Мека мебел - 7

• 237 200
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
А някой ще се похвали ли с много мека, галеща дамаска, която изглежда модерно и се поддържа лесно? Rolling Eyes
От два месеца не мога да реша какъв да е диванът ми, искам мнооооого мекичко и приятно да е усещането  Crazy

Трябва да търсиш дамаска тип кадифе;) За почистването - и без това стои като "замазан" плата;)

# 106
  • Русе
Той и елефанта си има леко замазан вид, но с две деца определено трудно се поддържа светъл цвят. Въпреки това не бих го сменила за тъмен в моя случай, разбира се.

Viki&Nik, ще чакам Simple Smile

# 107
  • София
А някой ще се похвали ли с много мека, галеща дамаска, която изглежда модерно и се поддържа лесно? Rolling Eyes
От два месеца не мога да реша какъв да е диванът ми, искам мнооооого мекичко и приятно да е усещането  Crazy

Трябва да търсиш дамаска тип кадифе;) За почистването - и без това стои като "замазан" плата;)

НБМ, виж в Лабиринт при матраците Магнифлекс има френски дивани от мемори пяна, много красиви и удобни, обаче и доста скъпи. Ако не ти се свидят 3-4 хил. за диван - провери ги.

# 108
  • Sofia
Аз имам диван, харесвам си го, искам да го претапицирам  Mr. Green
Затова търся мека и галеща дамаска.
Все пак на 50% клоня и към тефлона, защото не задържа петна, макар че не е от най-меките newsm78

# 109
Здравейте и от мен. Да раздвижа темата и да попитам дали има вече някой, който си е купувал от новите модели на Тедива - Гоя, Грейс, Генуа от колекция 2012-2013. Ние сме се спрели на Гоя. Не знам как да вмъкна точната снимка. Интересува ме механизъма за сън, защото в мебелните магазини при нас няма точно тези модели. Ако споделите нещо и за дамаската тефлон ще съм ви благодарна.
Сега се връщам да чета назад.
Ето диванчето:
http://www.tediva.eu/bg/products/219-%D0%B3%D0%BE%D1%8F

Последна редакция: сб, 01 сеп 2012, 10:37 от Тинтява

# 110
Аз харесах нещо на Тедива. Модел Анжела.
Това, което не ми харесва обаче е, че да, могат да предложат изработване на диван тройка вместо ъгъл (лежанка), но само с фиксирани размери. Не можеш да си го поръчаш по-дълъг например.

Получава се така, че при дивани, които имат по-големи облегалки за ръцете, полезната площ за сядане се намалява значително. А аз си мислех, че като се предлагат варианти да не е с лежанка, това означава, че ще получа същата дължина и за тройката, само че ще бъде без ъгъла. Ама не било така.

Е, има и такива, които предлагат опциq да играеш с дължината на дивана, но тези модели пък не ми харесаха.

Тук е мястото да споделя разочарованието си от масово предлаганите мебели из магазините в Пловдив поне. Отдалеч гледаш възглавнички, възглавнички.... Сядаш и... греда - или седалните ще са твърди, или облегалните. Малко модели предлагат мекота и при двете. Поне в по-евтините де. То ако дам 3-5000  лева е ясно, че ще се намери.

И всички предлагат масово едно и също - дивани с лежанки. Качество - много под въпрос. В Пловдив единственият магазин, в който видях нещо по-различно и с много високо качество е Zarra.

# 111
  • Sofia
А аз си мислех, че като се предлагат варианти да не е с лежанка, това означава, че ще получа същата дължина и за тройката, само че ще бъде без ъгъла. Ама не било така.

Като скачиш две двойки не се ли получава точно така?

# 112
  • София
А аз си мислех, че като се предлагат варианти да не е с лежанка, това означава, че ще получа същата дължина и за тройката, само че ще бъде без ъгъла. Ама не било така.

newsm78 Не го разбрах това?

# 113
Здравейте,
От личен опит знам, че преди да се купи диван винаги трябва да се пробва.
Повечето на външен вид изглеждат красиви и привлекателни, а после се оказват неудобни...

# 114
  • Sofia

newsm78 Не го разбрах това?

Като гледам размерите на сайта дължината на ъгъла е 236 (с лежанката). Ако иска да направи такава дължина, но без ъгъл не може ли да си закачи терминал 2-ка (141см) с терминал единица (90см), и се получава общо 231см, което е почти същото. Естествено ще си личи, че е комбинация от две части, също както личи при ъгловите, може би не иска така.  newsm78

# 115
  • Варна
Привет, ето и нашия фаворит

Цветовете с в процес на размисъл, мислим да го поръчаме и с определен тип разтягане, като съм сигурна за името ще споделя и аргументи.
Явно много ни е харесал, тъй като за друг и дума не става, у нас сме така седим си без даденото нещо докато не съберем парите да си купим каквото сме избрали  ooooh!
Приоритет тази година бяха климатиците, ред е на дивана  Blush

# 116
Здравейте, харесали сме си един диван, но се колебаем дали да го купим
http://pami.bg/bg/onlain-magazin.html?page=shop.product_details& … amp;category_id=4

Случайно някой да е взимал на тази марка, да сподели мнение Simple Smile

# 117
Здравейте! Аз също имам въпрос: някой може ли да сподели впечатления за холов ъгъл "Авалон" от Явор?

# 118
  • В кошера...
И ние най-сетне поръчахме диван - http://www.cotta.li/index.php?page=cotta-collection-italia-en
От линка е втората снимка. Дизайнът не ни е много на сърце, но поне ни увериха, че вътре е силиконова вата - няма да се свлече или сплеска /дано/. Подлакътниците са също меки и не рискувам да се обезформят и свлекат като сегашния. Двете ни момчета по цял ден са върху него.
Немски е от Айко, за такъв с лежанка ни искаха 1900 лв., но в последния момент решихме, че ъгъл много ще затвори стаята и затова поръчахме тройка за 1088лв. и останаха пари за една истинска, хубава лежанка, която да си местим където искаме из стаята.
Цветът е графит, изкуствена кожа и се надявам да ни изкара още 5 год., докато порасне и второто дете. Приготвела съм му красиви възглавнички, но ще го чакаме чак след месец и половина.

# 119
  • Варна
медунка, много ми харесва изборът ви! Със здраве да си го ползвате Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт