Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 101

• 27 376
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
# 646
# 647
# 648
Здравейте  wavey wavey wavey

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 19:44 от Danailova1026

# 649
Здравейте Лин-ки!
Кате  с удоволствие гледах Истанбул на живо,Благодаря ти!

Ени, блазе ти че можеш да играеш ламбада. Joy Joy Joy
Така съм затънала в тръстика, че краката ми са като в гипс, та ако ще и Мурат да ми е кавалер- не мърдам

Сериалът свърши по Диемата, аз мисля да започна с Буря, хубаво е да си го коментираме .
Но защо ли няма никаква вест за Нургюл и нейния сериал

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/318238_3429 … 4_175643880_n.jpg

Ели  Hugсъжалявам ,че тръстиката ти е голяма дано бързичко я отметнеш .Аз чак днес се поосвободих  и веднага се присетих за моята тръпка по захарното петле  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.За ламбадата няма да се притесняваш джанъм аз ще го проуча сладура дали умее движенията или само от визия го докарва и ще ти кажа.Да знаеш дали изобщо да не се мориш да танцуваш и просто да си седнете и да пийнете по едно питие  smile3521
Руми Hug
Тони Hug страхотни колажи   bouquet
Скрит текст:
Момичета някоя от вас гледа ли го тоя новия сериал по БТВ  дето е от 5 часа.За някаква Лара се разправя.. newsm78

# 650
Здравейте  wavey wavey wavey

Кате, вярно, че Лейля я нямаше, но в тази кола бяха само VIP персоните - двете ханъм-аги и малкият ага.  Joy Joy Joy Нея сигурно са я натоварили в другата кола - при "простосмъртните" Фидан и Назан. hahaha Много ценен линк си сложила.   bouquet  Докато си правим виртуални разходки из Истамбул, току виж сме засекли някъде и наш Муратко!  Laughing

Диме, права си за Мурат! Гледах  "Аси " /след ЛиН и то само заради него/ Там си е просто една любовна история - няма изразени социални теми. Гледах и "Буря" /на хърватски, че него го разбирам/ - някъде до средата съм стигнала и когато имам време продължавам да си пускам по някоя серйка. Хубаво, леко и доста забавно сериалче. Но само ЛиН е наистина е сериозен социалнозначим проект и ти много хубаво си го написала. Саваш ага направи коренни промени, убеди хората да му повярват и да застанат зад него - започна първо от семейството си /Шахито до последно почти му се опъваше Mr. Green/, премина към хората от неговия аширет и накрая успя и с вреждебния аширет на Моран.Само така можеше да постигне тези промени. Ако обществото или държавата се бяха опитали да направят всичко това, нямаше да успеят. Само той, като един от тях, но с напълно ново, реформаторско и перспективно мислене, с много търпение, с цената на много жертви, можеше да го постигне и естествено го направи. Всичко това беше показано блестящо в целия сериал.
Имам чувството, че "Мълчаливите" може би ще е подобен силно социалноангажиран проект, който се цели в промени на различни държавни и социални системи, които да имат и реално отражение в живота, но ще видимкакво ще се получи. Четох някъде, че Мурат изобщо не мислел да снима тази година, но, като прочел сценария, веднага се съгласил. Да се надяваме на точната му преценка за стойността и на този проект.

Ели, и аз се чудех какво става с проекта на Нургюл  newsm78 Тя започна да снима преди Мурат, пък наистина нищо не се чува за нея...  Sad В онзи размирен район как ли се правят снимки изобщо? newsm78

Момичета, няма да ви изброявам поименно, но всички толкова ме радвате с  красотите, които творите тук, че наистина нямам никакво тъжно чувство от това, че сериалът свърши по ДФ. Тук си беше чудесно и преди да започнат да го дават по тв-то, сигурна съм, че ще бъде така и за напред. Аз не пиша често, защото имам друга работа на компа и нямам много време, но ви чета непрекъснато и съм много горда и щастлива с всички вас!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ени,
Скрит текст:
Аз му хвърлям по един поглед, защото работя предимно в къщи, а телевизорът ми е включен непрекъснато. Те са минали 6-7  серии само. Не е нещо особено - определено е по-добър от латино сапунките, но е просто любовна история /богат младеж се влюбва в бедно момиче  Laughing/ с всичките му там произтичащи салтанати - свекърва, която не приема снахата, глезена богаташка щерка, интриги и т.н. За разлика от турските сериали, тук още от първата серия започнаха с целувките и кекса, и вече даже успяха младите да се оженят Joy - не си губят времето.  Peace  Аз видях в темата на филма, че момичетата търсят някой, който се справя с хърватския и ще им помагам с преводи на статии и информации. Лек, ненатоварващ, ще го гледам между другото, когато мога. Поне не ме дразни като латиносите.

# 651
Ени,миличка ти ме спасяваш от излагация
Е щом ще го пробваш става , Joy Joy Joy Joy Joy а аз спокойно ще си ви гледам. Дано само не обуе обувките от фотосесията, много ги харесвам ,но са за моден подиум,   дали да не танцува по секси чорапките

# 652
# 653
# 654
# 655
Алекс Hug мерси   bouquet.Да знаеш много се бяхме затъжили за теб мила  Hug.
Мдааа защо ли наистина проекта на Нургюл толкова се бави newsm78.Почнаха му снимките преди Suskunlar ,но все още няма официална дата за започването му .Дано всичко да е наред и скоро да започнат да излъчват  newsm17,че да гледаме и нашата хубава Нуриш .
Ели дано наистина да е без тия обувки ,че ако ме настъпи ще е страшно  Joy Joy Joy Joy,ще развалиме романтиката  Joy Joy JoyИ чорапи не му трябват двамката ще сме босички Joy Joy Joy Joy

# 656
# 657
# 658
# 659

Общи условия

Активация на акаунт