Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 101

• 27 379
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • Once there was a Hushpuppy...
Ааа, да Диме - всеки си има светоглед и проекция за това как иска да свърши даден филм. Аз също съм имала незадоволени желания по отношение на някои сериал, но учудващо тук в ЛиН намерих перфектния финал! Всичко важно, което е трябвало да се случи между тях двамата е станало, всичко хубаво е преживяно, на мен лично щеше да ми е досадно да ни занимават с битовизмите около сватбата. Финалът беше лек и оставащ идеален привкус....на любов  Heart Eyes
/Само като пример ще вметна, че има други сериали в които при 100 серии нищо не се случва и в 101 финална главните герои се заобичват силно и се женят, че и раждат. Тук беше съвсем друго, последователно и изчистено до съвършенство от към сценарии Peace Всичко ни беше предложено навреме и както трябва, не се нуждаеше баш в последен епизод да ни досаждат с разни там булки, бебета и тем подобни Laughing. Честно, много, ама много отлично са се справили със сериала Peace/

# 632
Назан преживя много и в последната серия показа едно ново свое лице.Ще бъде достоен наследник на майка си ,но ще действа  много по спокойно.Няма да е като Шахур която тропва по масата и казва "Тук се слуша мойта воля",а с много дипломатичност по един типично женски и много ненатрапчив начин ще постига това което желае.Как само отиде при Хасип и му подаде ръка.Саваш като мъж не може да си позволи да отиде пак и да настоява щото аби му каза ,че не го ще ,но Назан като сестра ,като кака и като жена може да си го позволи и реномето и няма да пострада.Така и Саваш и Хасип си запазват достойнството. smile3521
София отново е направила страхооотен клип  txtloves

http://youtu.be/ED-XFS4awMU

С удоволствие бих изтанцувала един танц с този мъж ,въпреки  че бих предпочела да е по-скоро това  smile3521
http://youtu.be/aTFnmN_6bAc
Скрит текст:
Аз ще бъда с жълта къса поличка ,а той с бял панталон знаем как му отива  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts :hearts05  ах как се размечтааах  Joy Joy Joy[/spoile]

# 633
Скрит текст:
       В ученическите си години човек има много познати, на които може да разчита, да се доверява безрезервно, също и те на него.
      Но истинските приятели се откриват едва по-късно в житейския ни път, когато ни поемат водите на живота. Тогава бурите, с които трябва да се борим за оцеляване ще ни карат да осъзнаем, кой може да бъде наречен приятел.
      Едва в този по-късен момент от живота си ние помъдряваме и оценяваме приятелите, едва тогава откриваме точното значение на думата.За да си добър приятел трябва да си лоялен и отзивчив и да си толерантен към чувствата на останалите. Ако цениш някого то това ще е поне заради общите ни интереси, заради възгледите, които споделяме . Приятелството го разбирам като общуване може би точно в тези най-горчиви мигове, когато изострените от негативни изживявания сетива срещат разбиране и съчувствие у другите. Радвам се, че именно тази прекрасна тема ни  направи истински виртуални приятели.

# 634
Здравейте Лин-ки!
Кате  с удоволствие гледах Истанбул на живо,Благодаря ти!

Ени, блазе ти че можеш да играеш ламбада. Joy Joy Joy
Така съм затънала в тръстика, че краката ми са като в гипс, та ако ще и Мурат да ми е кавалер- не мърдам

Сериалът свърши по Диемата, аз мисля да започна с Буря, хубаво е да си го коментираме .
Но защо ли няма никаква вест за Нургюл и нейния сериал

# 635
# 636

Скрит текст:

# 637
Ени, ще  чакам  снимка от танца Joy Joy Joy Joy Joy smile3521 smile3521, но  с жълтата поличка.

# 638
# 639
# 640
# 641
# 642
# 643
# 644

Общи условия

Активация на акаунт