Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 101

• 27 362
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
# 661

Ели!  Ени!  Hug  Hug

Гледам, че пак палави мисли ви минават през главиците. Joy Joy Joy Joy JoyДали пролетта е виновна   newsm78 или фотките на Мурат? newsm78  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

David Halliday - High + Превод

# 662
# 663
Хриска виновни са фотките  Joy Joy Joy аз и през зимата бях в това състояние  Joy Joy Joy Joy Joy.

# 664
# 665
# 666
# 667

Ели, с тая фотка направо ме разби! Гледам я и едни пеперудки почват да ми пърхат из стомаха... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 668

Ах, Ени!   Heart Eyes 
  Алекс!    Hug И теб те прихвана болеста на Ени.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 669
Хриси, аз обаче ще пропусна ламбадата и ще премина към по-съществената част - пак босичък, но на друго място и в по-хоризонтално положение  luvbed Two Hearts Тъкмо ще е набрал инерция след танците newsm62

# 670
Хриси, аз обаче ще пропусна ламбадата и ще премина към по-съществената част - пак босичък, но на друго място и в по-хоризонтално положение  luvbed Two Hearts Тъкмо ще е набрал инерция след танците newsm62

Joy Joy Joy JoyДобре че е пролет, та да не настине момчето, от много разхвърляне ще остане по хавлия. Късмет има - косата му е по -дълга Joy Joy  как няма да пърхат пеперуди Joy Joy :35:ами направо се замайваш като го гледаш и откъсване ЙОК от него Joy Joy Joy

# 671
# 672
# 673
# 674

Общи условия

Активация на акаунт