-2 пъти или просто отиди на фризьор понеже червената гама не се маха лесно Simple Smile едно ремулвърче (НЕ ОБЕЗЦВЕТИТЕЛ)и си ти!  smile3503

# 324
metalike, трябва ти зелен коректор, който да убие червеното и оранжевото. Обаче това в тези масовите бои незнам да го има.

Какви са тези коректори?

# 325
  • Варна
Да, наистина, какви са тези коректори? Че с тея рижави оттенъци в корените не мога да се гледам......то и след като ще се правя тъмно руса и без това трябва да се махнат..  ooooh!

# 326
Всички професионални бои имат и коректори (миксове), които се добавят в боята за усилване/убиване на даден оттенък. За начинаещи най-добре при фризьор,аз също не съм компетентна по въпроса  Peace

# 327
bubka написах по горе за кис мляко и сода една маска:) пробвай с това 1-2 пъти или просто отиди на фризьор понеже червената гама не се маха лесно Simple Smile едно ремулвърче (НЕ ОБЕЗЦВЕТИТЕЛ)и си ти!  smile3503
Да,четох за маската,благодаря Hug Ще пробвам.Значи все пак първо трябва да махна и последните остатъци от червеното?Сега се гледам,по-скоро съм оранж с махагонен отблясък някакъв.Доста интересен цвят се е получил,но искам кафяво.Естествената ми коса е тъмно кафява в корените,по дължините изсветлява,а към краищата е златиста.Ох,толкова хубава беше,какво ме накара да се боядисвам....Сега вече нямам избор.

# 328
ами нали знаеш русо и червено трудно се покрива Wink

# 329
Ох,пробвах маската със сода,но при мен няма промяна в цвета...Хм,май ще се боядисам днес,пък каквото стане....Само да не е оранж че ще  Sick

Общи условия

Активация на акаунт