" Шоколадова" коса - 3

• 190 729
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
Искам да попитам по опитните, защото изобщо не се оправям в това - каква основа е това? Не искам вече да си тормозя косата с рижаво и ще я боядисам в естествения ми цвят.

# 661
за мен това е светло кестеняво, или някакаво средно кафяво  Simple Smile

# 662
за мен това е на garnier color sensation 5-цата или 6-ца (ама тя май вече е светла) Simple Smile

# 663
Имате ли впечетления от новата боя на Гарниер Олиа , не съм се боядисвала от доста месеци , и косата ми вече си е ествествения цвят , но след като видях рекламата на тази боя , ми се прииска да се боядисам отново ;д , но първо очаквам вашите отзиви за боята Simple Smile

# 664
Имате ли впечетления от новата боя на Гарниер Олиа , не съм се боядисвала от доста месеци , и косата ми вече си е ествествения цвят , но след като видях рекламата на тази боя , ми се прииска да се боядисам отново ;д , но първо очаквам вашите отзиви за боята Simple Smile

И аз се интересувам от тази боя.

# 665
  • В един копнеж!
В друга тема, за блондинките, прочетох масови коментари за тази боя-нетрайна, бързоотмиваща се, някой се оплакаха, че от нея косата няма блясък, мекота. Въпреки че е безамонячна. Аз също я гледах, обаче не, след толкова коментари за нея...

# 666
Една приятелка се боядиса с въпросна, 9ка. Еми грам промяна няма, освен че корените й започнаха да се омазняват много по - бързо от преди. Не знам как е ползвал боята, но това видях и даже не повярвах, че се е боядисвала.

# 667
Благодаря за бързите отговори Simple Smile Решението е ясно.. никаква боя на косата ми Grinning Нека да си е естествено кафява  Hug

# 668
Благодаря за бързите отговори Simple Smile Решението е ясно.. никаква боя на косата ми Grinning Нека да си е естествено кафява  Hug
Аз се боядисах с Олиа 6,35 - Светво кестеняво доволна съм. Цвета стана страхотен и не е вярно, че косата няма блясък. Боядисвала съм се преди с Лореал безамонячната цвета никога не ставаше какъвто трябва да е, ставаше винаги два тона по-тъмен, чак на третата седмица след измиване добиваше цвета, който трябваше да стане. Олиа мирише приятно и е много лесна за нанасяне. Единствено не ми хареса,че косата стана малко твърда след боядисването.

# 669
аз пък съм фен на Кастинга,но пък те са нетрайни,което е нормално за боя без амоняк.Карат моксимум 1-2 месеца.Ама то като се замислиш почти с всяка боя е така. Simple Smile

# 670
Аз се боядисах с Олиа 6,35 - Светво кестеняво доволна съм. Цвета стана страхотен и не е вярно, че косата няма блясък. Боядисвала съм се преди с Лореал безамонячната цвета никога не ставаше какъвто трябва да е, ставаше винаги два тона по-тъмен, чак на третата седмица след измиване добиваше цвета, който трябваше да стане. Олиа мирише приятно и е много лесна за нанасяне. Единствено не ми хареса,че косата стана малко твърда след боядисването.
Благодаря Simple Smile А ще може ли снимка да видя какъв цвят се е получило , от любопитство ?

# 671
Благодаря за бързите отговори Simple Smile Решението е ясно.. никаква боя на косата ми Grinning Нека да си е естествено кафява  Hug
Благодаря Simple Smile А ще може ли снимка да видя какъв цвят се е получило , от любопитство ?
Опитах се да я заснема, но не е съвсем точния цвят тъй като снимката я направих преди малко на изкуствена светлина Grinning
http://prikachi.com/images.php?images/108/6258108R.jpg
В краищата е по-тъмна, тъй  като още се опитавам да се разделя с червеното Wink

# 672
Благодаря за бързите отговори Simple Smile Решението е ясно.. никаква боя на косата ми Grinning Нека да си е естествено кафява  Hug
Опитах се да я заснема, но не е съвсем точния цвят тъй като снимката я направих преди малко на изкуствена светлина Grinning
http://prikachi.com/images.php?images/108/6258108R.jpg
В краищата е по-тъмна, тъй  като още се опитавам да се разделя с червеното Wink
Много хубав цвят се е получило медно такова Simple Smile)) Ухх и аз се опитвах дълго време да премахна червените отенъци.  И сега като си е естествения цвят ми се струва , че има някакви червени отенъци , да не говорим , че долу в краищата на едно място още не мога да изчистя напълно следата от руси кичури  Laughing

# 673
Момичета някой ползвал ли е боята на Палете само,че тази без амоняк.Казва се Color and gloss.
По-специално ме интересува този цвят

Uploaded with ImageShack.us
 Или някоя друга боя,с която да се постигне такъв цвят. Още се двуомя дали да се боядисам нещо.  Grinning

# 674
Момичета някой ползвал ли е боята на Палете само,че тази без амоняк.Казва се Color and gloss.
По-специално ме интересува този цвят

Uploaded with ImageShack.us
 Или някоя друга боя,с която да се постигне такъв цвят. Още се двуомя дали да се боядисам нещо.  Grinning
Ами аз съм я използвала цвета ми се получи същия като на опаковката , но за сметка на това после косата ми беше много изтощена и стоеше като слама Simple Smile Не ти я препоръчвам тази боя , по-добре се спри на някоя друга.

Общи условия

Активация на акаунт