Премахване на боя за коса с витамин C

• 223 031
  • 624
  •   1
Отговори
# 345
vanilla_  не съм сигурна дали при теб ще има ефект, даже си мисля, че ще изсветлиш още повече. При мен естествения цвят на косата, който е израстнал 5-6см., е рус и след процедурата с витамин ц-то изсветля още повече (в корените станах почти пепелно русо).

# 346
Туко що направих маската за коса с витамин C . Наистина има разлика. Ще ви пратя снимка, как изглеждах преди с черна коса. Пред да се боядиша бях тъмно руса.
Това е преди:

Това е след:
Утре или други ден ще направя пак маската Simple Smile

# 347
Лили Ии Иван, при теб има доста добър ефект  Peace Колко време държа маската?

# 348
Лили Ии Иван, при теб има доста добър ефект  Peace Колко време държа маската?

Направих я два пъти и сложих по 60 витамин С-та и на двата пъти с повече шампоан(доста я наклепах) , стоях по 1:30 мин.

# 349
 Sad
Момичета,бихте ли дали съвет и на мен? PraynigС тъмно кестенява коса съм.Боядисана съм с билковата боя на ''хенафокс''.Искам косата ми да е кестенява(та  дори и светлокестенява).Как мога да постигна това?Знам,че дори и с няколко опита няма да стане.Не бързам-искам с времето да стане.Искам по-светъл цвят не,защото така не се харесвам,а,защото имам мноооого бели косми и така контраста ще е по-малък.Така,че..каква билкова(задължително)боя или къна да ползвам за да се оцветят белите ми косми в кестеняво а с времето и цялата коса.Писах и в блога на хенафокс и в още един форум-до сега никой не можа да ми каже как да стане това.....
Няма ли кой да ми отговори... Sad

# 350
  • София
Попитай в темата за къната. Може и да попрочетеш и сама да си намериш отговора. По принцип при боядисването с билкови смеси, няма точна рецепта. Човек трябва да пробва различни дози и комбинаций докато нацели правилната формула за него.

# 351
Sad
Момичета,бихте ли дали съвет и на мен? PraynigС тъмно кестенява коса съм.Боядисана съм с билковата боя на ''хенафокс''.Искам косата ми да е кестенява(та  дори и светлокестенява).Как мога да постигна това?Знам,че дори и с няколко опита няма да стане.Не бързам-искам с времето да стане.Искам по-светъл цвят не,защото така не се харесвам,а,защото имам мноооого бели косми и така контраста ще е по-малък.Така,че..каква билкова(задължително)боя или къна да ползвам за да се оцветят белите ми косми в кестеняво а с времето и цялата коса.Писах и в блога на хенафокс и в още един форум-до сега никой не можа да ми каже как да стане това.....

Фито боите трудно боядисват бели коси ,къна после не се сваля. Така или иначе те са само черна и червена , които биха ти покрили. То ако не търсиш нещо което не съществува, щеше да е по-лесно .Фитото е боя за момиченца, ще попромени цвета, бялата коса ще прозира.

Това, няма как да стане!

# 352
Попитай в темата за къната. Може и да попрочетеш и сама да си намериш отговора. По принцип при боядисването с билкови смеси, няма точна рецепта. Човек трябва да пробва различни дози и комбинаций докато нацели правилната формула за него.
И там питах,но нищо....
Благодаря ти все пак  Simple Smile

# 353
Sad
Момичета,бихте ли дали съвет и на мен? PraynigС тъмно кестенява коса съм.Боядисана съм с билковата боя на ''хенафокс''.Искам косата ми да е кестенява(та  дори и светлокестенява).Как мога да постигна това?Знам,че дори и с няколко опита няма да стане.Не бързам-искам с времето да стане.Искам по-светъл цвят не,защото така не се харесвам,а,защото имам мноооого бели косми и така контраста ще е по-малък.Така,че..каква билкова(задължително)боя или къна да ползвам за да се оцветят белите ми косми в кестеняво а с времето и цялата коса.Писах и в блога на хенафокс и в още един форум-до сега никой не можа да ми каже как да стане това.....

Фито боите трудно боядисват бели коси ,къна после не се сваля. Така или иначе те са само черна и червена , които биха ти покрили. То ако не търсиш нещо което не съществува, щеше да е по-лесно .Фитото е боя за момиченца, ще попромени цвета, бялата коса ще прозира.

Това, няма как да стане!
Кофти...Така исках да съм с кестенява коса.Направо ме разочарова. SadАко правилно съм те разбрала,ако искам да се боядисвам с билкова боя или къна,мога само в черно или червено...Така ли е? newsm78

# 354
Има кестенява къна , аз се правих с нея, и когато исках да я махна , помогна само ножицата  . Цвета не е кой знае какво и НЕ покрива бели коси . Леко ще ги пигментира и до там , после върху нея и боя не хваща. Аз нямам много бяла коса, твоята ако е в повече съвсем . Все пак ако искаш пробвай . Като си даваме "акъли " за такива неща , админа прави забележка, темата е за вит . Ц.

Къната естествената тази ,която подхранва е червена, другото е химия, няма да те увреди по-малко от боята. Има хубави бои ,няма да ти се изгори косата. Някои и с фито се правят, аз лично като съм се правила това са ми впечатленията.

# 355
Има кестенява къна , аз се правих с нея, и когато исках да я махна , помогна само ножицата  . Цвета не е кой знае какво и НЕ покрива бели коси . Леко ще ги пигментира и до там , после върху нея и боя не хваща. Аз нямам много бяла коса, твоята ако е в повече съвсем . Все пак ако искаш пробвай . Като си даваме "акъли " за такива неща , админа прави забележка, темата е за вит . Ц.

Къната естествената тази ,която подхранва е червена, другото е химия, няма да те увреди по-малко от боята. Има хубави бои ,няма да ти се изгори косата. Някои и с фито се правят, аз лично като съм се правила това са ми впечатленията.
[/quo
Благодаря ти за съвета   bouquet

# 356
Момичета процедурата в какър интервал от период можем да я повтаряме

# 357
и след вече леко изсвсетляване на косата можем ли да мацнем друг цвят

# 358
Момичета аз от боядисвана черна коса ми се смъкна с един два тона след маската искам да ви попитам тъй като след една седмица имам професионални снимки ще съм абитъриентка мога ли по начесто да я правя защото искам да постигна шоколадово кестеняво благодаря ви

# 359
Прочетох цялата тема , но не разбрах дали при мен ще има ефект. Моята коса е по рождение черна (не тъмно кафява), боядисвам се с черна боя заради белите косъмчета, които много изпъкват. Но ми се иска да променя цвета в нещо по светло.

Общи условия

Активация на акаунт