Нови придобивки в гардероба - 29

• 107 707
  • 692
  •   1
Отговори
# 420
Мац  Heart Eyes Wink
Благодаря Courage - някаква испанска марка е  - не ми е позната   Thinking http://www.promise.es/collections-promise.php?c=13&pagina=3
Иначе го взех от един магазин за бельо на ул.Нишава .

# 421
placholina от фб cacao pleven,има и бежави

# 422
placholina от фб cacao pleven,има и бежави

ама тези само чрез фейсбук се намират нали така?

# 423
  • срещу двата комина :)))
шапка от мен  Heart Eyes

# 424
  • в пералнята
От мен втори чифт обувки, видях, че има намаление и не издържах.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  сега се чудя на каква рокля биха отивали

# 425
  • Там, където ме обичат
От мен втори чифт обувки, видях, че има намаление и не издържах.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  сега се чудя на каква рокля биха отивали
Колко е намалението?

# 426
  • София
 Момичета, моля ви, помагайте, знам че не е точната тема, но знам, че вие сте точните хора  Wink
Имам 1 седмица да намеря идеалната рокля, елегантна, дълга,  подходяща за вечерна сватба, мъжете ще са задължително с костюми, с ризи с дълъг ръкав, а жените  рокли, задължително не черни. Моля ви, споделете вашите магазини, само да не са онлайн. Мъжът ми се обзаведе с уникален сет на Андрюс, а аз съм на никъде  ooooh! Предварително много, много благодаря   bouquet

# 427
  • Там, където ме обичат
Момичета, моля ви, помагайте, знам че не е точната тема, но знам, че вие сте точните хора  Wink
Имам 1 седмица да намеря идеалната рокля, елегантна, дълга,  подходяща за вечерна сватба, мъжете ще са задължително с костюми, с ризи с дълъг ръкав, а жените  рокли, задължително не черни. Моля ви, споделете вашите магазини, само да не са онлайн. Мъжът ми се обзаведе с уникален сет на Андрюс, а аз съм на никъде  ooooh! Предварително много, много благодаря   bouquet
Peek & Kloppenberg имат един щанд с официално облекло, има дълги рокли, има и до коляното. Виж там.  Peace

# 428
  • в пералнята
Колко е намалението?
30% - не на всичко де, но тези конкретно бяха намалени.

Ева, в момента в повечето магазини в Сердика има намаления. Има хубави рокли. Особено дълги, аз за съжаление си търся коктейлна. Та и на мен ми трябва препоръка.

# 429
  • София
foxysilver, Arhinora, благодаря ви   bouquet
 Тъкмо тези дни ми пристигнаха ваучерите за намаления от Peek & Kloppenberg  Wink Утре ще отида до мола.

# 430
# 431
  • в пералнята
А първата рокля Heart Eyes

# 432
# 433
# 434

И мен ме интересува този въпрос.  Heart Eyes

Да съм по темата:

Обувки  Heart Eyes
панталонки
блейзър  Heart Eyes
дънки
пола

и разни други блузки и сакенца на които не намирам снимки и откровено ме мързи да ги снимам.  Blush

Годес, страхотна си!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт