Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 121

• 116 998
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • някъде тук
Аз пак да попитам нещо,в рецептата на Дяволски шоколадовата торта  на Ири блатовете не се сиропират нали? Някой тук май спомена ,че е била суха тортата или се лъжа Rolling EyesМоля за помощ ако някой я е правил да сподели как е по добре да се сиропират или не PraynigМисля да я захващам да я правя довечера.

# 706
  • на село
Не се сиропират. Самите блатове са много сочни и няма нужда. Иначе тортата ще се разпадне.

# 707
  • Тракийка в Софийското равно поле....
проблемът е,че ако искате отговор на въпросите си,трябва да четете.
Thinking Къде трябваше да го прочетем?! Аз пък лично претендирам, че много чета, ама такова нещо никъде не съм прочела.

# 708
  • някъде тук
Благодаря Hug

# 709
Здравейте!
На финала на втората торта от майската серия съм и коментарите се отлагат с още мъничко време Grinning За почивка ще ви покажа вчерашната торта, която беше моят подарък за РД на кукитата - букита!!! Пожелах им успехът да не ги напуска Hug

Засега-чао от мен!Ново включване- живот и здраве-утре Laughing

# 710
Здравейте, много набързо минавам за да поздравя дъщерята на Алебнка за РД. Да е жива и здрава!

# 711
  • София
А може ли един странен въпрос?  Rolling Eyes Защо цяла банда потребители на електронен магазин се надпреварват да направят за тях сладкарски изделия на поразия и ги наричат любими?  Rolling Eyes
Извинете за невежеството ми, вашите творения са великолепни просто, но се зачудих... Те някакви отстъпки ли правят, които ги правят по-любими от кака Надка например или има някакви много лични отношенияпомежду ви?  Mr. Green Защо не удостоихте  никой от Ксеркс, Хитрини, Аромас и накрая, но не на последно място кака ви Надка ? Mr. Green Както казах на Блу, подозирам, че сте секта.  Mr. Green
Ако има някаква тайна, която ги прави любими, моля споделете, аз също искам да са ми любими!  Mr. Green

# 712
А може ли един странен въпрос?  Rolling Eyes Защо цяла банда потребители на електронен магазин се надпреварват да направят за тях сладкарски изделия на поразия и ги наричат любими?  Rolling Eyes
Извинете за невежеството ми, вашите творения са великолепни просто, но се зачудих... Те някакви отстъпки ли правят, които ги правят по-любими от кака Надка например или има някакви много лични отношенияпомежду ви?  Mr. Green Защо не удостоихте  никой от Ксеркс, Хитрини, Аромас и накрая, но не на последно място кака ви Надка ? Mr. Green Както казах на Блу, подозирам, че сте секта.  Mr. Green
Ако има някаква тайна, която ги прави любими, моля споделете, аз също искам да са ми любими!  Mr. Green
Извинете ,че нахлувам ама това много ми хареса Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 713
  • ВАРНА морето сините вълни
хахаах Свещичка уби ме -ще станеш конкуренция на Ванчето по писането -ама чесно казано и на мен ми стана любопитно каква е тази надпревара да им се правят подаръци

# 714
 Ааа, не сте прави, някои получават подаръчета от тях, може би затова сега връщат жеста. Ама и аз правя поръчки, но нищо не съм получила досега, явно  поръчките ми  са малки  Embarassed!

Последна редакция: нд, 06 май 2012, 23:45 от Amaretka

# 715
Е ,Свещичка евала и аз се позачудих ама нали не ми е работа....
Искам да помоля за рецепта за шоколадов крем с ядки но все пак да не се размекне тортата ,че ще е доста голяма ,а покривам с фондана на Димитрана ,изчела съм безброй пъти библиотеката ,но все пак не мога да преценя ,затова разчитам на по-опитните.Ще правя подарък за детенце за 1 год и не трябва да се излагам.Тортата ще е във форма на голямо цвете,дано успея и да я покрия както трябва ,разчитам на вас ,а и от горе ще има в средата тежичко произведение от айсинг ,та да не се продъни,абе много сложно го замислих ама да видиме.Чакам предложения ,моля!

# 716
  • Троян
Много интересно ми стана това за сметаната и фондана.Аз правя рядко торти,за моето семейство и приятели и всичко научавам от форума(значи вас  Wink  ) Та преди време правих едни гърди и под фондана беше със сметана,а за третия рдожден ден на дъщеря ми направих това слънчице и нямаше никъв проблем между двата продукта   
И последно да кажа,че безкрайно се възхищавам на невероятните произведения ,които създавате Hug

# 717
момичета правя две торти сега, т.е довършвам, една за моя малък батко, утре ще празнуваме рождения ,у ден, правих сладки за партито му утре- ще подаряваме по едно пакетче на приятелчетата му.

но влизам за друго, трябва да залепя един елемент на тортата, и като го направя - тортата според вас колко време може да изкара без хладилник, аз примерно ако го залепя към 9 часа, да отрежем тортата към 11 , много време ли ще бъде, не знам дали ще влезе после в техния хладилник в парти клуб центъра?
едва ли ще му стане нещо , но аз пак да питам   bouquet

утре ще покажа вече снимки на тортити

# 718
  • Vaudreuil Canada

Изрече ми мислите на компютър ...  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ама явно са заслужили хората....

# 719
МаринаД, тортата ти много, много ми харесва! Много добре си го измислила! Но и аз като sveshti4kа щях да питам - да няма някакъв консурс в кукито, че толкова подаръци за тях???
kk38, шоколадовия ганаш си става стабилен винаги, не виждам защо да не му сложиш и ядки  Peace Ако ми се стори течен, просто го разбивам малко с миксера, и направо се "бетонира" после. Дори ако се олея с разбиването, става чак твърд за рязане.
Кой питаше за момченце... имам едни постъпкови за човече, много лесни, ама ще трябва да ме изчака до утре сутрин, че сега нямам достъп до скенера.

Общи условия

Активация на акаунт