Мека мебел - 7

• 237 200
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте  Hugможе ли ако някой има този диван на Станков да сподели дали е доволен    bouquet

# 166
И аз се оглеждам се за диван във Варна. Днес пообиколих магазини, нищо не харесах.

# 167
Момичета, да ви разкажа и за моят опит с фирмите за меката мебел. Купих диван с бежова дамаска от Асеновградска фирма. От магазина ме убедиха да закупя най-високия клас дамаска за да мога да я пера в пералня, без центрофуга. Разликата между ниския и високия клас беше около 300 лв. Поръчах с по-високия клас дамаска и след година се зацапа и я пуснах в пералнята. Като я извадих част от калъфите бяха разпорени. Върнах дамаската в магазина а от там ме уверяваха, че ще ми зашият нова. Чаках  повече от два месеца и само се оправдаваха. Накрая пуснах жалба в КЗП и след два месеца чакане ми отговориха, че жалбата не ми е удовлетворена, защото според комисията във водата с която съм прала дамаската е имало цитирам: "прекомерно голямо количество калгон във водата".
От този ден загубих вяра и в тази институция. Как могат да определят нивото на калгон, без дори да са се допитали до мен?  Twisted Evil #2gunfire #Cussing out

# 168
marincheva, много неприятна ситуация Sad . Аз преди 3 години си купих диван с бяла еко кожа и сега ще го сменяме, тъй като се олющи много. Та...този път - никакви кожи,особено от по-евтините. Този път ще си вземем с дамаска. Много рових в темите, но не можах да открия коментари за ИН ДИВА. Някой да има предсава дали са коректни и как е качеството на мебелите?

# 169
Здравейте мили дами! Започнах да чета темите за мека мебел, но времето ме притиска и няма да успея да изчета всичко написано.Трябва ми фирма,която изработва дивани с нестандартни размери за град София. Освен "Белкаро" и "Перфект", някоя друга да препоръчате...

# 170
  • София по рождение
и аз търся нестандартен диван

# 171
Мебели Краси, евентуално.

# 172
Здравейте, някой имали опит с този диван http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=14&pid=61160

# 173
  • София
Здравейте мили дами! Започнах да чета темите за мека мебел, но времето ме притиска и няма да успея да изчета всичко написано.Трябва ми фирма,която изработва дивани с нестандартни размери за град София. Освен "Белкаро" и "Перфект", някоя друга да препоръчате...

Виж в Библус мебел  Peace

# 174
http://www.evrika.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%B0% … %D0%B5%D1%84-5063
Aко  някой има впечатления от този фотьойл или от фирмата-производител,моля да сподели!Много ми хареса,но съм далеч от Габрово и няма как да ида на място да го видя

# 175
Здравейте момичета, и аз търся диван. Не обичам изобщо кожи, затова искам да е дамаска, по възможност да се сваля за пране и да е разтегателен. Тъй като сега се нанасяме в ново жилище, сме малко притиснати финансово, и се колебая между някой евтин от Продавалник, който да претапицирам или да дам повечко пари и да взема нов и удобен.. Май клоня към второто, имайки предвид, че времето ни вечер минава в дневната на дивана. Харесвам ИКЕА страшно много, но разтегателните им модели са малко, и не ми харесват съвсем, затова поразтърсих и се спрях на една фирма Валинор, за която нямам отзиви. Някой взимал ли е от тях? Харесах или този модел  http://www.valinordesign.com/index.php?step=module_action&mo … cat=73&lang=2 Ъгловият е към 1200 лв. Другият, който наистина много харесвам е този http://www.valinordesign.com/index.php?step=module_action&mo … cat=73&lang=2  Heart Eyes "Благодарение на подвижните гръбни възглавници и голямата си дълбочина, Б12 е удобен както за сядане, така и за лягане дори в неразтегнато положение" За този модел, диван тройка, разтегателен със свалящи се калъфи на гръбните и седални части е 1300 лв.  Какво мислите, ддали си струва..? За мен парите не са никак малко, но наистина изглеждат добре. Примемам предложения за диван дължина до 2.45м разтегателен   bouquet

# 176
Аз също харесвам диваните на Валинор, но все още не съм ги виждала на живо. А и май в София няма къде да се видят и трябва да се ходи до Пловдив.

# 177
 На сайта имат даден телефон на дистрибутор в София. Аз звъннах, човека беше много любезен и ми обясни, че мога да отида в Борово има офис, за да се уточним около поръчката ( аз така и не съм решила все още дали да поръчам). Всъщност не го попитах дали мога да видя мострен диван, но ..ако няма и до Пловдив бих отишла. Преди така бях наресала една фирма за дивани, които на сайта бяха разкош..и така описани, че ти се иска веднага да ги купиш..и като ги видях на живо..  Crazy Потрес! Изчезна ми марката от главата обаче...  newsm78

# 178
  • Русе
Аз искам да попитам тези от вас, които има дивани с дамаска Елефант, дали са прали калъфите в пералня или на химическо само? Ще ги пера с перяща прахосмукачка скоро, но ми се иска по-често, ако може да ги пера в пералня примерно. Айде за сушилня не смея да питам Wink, само за пране.

# 179
Здравейте,

От проучването ми досега стигнах до извода, че сериозните български поризводители са Тедива, Аксага, Иввекс, Валинор. Ще съм благодарна, ако някой сподели информация за тази фирма www.valiyan.com - къде се изработва меката мебел, по техен дизайн в БГ или в Италия, цените как са..? Лошото е, че всички тези производители и представителните им магазини са извън София, а аз искам информация и евентуално да поръчам от извора  Tired ..

Общи условия

Активация на акаунт