Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 101

• 27 381
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • На юг от тук

# 616
# 617
# 618
# 619
# 620

Здравейте отново на всички момичета!   wavey wavey wavey

# 621

Кати! От старите теми съм си запазила линка за камерите, който пак си пуснала днес.Честичко се сещам и си пускам да гледам отново местата където съм била.

# 622
# 623
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте момичета Hug

Изгледах и повторението на последната серия............. Heart Eyes

Сериала започна бурно - завърши спокойно!
За мен, в моите очи финалът беше хубав и завършен.....какво повече да се желае?
Доставиха ми искрена радост, последните серии бяха подчинени на всеопрощението, на позитивизма и любовта. Преживях едни от най-спокойните си моменти гледайки тези последни няколко серии. Винаги до сега ми беше напрегнато, държаха ме в постоянно любопитство и интерес....
А, любовта между Саваш и Ясемин беше за мен хубава, чиста, нежна, реална и съвсем естествена! Такава, каквато всеки би искал да има. Такава, каквато може би повечето от нас имат!
Финалът беше красноречиво доказателство за ПРОФЕСИОНАЛИЗМА на екипа създал този прекрасен сериал. В моя мироглед не се включваше сватба, и тн.т. подробности, които услужливо бяха спестени. Наблегна се на връзката след 10г. и това, че истинската любов я има!
Просто няма да се уморя да казвам, че сериала е ПРЕКРАСЕН Simple Smile и че ще остане завинаги в главата и сърцето ми като един от най-хубавите турски Heart Eyes

# 624
Здравейте сладурки ЛиНки  Hug Hug Hug
Нашето сериалче свърши  smile3518.Въпреки че дават Suskunlar  и се превежда "Буря"ще ми липсва вечер в 10 часа да гледам ЛиН.Но както всяко друго нещо и това трябваше да приключи все някога.Сега ще чакам да го повторят пак и пак и пак  smile3521И междувременно ще си гледам избрани моменти и клипчета
Като гледах финала вече не ми се струва чак толкова претупан.В крайна сметка Саваш ага получи това което искаше -да има един най-нормален живот с любимата жена и с дечицата си.И какво по-нормално от това той да седи да си чете книгата ,децата да си играят с маркуча ,а съпругата да ги извика за обяд  newsm78.Ееее очаквах още поне 2 чавета да има в тази картинка ,че Саваш ага както я беше подкарал щеше да увеличи двойно и тройно населението на Турция  Joy Joy Joy Joy.Ноооо Яска явно е казала йок чоджук Саваш  Joy Joy Joy

http://youtu.be/fVf3VBDv6oM

# 625
Усмивчице - мерси за кафенцито, душичка си ни ти, как се грижиш Hug
Кате - ще се възползвам от тези камери в Истанбул Simple Smile Той все още е мечта за мен, искам да отида, но вероятно ще ме огрее по-нататък. Харесвам турците, като хора, дълго работих с тях и са много учтиви и любезни. Това са ми впечатленията Peace
Ени, Светле, Сонче, Хриси, Диме, Таня, Ели, Данаилова,Кети, Байрактарова, Руми и всички останали момичета от темата Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 626
Радост  Hug,Светле  Hug,Хриси  Hug
Кати Hug според мен не видяхме Лейля защото вече беше натоварена в колата .Сигурно пътува или с Назан или пък в колата на Пала .Къде без мама не неееможно е  smile3521.Саваш беше голямо сладурче като я представи на Хасип с думите-Това е майката на Ясемин ,а и моя също  smile3521

http://youtu.be/hk0qY-cXahc

# 627
Да, Ени права си за Лейля Laughing На мен тя ми беше Joy и незначителна в последната серия Wink
А, Назан - аз нали си я харесвам Heart Eyes.......уххх, искам да я гледам и в друг филм newsm78

# 628
 Минавам много на бързи обороти nuts през любимата темичка,че напоследък все разни ангажименти ме открлонявам от правия път Добре,че го направих , за да се наслядя на великолепието на Истамбул за сетен път - Кате - благодаря ти за това изживяване!
Откога се заричам да врътна още един оборот до там,но ако не ми мине котка път ,тази година може и да ме огрее до есента!
Радост Hug ние понякога тъгувахме за друг SON,може би защото гледахме онлайн филма дълго време,писахме сценарии,правехме анкети,прогнози и какво ли още не - напрежението беше голямо,вълнението - също.Имахме преводи каквито прави Лили сега при Мълчаливите,изобщо голям екшън беше.При излъчването по ДФ инфарктните завършвания на сериите беше избегнато,затова и настроението беше по-лежерно,но вкусът беше малко блудкав...Както и да е!Важното е ,че много хора се насладиха и се докоснаха до перфектна игра от страна на актьорите,чудесен сценарии - особено първия сезон , операторска виртуозност,режисьорски решения,които ни изправяха на нокти - изобщо перфекционизъм и професионализъм.

Най-хубавото за мен обаче си остават виртуалните приятелства ,които ми донесе ЛиН- всичките.
Не спирам да се възхищавам и наслаждавам на приказно-вълнуващите клипчета на Таня, Елдо,Планет,Кей ,гифчетата на Кеий и многото колажи създадени от момичетата.

Момичета - приятни часове в темата - не ви изреждам всичките да не пропусна някоя! Hug Hug Hug Hug Hug

# 629
Здравейте момичета!!! wavey

Много,много:hug: Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички вас от мен!
Ели, Усмивчице благодаря ви за кафенцето и баклавичката  newsm51 newsm51
Наистина приказката свърши, но по ДФ, а тук при нас все още не е свършила и смятам, че скоро няма да свърши докато ни има нас виртуалните приятели и фенове на Мурат и Нургюл.
Диме, Peace напълно те подкрепям за казаното за Мурат каквито и роли да играе за нас той си остава Саваш ага. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт