Мека мебел - 7

• 237 203
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ние си взехме вече дива от Икеа, но се записвам да следя  Peace

# 136
Записвам се и аз в темата ,търсим ъглов диван здрав удобен да става за спане за всеки ден.Да е като диван не като ъглови легла и да не е по скъп от 2 000 лв .Харесах флекс на ерго дизайн но само в  интернет съм го виждала .Ако сте видели моя диван пратете линк . Praynig

# 137
Kokovi4, JuliS, това което пишете ме накара да изтръпна!  Rolling Eyes

# 138
  • В кошера...
Ох, Пина, ако знаеш аз чак треперя. Днес ми се обадиха от Айко да отиваме да си прибираме новото попълнение, пък аз все за дивана на Кокович и Юлис мисля.
Дано да издържи поне пет години, докато порасне и малкия. Проблем голям е обаче от къде ще влезе в къщи - май ще сваляме стъклопакета и през терасата...

# 139
Аз на нашия диван му треперя вече година и два месеца. Все ми се струва, че се издънва (става гнездо, където най- често се сяда), все ме е страх да не се напука, нацепи, изобщо някаква издънка му мисля. Уж естествена кожа и той, ама не съвсем - байкаст, само дето никой в магазина не каза каква е кожата, преди, както и след като го купихме. А и документи никакви не пазя вече и да пазех, късно е. Той засега е напълно ок, но все нещо ме човърка и не му вярвам на тоя диван (дивани - два са) и това си е!  Confused

# 140
  • София
Пина, какъв е диванът?

Някой има ли Азалия на Тедива?

# 141
Kuka home, по принцип холандски, май бяха, но произведени в Китай. Това за Китай не го казват в магазините, разбира се. Продаваха ги в Зона, но ние го купихме от варненската мебелна палата, те са и официалните вносители, от там зареждат на други места в България.

# 142
Пред избор на мека мебел сме. Някой да има отзиви за мебели Краси?
Благодаря предварително.   bouquet

# 143
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
eli_diva аз съм доволна ,удобен ми е,но е малко по-висок отколкото ми се искаше,но те всичките с механизъм са по-високи..иначе май разлика няма.
И двата имат мини варианти,но май Холивуд се предлага и във вариант без подматрак...Отиди в зона и сядай на всички,ама без токчета,че да не се подлъжеш за височината .Аз съм имала и Чикаго,той е страшно удобен,но на мен ми трябваше обратен ъгъл,че нямам 3метра място,дори се чудех дали да не си вземем минито.

Ademara, честито! Искам да попитам какви са ти впечатленията след няколкомесечно ползване вкъщи и би ли имала някакви забележки относно модел Хюстън. Аз се бях спряла на Балтимор, но вчера в Зона ми хареса и Хюстън, така че отново се колебая. При разглеждането в магазина ми се стори, че Хюстън е по-ефектен, а пък Балтимор по-удобен. Височината на седалките за мен е предимство или поне не се сещам защо в бъдеще би могла да ми пречи (даже по едно време бях харесала Хавай, но когато в магазина видях, че е прекалено нисък, се отказах)... Моля, сподели всичко, което ти хрумва, защото до неделя трябва да реша, така че всякаква информация за Хюстън и Балтимор ще ми бъде от полза. Ако пък споделиш и снимки (ти или друг/а притежател/ка на Хюстън или Балтимор), ще съм много благодарна (в магазина ми казаха, че често поръчват възглавниците в един цвят, но не мога да си ги представя така, ако и твоите са моноцветни, моля покажи).

# 144
Госпожица Лаленце  би ли споделила какъв е диванът и доволни ли сте от него, ако има и друг собственик на диван от Икеа нека  да пише  Praynig Много им се чудя, радва ме това, че калъфите им се перат и в повечето случаи са 100% памук. Харесала съм си този:
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=sproductview&iID=3919& … p;cr=1_3919_0_0_1

# 145
Побутвам малко темата и искам да попитам тези,които имат дивани от изкуствена кожа да кажат две думи-как са като поддръжка,комфорт,удобство.Ние днес поръчахме диван от изкуствена кожа,въпреки твърдото ми намерение да не взимаме такъв,но модела,който избрахме наистина стои много хубаво с кожа, с дамаска съм сигурна,че нямаше да ми хареса и накрая склоних,понеже мъжът ми от самото начало искаше да е кожа ,но все  още ме гложди дали не сгрешихме в избора си Thinking
Чела съм темата,но все пак кажете нещо по въпроса,предполагам,че поддръжката е по-лесна отколкото на дамаска,понеже аз много исках да е светъл и избрахме светло бежова кожа,но днес се сетих примерно-химикал може ли да се изчисти?Другото,което ме притеснява е дали е приятен като усещане,аз все си мисля,че зимата ще държи студено,лятото пък ще лепне и затова не исках кожа,все още мога да сменя дамаската,но се чудя newsm78

# 146
Някой има ли диван Манхатън на ф-ма ИВВЕКС? Какви са ви впечатленията? В момента е на промоция 1900лв Всички калъфи се свалят,а седалните възглавници са с различна мекота от двете страни Това е единственият диван ,който харесахhttp://mebeli-ivveks.com/m/%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8/%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B2-%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%85%D0%B0%D1%82%D1%8A%D0%BDме и аз и мъжо Надявам се да споделите мнения

# 147
  • Варна
Карина, хубав е дивана, но е скъп за диван двойка.
Този ли е модела, че аз за него говоря, но го потърсих по подразбиране, че твоя линк не проработи?

http://mebeli----спам---.com/m/%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B8/%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%85%D0%B0%D1%82%D1%8A%D0%BD

Ако толкова Ви е харесал, можете да поискате да Ви го изработи мебелна фирма.
Направихме така с обзавеждането си за спалнята, само дето в магазина беше прекалено евтино, а много хубаво. Направихме го за повече пари, но с читави материали.
В твоя случай ситуацията е на обратно.

Хм, той и моят линк не работи, момент ...

http://prikachi.com/images.php?images/80/5456080W.jpg

Последна редакция: нд, 04 ное 2012, 16:39 от Мира Иванова

# 148
Може би не съм обяснила правилно Дивана е ъглов с лежанка,която не е фиксирана и може да се мести и от ляво и от дясно В сайта е сниман с кожа,ние си харесахме дамаска от 3-та група

# 149
  • В кошера...
Енигма, ние ползваме такива дивани и съм писала по-напред в темата. Относно поддръжката, това е по-лесният вариант. Нашият единия е екрю, другия графит. И химикал се чисти и туш. Даже е по-добър светъл цвят, защото не личат мокри петна, докато изсъхнат, както на сивото.
Все се каня да сложа снимка на дивана - вече месец го ползваме. От Айко е.
Засега е супер, но не смея да му се зарадвам...
http://medunkabg.multiply.com/photos/album/48/48#photo=22
Ще му направя по-свястна снимка скоро.

Общи условия

Активация на акаунт